Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.575
Cevap
78
Favori
351.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Batman v Superman: Dawn of Justice - Exclusive Teaser [HD]



    Batman v Superman : Dawn of Justice - Trailer


    Batman v Superman : Adaletin Şafağı - Türkçe Altyazılı Fragman


    Batman v Superman : Dawn of Justice - Comic Con Trailer HD


    Batman v Superman : Dawn Of Justice - IMAX Teaser


    BATMAN V SUPERMAN HABERLERİ

    ------------------------------------------------------


    (06.16.2013)
    Man of Steel sinemalarda şu anda. Eleştirmenlerin farklı yorumlarına rağmen, hayranlar filmi sevmişe benziyor. Bu da Warner Bros.’un hali hazırda geliştirmekte olduğu Superman devam filmlerinin olma olasılığını arttırıyor. Elbette yeni Superman gişede başarıya ilerlemeden önce, Warner Bros.’un süper kahraman evrenini nasıl yönlendireceği de merak ediliyor.


    Warner Bros. Yöneticileri 2015’te bir Justice League filminin geleceğini açıkladıklarından beri ortada bir Justice League muhabbeti dönüyor ki bu iddia Man of Steel’in tahmin edilen başarısının ardından yalanlanmıştı. Şu anda bir Superman devam filmi gündemde gibi görünüyor.#DP#

    ------------------------------------------------------

    (17.06.2013)
    Haberlere göre Warner Bros, Man of Steel serisini soğutmuyor. Yine, kaynaklardan gelen habere göre Warner Bros, yeni film Man of Steel 2‘yi 2014‘de çıkarmak için acele ediyor. Biz bu bilgileri, temkinli ve gözümüz açık şekilde takip ediyoruz, çünkü henüz Warner Bros, nasıl seriyi devam ettiriyor, filmi çekiyor ve düzenliyor bilmiyoruz. Bu yüzden, DC Cinematic Universe‘de yayınlanan habere göre, Warner Bros, Man of Steel devam filmini en geç 2015 yazında yayına geçirmek istiyor.

    Şimdi de gelen haberler filmin belki de daha erken vizyona girmesi yönünde. The Wall Street Journal‘ın stüdyo’ya yakın ve bilgili insanlardan aldığı bilgilere göre yeni Man of Steel’in, 2014′de çıkması için Warner Bros’un büyük bir uğraşı var.
    2014′de filmi çıkarmak imkansız gibi gözükse de, kimse gerçekten şu an devam filminin senaryosunun ne durumda olduğunu bilmiyor. Filmin senaristi David S.Goyer, senaryoyu hazırlamış bile olabilir.
    Henry Cavill de spor salonuna tekrar döndü, bu da Man of Steel devam filmi için bir kaslanma çalışması olabilir. 4 Haziran’da, antrenör Eric Fleishman, kendisi ve Henry Cavill’in bulunduğu bir fotoğrafı tweet atarak, aktörün ne kadar ağır çalıştığını gösterdi.

    Bu arada IMDB‘ye göre, yönetmen Zack Snyder‘ın şu an için Man of Steel 2‘den başka herhangi bir projesi bulunmuyor. Warner Bros, Man of Steel‘in büyük sükse yapacağını düşünerek, devam filmini 2014′de çıkarabilmek için önceden planı hazırlamış olabilir. Son yıllarda, süper kahraman filmleri gişelerde büyük gelir elde ediyor. Warner Bros da, gişelerdeki geliri devam ettirmek için, Man of Steel 2‘yi elinden geldiği kadar erken getirmek istiyor olabilir.#LEADERGAME#

    ------------------------------------------------------



    Zack Snyder’ın yeni Superman uyarlaması Man of Steel, henüz vizyona girmedi ancak Warner Bros şimdiden bir devam filmi planlıyor! İlk filmin senaryosunu yazan senarist David S. Goyer gerçekten Man of Steel 2′nin senaryosunu yazmaya başladı. Yönetmen Zack Snyder, büyük ihtimalle geri dönecek ve Christopher Nolan bu filmin de yapımcılığını üstlenecek ancak projeye daha az girdi sağlayacak (yoğun olarak başka projeler üzerinde çalışıyor). Belli ki Aktör Henry Cavill, Superman olarak rolüne geri dönecek.

