Şimdi Ara

Pentax K-3 II DSLR fotoğraf makinesi resmi olarak duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Pentax K-3 II DSLR fotoğraf makinesi resmi olarak duyuruldu





    Ricoh, dün bütün bilgilerini öğrendiğimiz yeni DSLR fotoğraf makinesi Pentax K-3 II'yi bugün resmi olarak kullanıcıların beğenesine sundu.

     

    Geçtiğimiz yıl içerisinde satışa sunulan Pentax K-3'ün üzerine hazırlanan K-3 II, gövde tasarımı olarak aynı çizgiyi devam ettiriyor ve teknik olarak da çok büyük yenilikler taşımıyor. Bu doğrultuda merkezde K-3 ile aynı 24 megapiksel çözünürlükte bir APS-C CMOS sensör yer alan ve "Low Pass" filtresi barındırmamasıyla ciddi bir fotoğraf kesinliği vaat eden DSLR fotoğraf makinesi, buna rağmen geliştirilmiş moire (Dokular üzerinde oluşan istenmeyen çizgiler) önleme performansıyla da dikkatleri üzeri çekiyor. Pentax K-3 II aynı zamanda SR adı verilen dahili titreşim azaltma sistemiyle de elde yapılan çekimleri daha keskin hale getirerek 4 ila 5 durak arasında avantaj getirebiliyor.

     

    Gücünü firmanın PRIME III işlemcisinden alan ve bu sayede 8.3 kare seri çekim hızına ulaşabilen Pentax K-3 II, 100-51200 ISO aralığı, saniyede 60 veya 30 kare Full HD (1920x1080 piksel) video çekim kapasitesi, 86,000 piksel RBG ölçüm sensörü ve SAFOX otomatik netleme sistemi (27 nokta AF - 25 çapraz) gibi diğer teknik detayları taşırken, piksel kaydırma teknolojisiyle yüksek çözünürlüklü çekimler (Dört farklı sabit objeyi fotoğraflayıp birleştirilerek firmanın tabiriyle ultra yüksek çözünürlük seviyesine çıkılıyor) yapabiliyor ve dahili GPS birimiyle yaptığı çekimlere konum bilgilerini dahil edebiliyor. Makine bağlantı noktasında ise USB3.0 ile HDMI portlarını taşıyor.

     

    Pentax K-3 II DSLR fotoğraf makinesi resmi olarak duyuruldu 

     

    Çok daha rahat çekim ve görüntüleme için bünyesinde %100 kapsama alanı ile 0.95x kat büyütmeye sahip optik vizör ve 3.2-inç TFT LCD ekran bulunan fotoğraf makinesi, 92 noktadan yalıtımlı gövdesiyle diğer Pentax gövdeler gibi suya ve toza karşı ciddi bir dayanıklılık sergileyebiliyor. K-3'ün aksine herhangi bir dahili flaş taşımayan K-3 II, çift SD hafıza kartı yuvasıyla farklı formatlarda çoklu kayıt gerçekleştirebiliyor ve 131.5 x 102.5 x 77.5 boyut ile 800 gramlık magnezyum alaşım gövdesiyle de K-3'den biraz daha büyük ancak hafif bir alternatif oluşturuyor. 

     

    Ricoh'un en yeni DSLR fotoğraf makinesi Pentax K-3 II, 1100$ fiyat etiketiyle Mayıs ayında satışa çıkıyor. 







  • pentax ff gövde çıkarmadı daha

  • FF gövde ekim sonu cikacak yanliz bu k3II ile apsc sinifinda en iyisi diyebilirim. Bu body ile ff e isinma turlari yapiyor yanliz ff hangi lens ile cikacak ve fiatida ne olacak k3II 1000 euro ile almanyada cikti ff de 1500-2000 euro arasinda olabilir eger 1500 euroya yakin cikarsa bayagi satar ve ilk alanlardan biriside ben olurum bu söylediklerim almanyadaki pentaxcilar icin herkes sabirsizlikla bekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır ff objektifleri var, bir o kadar süredir de FF spekülasyonları dönüyor. SIrf o yüzden uzaklaştı millet pentax dan.
  • Harika cihazlar çıkarıyor Pentax. Çıkan cihazlar muadillerinden hep bir adım önde. Hemen her ülkede kemik bir kitlesi de var. Böyle devam ederse ve yıl sonunda FF gövdeyi de çıkarırsa pastadan aldığı pay önemli ölçüde artacaktır. Şahsen FF yi sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VefaMetin -- 28 Nisan 2015; 13:18:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.