Şimdi Ara

SORUNUMU ÇÖZECEK Bİ ADMİN YOKMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox bölümünde açtığım "Call of Duty: Black Ops 3 (ANA KONU)" adlı konum Call of Duty: Black Ops 3'e Ait İlk Video Karşınızda! diye başka bir konu olduğu için siliniyor. bu konuyu açan arkadaş ana konu dememiş. Konuya mesaj bile atmamış toplasan 5 tane yorum var konuda. benim 2-3 sayfa olan konum bu sebeple siliniyor. Silinme nedenide benle arası bozuk olan ama adminle iyi olan biri şikayet etti diye. Böyle saçmalık olurmu. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

edit: şimdide başka biri açmış konuyu.muhtemelen bu eleman ve yancısı bir iki eleman (biri kesin By Asphyxia nickli üye) daha benim konumu sildirip kendileri açtılar. xbox bölümü 2-3 kişinin tekelinde resmen. ne isterlerse o oluyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_105097570/tm.htm

edit 2. eleman sadece haber amaçlı açtığını ana konu olmadığını yazdı. yazıklar olsun ne deyim

SORUNUMU ÇÖZECEK Bİ ADMİN YOKMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 27 Nisan 2015; 15:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Not: Adminlerle arasi iyi diye silinmesi mumkun degil, bir yanlis anlasilma olmus olabilir veya gecerli bir sebebi vardir.

şimdide başka biri açmış konuyu eminmisin bi dümen dönmediğine forumda. http://forum.donanimhaber.com/m_105097570/tm.htm
    yönetici yokmu bu bölümde mantıklı açıklama yapacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Not: Adminlerle arasi iyi diye silinmesi mumkun degil, bir yanlis anlasilma olmus olabilir veya gecerli bir sebebi vardir.

şimdide başka biri açmış konuyu eminmisin bi dümen dönmediğine forumda. http://forum.donanimhaber.com/m_105097570/tm.htm
    yönetici yokmu bu bölümde mantıklı açıklama yapacak.

Silen adminin gozunden de kacmis olabilir, arkasindaki nedeni bilemem elbet. Andrei gibi yetkililerle iletisime gecmeye calisin.

eyvallah kardeşim

• ana konu yazıyormu o konuda arkadaş sahiplenmişmi bu konuyu ana konu diye öyle bir ibare varmıhttp://forum.donanimhaber.com/m_104631360/f_//tm.htm#104631360

bir tane video atınca ana konu mu oluyor. hadi öyle diyelim o zaman bu ne oluyor arkadaş tamda benim konum kilitlendiği gün açılıyor

.http://forum.donanimhaber.com/m_105097570/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 27 Nisan 2015; 11:44:57 >
  • Take That kullanıcısına yanıt
    ilk konu 9 nisanda açılmış, siz sonra açmışsınız,

prensip olarak ilk açılan konu paylaşıma devam eder, diğer konular içeriğine göre silinir veya kilitlenir ve linkle yönlendirilir...

sizin konunuz içeriğe sahip olduğu için görünür yapıldı ve yönlendirildi....

aynı şekilde diğer konuyu da yönlendirdim....

herhalde amaç hasıl olmuştur....

ayrıca daha önce konusu açıldığı halde sonradan konu açıp başlığa "Ana Konu" yazınca uygulama değişmez....

amacınız bilgi paylaşımı ise ilk konudan devam ediniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

ilk konu 9 nisanda açılmış, siz sonra açmışsınız,

prensip olarak ilk açılan konu paylaşıma devam eder, diğer konular içeriğine göre silinir veya kilitlenir ve linkle yönlendirilir...

sizin konunuz içeriğe sahip olduğu için görünür yapıldı ve yönlendirildi....

aynı şekilde diğer konuyu da yönlendirdim....

herhalde amaç hasıl olmuştur....

ayrıca daha önce konusu açıldığı halde sonradan konu açıp başlığa "Ana Konu" yazınca uygulama değişmez....

amacınız bilgi paylaşımı ise ilk konudan devam ediniz...

dostum oyun bölümlerini incelediysen 1 oyun hakkında birden fazla konu açılabiliyor. Bunların bir tanesi anakonu oluyor. Zaten açan kişide bunu belirtiyor başlıkta. O arkadaş ana konu yazmamış.
    Sadece bir video paylaşmış. Amaç tabiki paylaşım. Ben konuyu ana konu olarak açtım ve o konuyu açan arkadaş benim konum ana konu diye birşey dile getirmedi. hal böyleyken konum kilitlenince arakasında başka bir neden arıyorum.
    Söylediğin mantığa göre 1 oyun için bir konu açılır diğerleri kilitlenir. Öyle bir olay yok oyun bölümlerine bakabilirsin. Özellikle ps4 bölümünde bi oyun için 5 konu açılmış biri ana konu. diğerleride kilitli değil.
    Niye bu kadar sorun oldu anlamadım. ben konuyu güncelleyeceğime canlı tutacağıma inandığım için ana konu olarak açtım. Açan arkadaşın konusuna kimse yazmamış. Çünkü açtığın konuyu sahiplenmek gerekir.Benim düşüncem.

• kardeşim güzel yazmışsında son sorumada mantıklı bi açıklama getirirsen sevinirim. forumda pek çok bölümde pekçok konu hakkında (oyun,film,sinema,artist,dizi,telefon vs) pek çok konu açılırken benim konumun kilitlenmesinin gerçek nedeni nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Take That kullanıcısına yanıt
    ben size üstte yeterli ve gerekli açıklamayı yaptım.

Ayrıca sizin konunuz komple yayından kaldırılmışken tekrar yayına aldım, bu size has yapılan bir uygulama değil, forumun genelinde yapılan bir uygulama,

" falan bölümde olmamış burada olmuş" gibi bir tanım yapmanız yersiz, çünkü forumda günde yaklaşık 2500 konu açılıp, yaklaşık 35000 mesaj atılıyor, hepsine aynı anda işlem yapılamaz...

dediğim gibi amacınız bilgi paylaşımı ise açık olan konudan bilgi paylaşımını yapabilirsiniz...

bu, bu konudaki son mesajımdır...

iyi forumlar dilerim...
  • quote:

Ayrıca sizin konunuz komple yayından kaldırılmışken tekrar yayına aldım, bu size has yapılan bir uygulama değil, forumun genelinde yapılan bir uygulama,

" falan bölümde olmamış burada olmuş" gibi bir tanım yapmanız yersiz, çünkü forumda günde yaklaşık 2500 konu açılıp, yaklaşık 35000 mesaj atılıyor, hepsine aynı anda işlem yapılamaz...

dediğim gibi amacınız bilgi paylaşımı ise açık olan konudan bilgi paylaşımını yapabilirsiniz...

iyi forumlar dilerim...

Komple silebilirsin. 1ay x 2500 konu =75000 konu içinde benim konuyu bulup kilitlemekde ayrı bi başarı. ana konu yazan ilk benim. dolayısıyla konu benim. hakkımı arıycam. yinede sağol cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 27 Nisan 2015; 13:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

iyi forumlar dilerim...

Komple silebilirsin. 1ay x 2500 konu =75000 konu içinde benim konuyu bulup kilitlemekde ayrı bi başarı. ana konu yazan ilk benim. dolayısıyla konu benim. hakkımı arıycam. yinede sağol cevap için

İsteğiniz üzerine konu silinmiştir.

İyi forumlar,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.