    Film büyük ihtimalle DC Comics’in dünyasındaki Superman’in hikayesini açacak. Diğer DC Comics süper kahramanlarının da filme gireceğini ya da şu film için yol açmasını bekleyebiliriz Justice League.#FSF#

    ------------------------------------------------------

    (20.07.2013)
    Yeni BATMAN & JUSTICE LEAGUE Filmlerini 2015’te mi İzleyeceğiz?


    DC ile Marvel arasındaki çekişmesinin çizgi roman hayranları ve sinemaseverler için olumlu bir yanı var. Filmlerin kalitelerini ve üstünlüklerini kıyaslamak tehlikeli olabilir ama filmlerin sayısını karşılaştırmak kolay. Film lisansları birkaç yapım şirketine dağıtılmış olan Marvel’ın gelecek dört sene içinde vizyon tarihleri belli birçok doğrulanmış projesi var. DC Entertainment’ın ise sıfır.

    Bu durum değişmek üzere. Çünkü Zack Snyder’ın Man of Steel’inin devam filmine yeşil ışık yakılması Justice League ve diğer potansiyel karakter filmleri için uygun bir ortam yarattı. Hatta bu konu San Diego Comic-Con 2013’te bile gündeme gelebilir.

    AICN yapım şirketleriyle vizyon tarihleri konusunda birlikte çalışan isimsiz bir şirketten “şirket belgesi” aldığını iddia etti. Belgede Batman ve Justice League Warner Bros.’un 2015 tarihli projeleri olarak yer alıyor. Bunun yanı sıra belgede Ant-Man ve yeni bir Trolls filminden de söz ediliyor. Bu durum doğrulanamayan kaynağın birçok yapım şirketiyle pazarlama ve satış konusunda birlikte çalıştığını gösteriyor.

    Söylentinin zamanlaması Warner Bros.’un uzun zamandır beklenen ve Godzilla, 300: Rise of an Empire, Seventh Son, Gravity, The LEGO Movie, ve Edge of Tomorrow filmlerinin sunulacağı Comic-Con panelinin gerçekleşeceği zamanla da paralel. WB’un etkileyici programı Fox’un X-Men paneliyle ve Marvel’ın Captain America: The Winter Soldier, Thor: The Dark World ve diğer filmler için hazırladığı sunumla da yarışacak.

    Man of Steel’in Warner Bros. Legendary ve DC Entertainment için büyük bir başarı olması nedeniyle yapılan en büyük tahmin yapım şirketinin serinin geleceğiyle ilgili planlarını bildirme fırsatını kullanacağı yönünde. Nisan ayında, Warner Bros. başkanı Jeff Robinov böyle bir haberin geleceğini ima etmişti:
    “Birkaç hafta içerisinde DC karakterlerini ve yapacağımız filmleri konumlandıracak bir haber duyuracağız.”

    Daha önce ortaya çıkan söylentiler ve haberler Man of Steel 2’nin Zack Snyder ve David S. Goyer’in de katılımıyla hızla ilerlediğini ve Justice League’den bir sene önce yani 2014’te vizyona girebileceğini belirtiyordu. Tüm bu söylentiler vizyon tarihine dair çıkan ilk dedikoduyla çakışıyor, yani “Justice League 2015’te vizyona girecek olan Avengers 2 ile aynı dönemde sinemalarda olacak...” söylentisi ile.

    Warner Bros.’un Marvel filmleriyle çalışan yapım şirketleriyle mücadele edebilmesinin en iyi yolu kendi programını açıklamak. Justice League ile beraber bir Superman devam filminin de bu programın bir parçası olması gerekiyor. Yeni bir Batman filmi de yeni bir başrol oyuncusuyla karakteri yeni bir tarzla işleyebilir.#DP#

    ------------------------------------------------------
    (21.07.2013)
    Man of Steel 2’den Sonra Batman/Superman Filmi Geliyor!
    Filmin 2015’te Vizyonda Olacağı Doğrulandı!



