Şimdi Ara

Amiral gemi karşılaştırmalarım S6 vs Z4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kabaca böyle donanım karşılaştırması yaptım.

    Resimde soldaki S6 sağdaki Z3'tür.Z4'ün henüz net resmi yoktur ama Z3'e çok benzeyen ama ondan daha şık bir cihaz olacak.

     Amiral gemi karşılaştırmalarım S6 vs Z4

    Xperia Z4'ün S6'dan üstün yanları
    -Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası var.(IP68)
    -380 mah daha fazla bataryası var.
    -Hafıza kartı takılabiliyor.
    -1080P çözünürlükteki ekranı sayesinde 2k ekranı olan S6'dan daha yüksek performans sunacaktır.
    -Z4'ün kamerası , S6'daki gibi dışarıya çıkıntı yapmıyor.


    Galaxy S6'nın Z4'ten üstün yanları
    -Parmak izi okuyucusu var.
    -2k ekran daha net daha canlı görüntü sunuyor.
    -İki telefonunda ekranlarının telefona oranı %70'tir.S6'da kapasitif tuşlar mevcut bu tuşlar ekranın içine(%70'lik ekrana) dahil değilken Z4'te sanal tuşlar ekranın içinde (%70 lik ekranın) içerisinde yer almaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Nisan 2015; 18:33:27 >







  • Kutlarym,henuz net resmyny bulamadygyn ama kendynden onceky cyhaza cok benzeyen ama ondan daha sik olacak hemde global olarakta duyurulmamys byr cyhazyn..

    pyyasada rahatlykla bulunabylecek haly hazrda satylan byr telefonla donanym karsylastyrmasyny ve arty eksyleryny syralayan ilk teknolojyseversyn zannymca.






     Amiral gemi karşılaştırmalarım S6 vs Z4




  • Z4 KRAL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Z serisini biliyoruz Z1 Z2 Z3 Z4 hep daha iyiye gidiyor Z4'tede daha incelen bir kasa mevcut Ben Z2 kullandım 8.2 mm idi , Z3 ile 7.3 mm ye çektiler ve yan çerveleri yuvarlattılar şimdi ise 6.9 mm e inceltip çerçeveleri metal yapacaklar.Tabi çıkmış cihazla çıkmamış cihazı karşılaştırma konusunda haklısın ama bende Z4'ün yeterince geç kaldığını daha fazla geç kalmayacağını düşünüyorum.

    Yazılım olsa zamanla değişir ama donanım sabit kalacağı için Z4 ülkemize geldiği zaman Z2'de olduğu gibi çoğu telefondan iyi olacaktır.
  • yanlıs anlama laf carpmak ıcın yazmadım zaten,ısı bılen adamsın acele etmıssın demek nıyetım.

    dıger yandan haklısın,fakat ben yada benım gıbı bınlerce hatta mılyonlarca kısı ıcın sanıyorumkı,ıncelıkten daha oncelıklı ozellık batarya,kı Allah var sony bu konuda bonkor davranıyor ama 3200den 3000e cektı sımdı ıncelık pahasına 2800e batarya cekmemelı,zaten kalın telefon degıllerdı z2 ve z3,tamam stamına falan faydalı cıdden ama bır yere kadar,kaldıkı snpdrgn 810 daha cok enerjı harcıyor.

    gecen yıne yazdım z4u cok satacak yada konusulacak model yapmak sony ıcın cokta zor olmasa gerek,elındekı teknolojı ve gereksız macera ıle hata yapmaması oldukca yeterli ve dogru yol bana gore,nedır mısal...

    1.pıl 3000 uzerı

    2. ekranda 1080p olmalı salakca 2k yapmaz ıse hem bataryaya hem performansa ve boylece rakıplerıne ustunlukte soz ettırır

    3. mıllete verdıgı lenslerı,mılletten daha ıyı yazılımla tam randımanlı kullandırabılen bır teleon

    4.mutlaka sd kart destegı devam ettırılmelı

    5.son olarak,sart degıl ama surprız yapıp ramı 4gb yapsa mesela..

    sımdı sony kullanıcısı olarak sende gayet ıyı bılırsınkı bu maddelerı yapmak ne cok arge getırır,ne cok malıyetlı olur,nede bır olumsuz gerı donus olur bu ozellıklere sahıp dıye,haksızmıyım ve alır 2hatta 3 yıl tepe tepe kullanırız.bunu 1000lerce ar-ge muhendısı ,1000lerce pazar arastırmacısı yada 1000 lerce musterı sıkayetı onerısı ıle ortaya cıkarıp uretmek cokmu zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 23 Nisan 2015; 19:54:35 >




