Şimdi Ara

HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı 

     

    HTC yaklaşık bir yıl önce One E8 modelini piyasaya sürmüştü. Unutanlar için One E8 modelini kısaca hatırlayacak olursak, cihaz teknik özellik ve tasarım olarak kardeşi M8'in neredeyse aynısı. Fiziksel farklılık olarak metal kasa yerine plastik kasa tercih edilen cihazda teknik özelliklerde de arka kameradaki sensör farklılık gösteriyor.



    One M8 modeline Lollipop güncellemesini Ocak ayı sonunda ülkemiz için dağıtmaya başlayan üretici, aradan geçen yaklaşık iki buçuk aylık süre sonunda One E8 modeli için de güncellemeyi başlattı. İki parça şeklinde yayınlanan güncelleme için önce yaklaşık 140mb'lık bir yükleme yapmak gerekiyor, sonrasında ise Lollipop sürümü olduğu belirtilen yaklaşık 600mb'lık bir güncelleme daha yüklenerek cihaz Android 5.0.2 sürümüne kavuşuyor. Ancak cihazın One M8 modeli gibi hala Sense 6.0 sürümü ile çalıştığını belirtmekte fayda var.

     

    Android 5.0.2 ile birlikte kilit ekranında bildirimleri görüntüleme, bildirim çubuğundaki değişim ve özelleştirmeler, uygulamalar arasında geçiş menüsü gibi standart lollipop özellikleri cihaza kazandırılıyor. Bunların yanında aktivite takibi için Fit Bit, Google haberler servisi gibi bazı yeni uygulamalar da cihaza ekleniyor. Ayrıca Kamera gibi bazı standart uygulamalarda da yeni özellikler ve özelleştirmeler mevcut. One E8 sahipleri güncellemelerini kontrol ederek cihazlarını Android 5.0.2 sürümüne yükseltebilirler.


     

    HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı 







  • Mı kullanicisi olarak hayirli olsun diyorum e8 kullanicilarina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi gelmiş

    HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence şükretsinler lg g2 için biz bekliyoruz htc 2.grupta ki güncellemeleri bitirecek son olarak mini serisine de vericek lg g2 kullananlar tr de bekliyor aynı şekilde s4 kullananlar m7 5.0 alalı rahat 1,5 ay oldu helal olsun htc ye kimseye zorla malını satımıyor ya ama alanlarına da desteği eksik görmüyor.

  • e8 m8'in ucuz versiyonu olarak sunulmasına rağmen çok gecikmeden güncellemesi verilmiş. HTC one x faciasından sonra güncelleme imajını tamamen düzeltti. tebrikler.

  • Teşekkürler hocam bende ne zaman gelecek diye hayıflaniyordum.

  • Sense 7'yi de verebilirlerdi.
    Artık anca sonbaharda verirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    Sense 7'yi de verebilirlerdi.
    Artık anca sonbaharda verirler.

    sense 7yi de alacak ama bence de sonbaharı bulur. hatta yılsonunu da bulabilir.

    lollipop güncellemesini biraz kullanalım onun için de birşeyler yazarız ama şu aşamada sorunsuz bir güncelleme gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet başaralı.Tema desteği sense arayüzüne, bi nevi renk katması harika olmus

  • Note 3 için ülkemizde halen bekleniyor Bunu her Lollipop konusuna yazıyorum. İsteyen Sammobile'den Ukrayna, Panama yada Rusya'nın romlarını yükleyebilir.
  • Başka kuran var mı arkadaşlar?

  • Arkadaşlar bende telefonumu yeni aldım. Fakat banada lollipop güncellemesi gelmedi. Yardımcı olabilecek varmı? Ne yapabilirim?

  • Bende e8 kullanıyorum fakat halen güncelleme gelmedi seri no ya göre dağıtılıyor herhalde Ma yakında geleceğini düşünüyorum

  • Bana hala yazılım güncellemesi gelmedi E8in. Hala 4.4.2 sürümünü kullanıyorum. Telefonu teknosadan aldım. Gsm arena verilerinde E8 in iki versiyonu var. Biri HTC E8 diye geçiyor ve 2.5 ghz işlemci gösteriyor. Diğeri HTC E8 CDMA diye geçiyor ve işlemci benim işlemcim gibi 2.3ghz. Bu farktan dolayı yayınlanan güncelleme işlemcisi 2.3ghz olanları pas geçmiş olabilir diye düşünüyorum. Başka güncelleme alamayan HTC E8 kullanıcısı arkadaş var mı??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.