    Herkes Warner Bros.’un 2013 Comic-Con panelinde DC canlı çekim sinematik evreninin geleceğiyle ilgili büyük bir duyuru yapmasını bekliyor. Justice League ufukta görünüyor mu? Veya Aquaman, Wonder Woman veya The Flash gibi Justice League üyelerinin solo filmleri planlar arasında mı? Yapım şirketi en önemli iki süper kahramanını yani Batman ve Superman’i bir araya getirecek mi?


    Durumdan haberdar olanlar vaktinden önce WB’un Comic-Con’da DC evrenindeki bir sonraki yapım olarak bir Batman/Superman ortak filmini duyuracağını açıkladılar. Geçtiğimiz haftalarda genel beklenti Man of Steel 2’nin DC evreninin bir sonraki projesi olması yönündeydi. Ama bu yeni iddia Man of Steel devam filminde önce 2015’te Batman ile Superman’in bir arada olacağını gösteriyor. (Güncelleme: Man of Steel devam filminde Batman’in olacağı doğrulandı.)

    Bu özel haberi duyuran Hero Complex’e WB temsilcileri “Bu yapımlarla ilgili dedikodular hakkında yorum yapmayacaklarını...” belirtmişler. Ne olursa olsun, Batman ve Superman’i birleştiren bir film Man of Steel yıldızı Henry Cavill’in ilgi duyduğunu belirttiği bir yapımdı. Çünkü karakterlerin görünüşleri ve kişisel yetenekleri ikilinin ortak bir neden için birleştiği cazip bir hikayeyi oluşturmaya yeterli.

    Batman/Superman ikilisi WB/DC için sağlam bir bahis, özellikle de film serilerinin son 35 yıldır devam eden maddi geçerliliği düşünülürse. Dark Knight üçlemesinin yıldızı Christian Bale’in karakteri canlandırmayı sonlandırdığını açıkladığı göz önüne alınırsa, yapım şirketi Batman serisini yeniden çevirmek zorunda ve Cavill’in Clark Kent’i canlandırdığı bir filme yeni Bruce Wayne’i dahil etmek geçişi de kolaylaştıracaktır. Bu görevi gerçekleştirmenin başka yolları da var. Ama ikili ekip opsiyonu Man of Steel’in hızına göre kolaylıkla oluşturulma avantajına sahip olacaktır.

    Man of Steel’deki eğlenceli sürprizlerden biri olan “Wayne Enterprises” logolu bir uydu bu filmin evreninde Bruce Wayne’in var olduğunu işaret ediyor. Ama karakterin filmde yer alması tematik açıdan da mantıklı görünüyor. Man of Steel yönetmeni Zack Snyder devam filminin Superman’in General Zod ve yardımcılarıyla Dünya’da yaptığı savaşın neden olduğu zarara hitap edeceğini açıklamıştı. Yani Kal-El’in hikayesinin ikinci bölümü nispeten daha küçük ölçekli olacak ve karakteri farlı bir açıdan ele alacak.

    Bunu gerçekleştirmek için Superman’in dünyasına Batman’i sokmaktan daha iyi bir yol var mı?
    GÜNCELLEME: WB/Legendary panelinde Zack Snyder projeyi duyurmak için sahneye çıktı. Daha sonra mikrofonu Man of Steel’de General Swanwick’i canlandıran Harry Lennix’e verdi. Lennix “The Dark Knight Returns” çizgi romanından şu kısmı okudu:


    “Gelecek yıllarda,tüm özel anlarında hatırlamanı istiyorum,Clark.Elimi boğazında hatırlamanı istiyorum.Seni yenen tek adamı hatırlamanı istiyorum.”#DP#

    ------------------------------------------------------


    (22.07.2013)
    Yeni Man Of Steel'de Batman Ve Superman Karşı Karşıya Gelecek


    Filmin yönetmeni Zack Snyder devam filminde iki süper kahramanın buluşacağını söyledi.

    Yönetmen Zack Snyder, Warner Bros.'un Comic Con panelinin sonunda bir açıklama yaptı. Man of Steel'in yönetmeni devam filmi için David S. Goyer ile birlikte çalıştığı senaryo ile ilgili sürpriz bir haber paylaştı. Synder yeni filmde Batman ve Superman'in biraraya geleceğini söyledi.

