Şimdi Ara

Bu kez LG G4'ün çift sim kartlı modeli çalışırken görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Bu kez LG G4'ün çift sim kartlı modeli çalışırken görüntülendi

     

    LG 29 Nisan'da Türkiye'de de özel bir etkinlik düzenleyerek G4 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak bir çok lansman öncesinde olduğu gibi bu kez de cihazlar daha tanıtılmadan bir çok bilgisi sızdırılmış durumda. Daha önce G4 için hazırlanan bir tanıtım sayfasının keşfedilmesiyle cihazın tüm özellikleri gün ışığına çıkmıştı.

     

    Bu kez yeni sızdırılan görsellerde cihaz çalışır vaziyette görülürken alt kısımda bulunan ekstra bir sanal buton göze çarpıyor. Dikkatli bakıldığında iki sim kart arasında geçişi simgelediği anlaşılan buton G4 modelinin çift sim kart destekleyen bir varyasyonunun da geleceğini doğrular nitelikte.

     

    Bu kez LG G4'ün çift sim kartlı modeli çalışırken görüntülendi 

     

    Ayrıca Qi kablosuz şarj aksesuarının da görüntüleri ortaya çıkmış durumda. Beyaz renge sahip şarj istasyonu cihazı hafif dik konumda tutarak şarj edebiliyor. Aksesuarın kutu içerinde bulunması beklenmez iken fiyat hakkında da henüz bir bilgi bulunmuyor.

    LG G4 modelinin bilinen özelliklerini hatırlamak isteyen kullanıcılarımız aşağıdaki linke tıklayarak özelliklere ulaşabilirler.








  • Az önce haber okudum S6 dan daha pahalıya satılacakmış. Uygun fiyata satılsa iyi diyorduk ama ölü doğacak yazık.

  • CyberDiamond C kullanıcısına yanıt
    Kolpadır o haber. 2000 e bile satılsa pek şansı yok ki bence o fiyatlarda gelecek 1800-2000 arası. O aralıkta da note 4,z3,m8 varken kimse tercih eder mi göreceğiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Çok pahalı olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg Samsunglaşıyor

  • Lg G4 ile ya şaşırtıcı bir hamle yapacak ya da tüm sızmaları kanıtlayan bir cihazla ve yüksek fiyatla hayal kırıklığı yaratacak.

  • çerçeveler giderek kalınlaşıyor mu ne...

    bir de lansman ciddi ciddi türkiye'de mi olacak? dünya lansmanı? lg nasıl yapıyor bilmiyorum ama samsung'un s serilerini tanıttığı gibi tanıtıyorsa şaşalı bir şey olacaktır.
  • Televizyon sektöründe beyaz eşya sektöründe filan çok iyiler ama nedense telefon sektöründe bi türlü ısınamadım LG 'ye. Bi ön yargı var ama anlamak güç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg bu sene işi çok zor piyasada ürün çok fark lazım ama rekabet için fiyat olayı çok önemli dünyada dolar kuru çok dengesiz fiyatlar çok yükseldi dahası htc m8s samsung zaten yağmur gibi model üretiyor tabi asus gibi üreticiler var dahası çinli üreticiler vs var bence ürün çıkmadan sakat zaten bence bu sene satış rakamları pek iyi gitmeyecek
    eğer tasarım buysa artık insanlar sıkılmaya başladı ve çerçeveler sanki g3 ile kıyasla kalın duruyor tahminimce beat-lite vs seriside olabilir

  • lg hakkında kötümser yazan arkadaşlar lg kullanmamış galiba önce bir lg g4 kullanında sonra yorum yapın. piyasada fiyat performans bakımında tartişmasız en iyi kalite. en buyuk problemı lg nın tasarım konusunda bir yol bulamamış olmaları. ve fazla modele yönelnmesi. 2 binliranın da 800 lıranında modeli aynı bu kullanıcıda olumlu etki birakmaz insanın doğasına aykırıbir durum. bunu bir firmanın gözardı etmemesi gerekli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.