Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015'





    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

     


    Canon

     

    Canon C500 Mark II, 4K'dan daha yüksek çözünürlükte çekim yapabilir



     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015' 

     

    Canon'un profesyonel video işlemleri için geliştirdiği ve 2012 yılında satışa sunduğu kamerası C500, 2016 içerisinde duyurulması beklenen Mark 2 modeliyle CanonRumors'un haberine göre 4K çözünürlük seviyesini geride bırakabilir. 4K furyasında geç kaldığı için 6K noktasında erken davranmak istediği belirtilen firmanın, tasarımsal olarak olarak da yeni bir çizgiye gidebileceği söylenen bilgiler arasında yer alıyor.


     

     

    Fujifilm

     

    Yeni X-Sistem fotoğraf makinesi Mayıs ayında duyurulacak

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015'


     

    Fujifilm'e yakın önemli kaynakları bulunan FujiRumors sitesinin elde ettiği son bilgiye göre yeni X-Sistem fotoğraf makinesi Mayıs ayı içerisinde duyurulacak. Duyurulacak bu fotoğraf makinesinin tam adı şimdilik bilinmezken, ihtimaller arasında X-T10 adı üst sıralarda yer alıyor.

     

     

    Leica

     

    Önümüzdeki hafta yeni bir Leica fotoğraf makinesi geliyor

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015' 

     

    Fotoğraf dünyasının Almanya merkezli efsane firmalarından Leica, MirrorlessRumors sitesinin haberine göre önümüzdeki hafta içerisinde yeni bir Monochrome fotoğraf makinesiyle karşımıza çıkacak. Özel sensörü sayesinde sadece siyah - beyaz çekim yapacak olan bu model, hakkında herhangi başka bilgi yer almıyor olmasına rağmen yüksek ihtimalle retro bir tasarımla tanıtılacak.

     

    Not: Görsel temsilidir. 

     

     

    Zeiss

     

    Zeiss, gövdesinde OLED ekran yer alan yeni FF (Tam Kare) lenslerini duyurdu 




    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '23 Nisan 2015' 

     

    Yüksek optik kaliteye ve bu doğrultuda yüksek fiyata sahip lensleriyle tanınan dünyaca ünlü Zeiss, ilginç olarak üzerinde OLED ekran yer alan FF (Tam Kare) aynasız fotoğraf makineleri (Şimdilik sadece Sony E-Bayonet) için hazırladığı "Batis" isimli yeni lenslerini duyurdu. OLED ekranlarında diyafram ve odak gibi bilgileri sağlayan Batis serisi lensler, önemli olarak otomatik netleme motoruyla geliyorlar ve 25mm F2 ve 85mm F1.8 şeklinde karşımıza çıkıyorlar. Lenslerden 25mm F/2 1300$, optik görüntü sabitlemeye sahip 85mm F1.8 ise 1200$ fiyat etiketlerine sahip.

     



  • RED Epic Dragon'un 6K çektiğini düşündüğümüzde Canon'un geç kaldığını ve C500'ün 4K üstü çözünürlükle gelirse doğru bir hamle yapmış olacağını söyleyebiliriz.

    Carl Zeiss'in Oled'li lensi de güzelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netlenen objenin uzakligina gore dof hesaplayip gosteren ozellik koysalar makinalara keske. Zor birsey de degil, lense oled ekran koyma gib sacma sapan, kendince konsept olusturmaya calisan, artislik olaylara girene kadar daha faydali seyler yapilabilir.
  • ya geçen Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri verildi burada bir fotoğraf var ödül amış kafayı yiyem abi ya böyle saçmalık olamaz :) Fotoğrafta kadının biri başka bir kadını boğazlıyor ona ödül vermişler :) Fotoğrafa merak edenler baksın bi ya saçmalık resmenhttp://teknolojituru.com/sony-dunya-fotografcilik-odulleri-2015-kazananlari/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.