    Açıklamayı yaparken Man of Steel'in oyuncularından Harry Lennix, Frank Miller'ın 1986 tarihli kitabından Batman ile Superman'ın karşı karşıya geldiği bölümden bir pasaj okudu. Çekimlerine gelecek yıl başlanması planlanan yeni filmin, vizyon tarihi 2015 yazı olacak.#BEYAZPERDE#

    ------------------------------------------------------


    (25.07.2013)
    MAN OF STEEL Devam Filminin İsmi
    Batman Vs. Superman Mi Olacak?

    DC’nin Sinematik Evreni’ni genişletmeye devam etme amacıyla, Warner Bros. Comic-Con 2013’te Man of Steel devam filminin Batman/Superman filmi olabileceğini yani doğrudan bir Superman devam filmi veya Justice League gibi bir ekip filmi olmayacağı belirtildi.

    Bu açıklamanın hemen ardından yeni bir söylenti ortaya çıktı: DC’nin senaryo gurusu David S. Goyer’e göre, gelecek filmin ismi Man of Steel 2 veya Batman and Supermen değil, Batman Vs. Superman veya Superman Vs. Batman olacakmış.

    ComicBook.com’a göre, Goyer Comic-Con’da Superman’in 75. Yıldönümü panelinde şu açıklamayı yaptı:

    “H Salonu’nda düzenlenen Warner Bros. panelinin sonunda, Zack sahneye çıktı ve Man of Steel’de General Swanwick’i canlandıran Harry Lennix’i çağırdı. Harry (The Dark Knight Returns’ten) bir bölüm okudu. Yani yapacağımız bir sonraki film, hatta üzerinde çalışmaya başladığımız film 2015 yazında çıkacak. İsmi Superman vs. Batman mi yoksa Batman vs. Superman mi olacak emin değiliz. Ama evet film bir yeniden eşleşme, bir araya gelme olacak. İki kahraman beyazperdede yer alacak. Evet bu gerçekleşiyor.”

    Goyer, Lennix’in okuduğunu söylediği parça Frank Miller’ın çizgi romanı –artık hükümetin piyonu olan Superman’e karşı çıkmak zorunda kalmış daha sert ve daha yaşlı bir Batman’in anlatıldığı- The Dark Knight Returns’ün şu kısmı:

    “Hatırlamanı istiyorum Clark... gelecek yıllarda... kendinle başbaşa kaldığın anlarda... boğazına sarılmış elimi hatırlamanı istiyorum....”

    Öyle görünüyor ki Warner Bros. da Goyer’in açıklamasını destekleyen birçok domain ismi almış: yapım şirketi BatmanVsSuperman.com ve SupermanVsBatman.com sitelerinin sahibi. Henüz SupermanVsBatmanMovie.com adresini almamışlar ki bu durum Batman Vs. Superman isminin filmin ismi olabileceğini gösteren en somut kanıt olabilir.

    Yani evet bu fikir gerçekleşiyor. Bu yeni Superman’imiz Henry Cavill’in görmek istediğini söylediği gelişmeydi. Zaten Man of Steel’deki minik sürpriz de –Wayne Enterprises logolu bir uydu- bunu işaret ediyordu. Warner Bros. başkanı Jeff Robinov da böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimalinden bahsetmişti: “Zack ve Chris’in bu filmde yaptıkları şey aynı dünyaya başka karakterlerin de dahil olmasına izin veriyor.”

    Peki nasıl bir hikaye anlatacaklar? ScreenRant’in de birkaç tahmini var. Zack Snyder’ın The Dark Knight Returns’e yaptığı gönderme ikilinin ilk beyaz perde birleşmesinin muhalif yapısını işaret ediyor. Tabi bu Snyder’ın iddialarına da uyuyor: Superman’in gelecekte yaşayacağı maceralar eleştirmenlerin Man of Steel’le ilgili en büyük problemini vurgulayabilir: filmin üçüncü perdesinde yaşanan kaosun ardından bırakılan ağır zarar.

    Açıkçası, Warner Bros. tüm karakterlerinin uyum gösterebileceği ortak bir sinematik evren kurabilirse, önce ikna edici bir şekilde Batman Vs. Superman’i başarmak zorunda kalacak. Christopher Nolan ve Christian Bale karakterle işlerinin bittiğini belirtmişlerdi. Üçlemeleri de gelecekte yapılacak DC filmlerinden ayrı bir yerde kalmaya devam edecektir.

