Şimdi Ara

Samsung S Health artık Google Play'de mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung S Health artık Google Play'de mevcut


     

    Samsung'un bir süredir telefonlarında sunduğu spor ve sağlık takip uygulaması S Health bundan böyle Google Play'de mevcut hale geldi. Böylelikle S Health uygulaması yeni bir sistem güncellemesi gerekmeden Google Play üzerinden doğrudan güncellenebilir hale gelmiş durumda. 

     

    Şu an Google Play'de Galaxy S6 ile gelen sürümünün yer aldığı uygulamayı diğer uyumlu Samsung cihaz kullanıcıları da aşağıdaki linkten indirerek son sürüme güncelleyebilirler.

     


     

     







  • Samsung un en başarılı uygulaması. piyasanın da en iyisi.
  • Adımsayar özelliğini aktif olarak kullanıyorum. Oldukça başarılı.
  • S5 telefonumu alınca hevesle kullanmaya başladığım bir uygulamaydı. Ancak daha sonra nedeni belirsiz bir şekilde telefonu kastırmaya ve aktivite kayıtlarını kapanıp durduğundan yapamayınca bıraktım kullanmayı.
    Telefon uyku modundan çıktığında S Health hemen arkaplanda çalışmaya başlıyor ve adım verilerini hesaplıyordu, tabi neredeyse beş saniye donuyordu telefon. Adımsayarla birlikte aktivite takibi çalışmıyordu, S Health durdurulup duruyordu ve adım falan hepsi birbirine giriyordu. Bir de bir web sitesi falan yoktu uygulamanın. Manüel giriş falan da sıkıntı...

    Ben de ikinci el bir bileklik alarak adım, aktivite ve nabız takibimi bileğe taşıdım, telefondan ayırmış oldum. Yoksa şarjı sadece S Health yiyordu.
    Tabi başkalarından bendeki şikayetin aynısını pek görmedim. Olan da root yapılmış telefonlarda Xposed Framework yüklü ise oluyormuş ama bende root falan hiçbir şey yoktu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.