  • Z4 tasarım hariç S6 ya tercih edilebilecek bir telefon. Tasarımının ne olacağını bilmiyoruz henüz ama Z3e çok benzer olacağı haberleri geliyor sürekli.
  • @Crauls

    2800'e çekmiyor 2930 mah batarya 6.9 mm incelik.S6'da 6.8 mm incelikte 2550 mah batarya var iphone 6 plusta 2950 mah var.Snapdragon 810 çok enerji harcıyor demişsin ama ben inanıyorumki 2k ekran çok daha fazla enerji harcayacak.

    Sony kolay kolay yüksek satış rakamları yakalayamaz millet deli gbi Samsung alıyor.Z2 ne kadar güzeldi fazla satamadı Z3 erken çıktı hata yaptılar ama Z4 ne kadar iyi gelirse gelsin 5 milyon satarsa iyi 10 milyonu geçemez zaten.Samsung ise 20 milyon dağıtmış falan diye habertler geliyor.Her şey donanım değil millet bu özellikleri bilmiyor bile.Ben etrafımda çok kişiyi görüyorum iphone alan samsung alan hepsi popüler diye alıyor hiçbirinin telefon bilgisi yok.Sony'de kendini bu şekilde benimsetmeye çalışıyor örneğin donanım bilgisi olmayan birisi için suya dayanıklılık ekran çözünürlüğünden , ramden daha dikkat çekici geliyor.Parmak izi okuyucusuda öyle.Ben şimdi Z4 alıp adama 3 cigolayt ramim var desem adamda pek tepki olmaz ama suya dayanıklı desem şaşırır en azından benim çevremde öyle oldu.Parmak izi okuyucusuda çok dikkat çekiyor.

    Sonuç olarak demek istediğim Z4'te dediğin özelliklerden çok daha iyi olsa bile bu satış rakamlarına yansımayacaktır.Bende i6 plus var.İphone 6 niye bu kadar satıyor? 1800 mah batarya, 1.2 mp ön kamera, hala 1 gb ram, sd kart desteği yok.Ben Z2'yi bütün gün kullanırken yanımda 5S'i olanlar bana bakıp üzülüyorlardı.

    @Crauls

    Z4 bence tasarım olarak S6 ile kafa kafaya yarışır.S6 sadece kapasitif butonlorla öne çıkıyor.
    İkiside aynı incelikte ikiside yanları metal ve S6'nın kamerası İphone 6 gibi büyük bir çıkıntı yapıyor.
    Z4 bakır rengi mükemmel olacaktır İ6+'mı gold aldım gold ve bakır rengini beğeniyorum Z4'ün bakır rengini çok beğeneceğimi düşünüyorum Z3'ünki çok güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Nisan 2015; 20:28:54 >




  • Z4 TE PARMAK OKUYUCU OLACAGI KESINMI PEKI,KAYNAK?
  • Bende g2 var. Keske z1 alsaydım veya z2 abi samsung,lg filan hikaye. Sony her alanda kalite. Sony telefonlarda tek eksik vardı. Ön kamera onuda z4 ile duzeltmişe benziyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @DonanımHaberTavsiye

    Z1'in ekranı iyi dğeildi o yüzden fazla eleştiri almıştı ama Z2 ile bunu düzelttiler adamlar her eksiğini yavaş yavaş düzelttiler isteyene compact modeli altında küçük ama donanım olarak zirveye oynayan , büyük ekran isteyenede her alanda güçlü modeller sundular.Android tarafında şuan bence alınabilecek en iyi marka Sony'dir.Lg'de güzel ama onun sevmediğim yanı aynı kasaya sahip ama dandik donanıma sahip alt modeller çıkarması.

    @Crauls
    Parmak izi okuyucusu Z4'te olmayacak benim orada kastettiğim parmak izi okuyucusu bilmem kaç cigolayt ramim var demekten daha dikkat çekici ve donanım bilgisi zayıf insanları çok fazla etkiliyor bu tür şeyler.Kısacası göz boyama bu göz boyamayı sony yapamadı o yüzden satışları düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.