    Hayranlar belki başta bunu benimsemekte zorluk yaşayabilirler, ama etraflı bir şekilde düşünülünce bu çok da olumlu bir adım olabilir. Eninde sonunda yeni bir Batman görecektik zaten. Yeniden çevrim için düşünülen güzel fikirleri göz ardı etseler de, Batman’i Man of Steel evreninde yeniden geliştirmek birbirinden farklı birden fazla karakter için üslubu yeniden ayarlama fırsatı yaratabilir.

    Batman Vs. Superman (veya Superman Vs. Batman) filminin 2015’te vizyona girmesi bekleniyor.#DP#

    ------------------------------------------------------



    (14.09.2013)
    Yeni Batman Ben Affleck Kusursuz Bir Seçim!


    Kara Şövalye üçlemesinden sonra yeni Batman olarak seçilen Ben Affleck'in muhteşem bir tercih olduğu söyleniyor.
    Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara, Amerika’da gerçekleşen bir medya konferansında yaptığı açıklamada, yeni Batman’imiz Ben Affleck için konuştu. Yetkiliye göre Affleck, Man of Steel’in devam filminde yer alacak olan Kara Şövalye karakteri için kusursuz bir seçim olmuş. Zira yeni Yarasa Adam, Christopher Nolan’ın yorumunun aksine çok daha olgunlaşmış, yorgun ve bitkin düşmüş bir Bruce Wayne olacakmış.

    Kevin Tsujihara aynı zamanda Batman markasının son yıllarda iyice “genişlediğini” ve pek çok bilgisayar oyunu, animasyonlar ve sinema filmleri ile çok daha büyük bir forma ulaştığını söylüyor. Yeni Man of Steel filmi ve Ben Affleck birlikteliğinin aynı zamanda tüm bu mecraların hikayelerini bir araya getirecek bir unsur olduğunun da altını çizdi.

    Bakalım sanal alemin altını üstüne getiren yorgun ve bitkin Batman’imiz vizyonda ne gibi tepkiler ile karşılaşacak.#BEYAZPERDE#

    ------------------------------------------------------


    (27.07.2014)
    Wonder Woman'a Karakter Görseli Geldi!


    Batman v Superman: Dawn Of Justice filmini heyecanla bekleyenlere Comic-Con sürprizleri...
    Geride bıraktığımız Comic-Con fuarı herhalde en çok Batman v Superman: Dawn Of Justice filmini merakla bekleyen hayranlarını sevindirdi desek yalan olmaz. Filminden önce Batman (Ben Affleck ) ardından, Wonder Woman'ın (Gal Gadot) karakter görselleri paylaşıldı. Warner Bros ayrıca Comic-Con'a özel düzenlenen panelde filmin 1 dakikalık ilk teaser'ı da şanslı panel takipçileriyle paylaştı. Fakat bu ilk teaser'ın video sitelerine düşen kaçak çekimleri, dışında henüz resmi bir videosu ise paylaşılmadı.
    Yönetmenliğini en son Man of Steel'e imza atan Zack Snyder'ın üstlendiği Batman v Superman: Dawn Of Justice 17 Temmuz 2015'te ülkemizde vizyona girecek.#BEYAZPERDE#



    ------------------------------------------------------


    (11.09.2014)
    Tam Teçhizatlı Batmobile!
    Zack Snyder, Batmobile detaylarını gösterdi!

    Batman v. Superman: Dawn Of Justice cenahından yepyeni haberler gelmeye devam ediyor. DC evreninin süper starlar alemine giriş niteliği taşıyacak olan filmden yepyeni bir Batmobile görseli daha beğeniye sunuldu!

    Yönetmen Zack Snyder, yeni batmobile görselini sosyal mecralarda paylaştı bile! Geçtiğimiz aylarda ilk görselleriyle sinema severleri meraklandıran Snyder, yeni Batmobile fotoğrafıyla birlikte, Batman'in isveç çakısı kıvamındaki aracının meziyetlerini de gözler önüne seriyor!

