Şimdi Ara

Just Cause 3'ün Oynanış Videosu 28 Nisan'da Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Duyuruya duyuru yapmak, videoya duyuru yapmak gibi şeyler son dönemde oyun dünyasının modalarından birisi haline geldi. Avalanche Studios da Just Cause 3'ün yeni videosunun yayınlanacağı tarih için bir duyuru yaptı. 

Twitter üzerinden gelen açıklamayla beraber Just Cause 3'ün oynanış videosunun 28 Nisan'da yayınlanacağı paylaşıldı. Açıklamaya eşlik eden kısa videoda, oynanış videosundan anlık sahneleri görüyoruz.

• ayçiçeklerinin üzerinden uçtuğu sahne beni benden aldı :D renk paleti muhteşem :))

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Avalanche Studios, CD Projekt Red gibi çağ atladı. Gösterdikleri şeyler çok güzel gözüküyor.

• Mad max den sonra jc3.Avalanche sağlam geliyor.

• Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• gta 5 yerine bu oyunu tercih ederim, çünkü opsiyon olarak daha zengin.

• Steam'de 100 saati aşkın multiplayer süresi olan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum Bu oyun resmen çıktığı her dönemin grafiklerinden kat kat üstün grafiklerle çıkıyor.
  • Grafikler ve atmosfer yine çok iyi olacaktır.Umarım bu sefer araç kontrolleri ve çatışmalar daha iyi olur,merakla beklediğim oyunlardan biri
  • oyunu biraz doldurmaları gerek (2. oyunu baz alarak) şehirler çok boştu yapay zeka yoktu çatışmalar kötüydü tek esprisi kancaydı. geniş dünya ve idare eder grafiklerle nereye kadar ? ciddi anlamda çağ atlatmaları lazım oyuna

• Videodan anlamak zor ama doku kalitesi ikinci oyunla aynı gibi. 28 Nisan'da çıkacak video umarım beni yanıltır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.