    Henry Cavill'i bir keredaha Süperman suretinde göreceğimiz filmde Ben Affleck, Batman kostümünün içerisinde izleyiciyi selamlayacak. Jesse Eisenberg'in efsanevi DC kötüsü Lex Luthor'a hayat vereceği Gal Gadot da bir başka DC gediklisi olan Wonder Woman'ı ete kemiğe büründürecek!#BEYAZPERDE#

    ------------------------------------------------------


    (17.10.2014)
    E Bu Artık İyice The Dark Knight Returns Oldu – Batman v. Superman’in Robin’i Kadın!



    Artık şüphemiz falan yok. Kafamızda soru işareti falan kalmadı. İlk başta, bundan iki sene önceki Comic-Con’da açıklanan filmin tanıtımı Henry Cavill ve Harry Lennix tarafından Frank Miller’ın ölümsüz Batman eseri The Dark Knight Returns’ün meşhur “Elimi boğazındayken hatırlamanı istiyorum. Seni yenen tek insanı hatırlamanı istiyorum.” repliğiyle tanıtıldığında kıllanmıştık, ama Snyder aleni bir şekilde “Hayır, TDKR’ı uyarlamıyoruz” demişti. Sonra Batman’in yeni filmde kullanacağı kostüm açıklandı. Logosuyla, kısa kulaklarıyla, renk paletiyle her şey “The Dark Knight Returns!” diye haykırıyordu ama yine sineye çektik. Sonra Comic-Con’da film için bir teaser yayınlandı. The Dark Knight Returns’ün meşhur sahnelerinden birini gösteriyordu teaser. Yine de içimizde ufak da olsa bir şüphe kalmıştı…

    Bugün onu da bertaraf ettik işte sevgili geekyaparlar. Comicbook’ta gördüğümüz, onların da Michigan bazlı yerel bir kanaldan aldığı haber bütün soru işaretlerini temizledi. Zack Snyder alenen The Dark Knight Returns’ü uyarlıyor. Nereden mi biliyoruz? Bildiğiniz gibi film Michigan’da çekiliyor. WILX isimli yerel bir kanal da filmde oynayan figüranlardan birini anonim olarak açıklama yapmaya ikna etmiş. Bu figüranın söylediğine göre Michigan State University’de Batman ve Lex Luthor arasında bir kavga sahnesi varmış. Kavga dediysek öyle tokat falan zannetmeyin, dünyanın en zengin iki adamından bahsediyoruz. Ordular, askerler falan varmış işin içinde…


    Bir de tabii dişi bir Robin. Bu artık tabuta çakılan son çividir sevgili geekdostlar. Bildiğim kadarıyla Robin’in kadın olduğu tek bir hikaye var, o da The Dark Knight Returns. Meşhur romanın okurları hatırlayacaktır, yaşlanmış bir Batman o öyküde yanına yeni bir çırak olarak Carrie Kelley isimli bir kızı alıyordu. Hikayede çok kritik bir yere sahip olan Kelley, mevzunun en başında da, en sonunda da vardı.

    O zaman sorulması gereken soru şu: eğer gerçekten de Carrie Kelley Robin’i filmde varsa, kim oynayacak? Gelen dedikodular vakti zamanında Jena Malone’u işaret etmekteydi fakat biz buna pek ihtimal vermiyoruz. An itibariyle resmi açıklanan kadroda da Robin’i oynayacak bir oyuncu olmadığından, büyük ihtimalle gizli bir aktörün peşindeyiz. Kokusu yakında çıkar. Siz ne diyorsunuz?#Geekyapar!#

    ------------------------------------------------------


    (02.03.2015)
    Jason Momoa, Batman v Superman: Dawn of Justice Hakkında Konuştu

    Geçtiğimiz günlerde canlandırdığı Aquaman karakterinin fotoğrafı paylaşılan aktör Jason Momoa, Batman v Superman filmi hakkında açıklamada bulundu.


    Game of Thrones TV serisi ile büyük ün kazanan Jason Momoa kısa süre önce paylaşılan Aquaman fotoğrafı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yılın ilkbaharında vizyona girecek olan Batman v Superman Dawn of Justice filminde Aquaman adlı DC kahramanını canlandıran isme göre, paylaşılan fotoğraf 2016'ya kadar sır olarak tutulacaktı.

    Filmin yönetmeni Zack Snyder tarafından kısa bir süre önce paylaşılan ve Jason Momoa'yı şaşırtıcı bir kılıkta gördüğümüz fotoğraf aslında son dakika kararı ile beğeniye sunulmuş. Aktörün EW'a yaptığı açıklamaya göre yönetmen Snyder, Twitter paylaşımı öncesi Momoa'yı aramış ve fotoğrafını yayınlıyorum
    demiş.

    Uzun süredir karakteri hakkındaki tüm bilgileri sır olarak tuttuğunu da ekleyen isim, hem şaşırdığını hem de çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Jason Momoa'nın açıklamasına bakacak olursak, 25 Mart 2016'da vizyona girecek olan Batman v Superman filmi, Aquaman de dahil olmak üzere çok sayıda sürprizi
    bünyesinde barındırıyor.


    Aquaman'in kendi hikayesinin anlatılacağı filmi ise 27 Temmuz 2018'de vizyonda olacak.

    ------------------------------------------------------

    (26.03.2013)
    Lex Luthor'a Merhaba Deyin!
    Superman'in azılı düşmanı Lex Luthor yüzünü gösterdi!


    Perdeye aktarılacak olan yepyeni DC karakterleri birer birer ifşa olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Jason Momoa'nın canlandıracağı Aquaman karakterinin yüzünü göstermesinin ardından DC aleminin en azılı kötüsü Lex Luthor'un ilk görüntüsü de gün yüzüne çıktı!

    Yönetmenliğini Zack Snyder'ın üstlendiği Superman v. Batman: Dawn of Justice filminde kahramanlarımızın epey başını ağrıtacak olan Lex Luthor'un ilk fotoğrafı Entertainment Weekly tarafından görücüye çıkarıldı! Bu zamana kadar herhangi bir kötü karakteri ete kemiğe büründürmemiş olan Jesse Eisenberg'in nasıl bir performans çıkaracağıysa en büyük merak konusu!

    Batman v. Superman: Dawn of Justice, 25 Mart 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak!#BEYAZPERDE#


    ------------------------------------------------------


    (21.04.2015)
    Yeni Batman'in Kostümüne Yakından Bakın!


    Ben Affleck'li yeni Batman'in baştan tasarlanan kostümü ilk kez detaylı olarak göründü.

    Batman v Superman: Dawn of Justice filminin merakla beklenen teaser fragman özel IMAX gösterimi gerçekleşiyor. ABD'de belli salonlarda kısıtlı sayıda kişinin IMAX kalitesi ile izleyeceği ve 5 saniyelik ekstra görüntüyle sonlanacak teaser fragman öncesi yönetmen Zack Snyder bir de yeni paylaşımda bulundu.

    Snyder gün itibariyle, Ben Affleck'in hayat verdiği yeni Batman'in güncel tasarıma sahip kostümünü paylaştı. İlgili görseli aşağıdan inceleyebilirsiniz.Henry Cavill'in Superman olarak karşımıza çıkacağı yapım, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek.#BEYAZPERDE#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 24 Şubat 2016; 19:45:35 >







  • Filmi daha yeni izledim, Daha önce'den izlemememin sebebi izleyen arkadaşların
    Batman superman'i dövüyor demeleriydi
    Öyle saçma şeymi olur diyerekten izlemedim
    Bence gerek oyunculuklar gerek müzik çok iyi bir filmdi, Hiç bir marvel filmi bunun kadar iyi olamaz bence, Bir sonraki seri için güzel bağlantılar yapmışlar,

    Geçen gün'de çok övülen wonder woman'ı izledim sonunu zar zor getirdim bu filmde güzel oynamış
    Batman adam öldürüyo diyen de Batman'in adamları kesip biçtiğini silahla alnının ortasına çat diye çaktığını sanacak.

    Batman kendisine ateş açanlara karşı ateş açıyor. Bence mantıklı hiç de umurumda değil. Batman eski filmlerinde de kaç tane adam öldürdü bir yerde onun sayıldığı video vardı şimdi arayamam gidin bulun.

    Side casualty denilen bir olay var gavurlarda(yan zaiyat) Batman'in bu filmde olayı o. Ama millet istiyor ki Batman kendisine roket açılan arabaya ateş etmesi, Batman'in uçağı eski Batman'lardaki gibi (Joker'in uzun tabancasıyla düşüyordu. ) silah ateşine karşılık vermediği için düşsün.(Ki Keaton Batman'in de Joker'e ateş açtığı bir sahne var)

    Batman karşısına adamı alıp boynunu kırmadıkça yada adamın teki birebirde öldürmedikçe benim bir sorunum yok.

    Ha siz çizgi romanlarda Batman'in öldürmeme kuralı var diye hiç adamlara bir şey olmadığını mı sanıyorsunuz? O yumrukları yiyenlerin yarısı zaten beyin hasarından ölür sonradan.
  • Batman hayranı olarak merakla bekliyorum ...

    ______________________________________________

    Konunun yeni baştan açılması gayet güzel oldu yetkili arkadaşlar 200 sayfa arasından tutup gereksiz mesajları ayıklasalar onlar için epey zaman alıcı ve gereksiz bi uğraş olurdu. Artık sadece film üzerine yorumlar yaparsak daha faydalı olur. Şahsen çizgi roman veya konu dışında gereksiz muhabbet yapanları tereddüt etmeden şikayet edeceğim ki geç olmadan gereği yapılsın.
  • Trailer gayet iyi. Beklemedeyiz.
  • filmin çıkış tarihi 25.03.16 kesin mi acaba?

    tdkr daki gibi batmanin "seni yenen yegane kişiyi hatırlamanı istiyorum" dediği bi sahne olsa tadından yenmez valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 24 Nisan 2015; 23:05:02 >






  • Konuyu görsellerle destekleyelim




  • OneEighty kullanıcısına yanıt
    Kesin.
  • Kim temizlediyse eline sağlik, mis gibi olmus konu. Film disi laf kalabaligi yok...

    Filmde Batman varsa fazla soze gerek yok, ciksin da izleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sayfada olması gereken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 25 Nisan 2015; 1:42:45 >
  • Batman efsane olmuş
  • Yazmasak olmaz.

    Tell me, do you bleed?

    You will!!
  • Bunlar resmî fotoğraflar:



    Bu da hayran yapımı.


    Promo Art



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 1 Mayıs 2015; 1:11:58 >




  • Dursun şurda ;

  • Batman v Superman: Adaletin Şafağı Bir Devam Filmi Değil

    Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde Superman rolü ile bizleri selamlayacak olan Henry Cavill MTV'ye yaptığı açıklamada, yapımın yeni bir Superman filmi olmadığı ve kesinlikle Man of Steel'in devamı niteliği taşımadığını dile getirdi.

    Film için "Superman devam filmi diyemem!" şeklinde konuşan aktör, projenin Batman için yeni bir giriş olacağını ve özellikle de Justice League için başlangıç anlamına geldiğini ekledi. Bir başka deyişle Batman v Superman: Adaletin Şafağı bir bakıma ağırlıklı olarak bir Batman filmi.

    Cavill, filmin bazı sahnelerini izlediğini ancak tamamlanmış sahnelere göz atma şansı yakalayamadığını söylerken, ilerleyen zamanlarda aile ve arkadaşları için filmi özel bir gösterim ile izlemek arzusunda olduğunu belirtiyor.

    Kaynak :http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-66109/




  • Arkadaşlar bu filmde şimdi kesin olarak Aquaman, Flash, Wonder Women, Lex Luthor ve Cyborg gözükecek değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wonder Woman ve Lex evet. Aquaman, Flash, Cyborg cameo olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash'ın cameo olacağı kesin mi hocam? Nasıl gösterecekler merak ettim şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Çok büyük ihtimalle olacak. Ayrıca bütün JL üyelerinin çok az da olsa gözükeceğini düşünüyorum.
  • Man of Steel çok iyiydi bu dahada iyi olacaktır.

    Bekleyip göreceğiz..
  • Man of Steel'in devam filmi olmıcaktı değil mi bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 25 Nisan 2015; 13:11:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Man of Steel'in devam filmi olmıcaktı değil mi bu?

    Evet olmayacak ama aynı evrendeler tabii ki de.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.