Şimdi Ara

Samsung S6 Edge performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S6 Edge cihazımı 10 Nisanda aldım, kasko ve kılıflar dahil 3.400 civarı bir fiyat ile aldım. Telefon süperdi ilk günler, ancak 1 hafta sonra rehbere biraz yavaş girme, uygulamalar arası geçiş yavaşlığı, enteresan bir şekilde bir uygulamadan çıkınca saatin ve uygulama simgelerenini geç gelmesi sorunları yaşıyorum. Bu arada telefonumda fazla ve gereksiz uygulama yok. Bunları yazarkenden kendimi saf gibi hissediyorum !!! Bir önceki telefonum HTC ONE M7 idi ve hiç böyle sorunlar yoktu, inanmayanlara videolu yanıt verebilirim.

    Ayrıca S6 edge, ram kullanımı sürekli %84, temizliyorum %66 oluyor, 5 dk sonra yine aynı !!! Zaten SDN tanıtımında bundan bahsetmiş ve göstermiş. HTC one M7 KULLANIRKEN HİÇBİRŞEY YAPMADAN BELLEĞİ BİLE TEMİZLEMEDEN, RAM'i HEP % 60'larda kullanıyordum... Şu an kendim 7-8 uygulama kurmuşumdur, sorun devam ediyor malesef. Başka böyle sorun yaşayan yok mu arkadaşlar.

    8 çekirdek, 3 GB gelişmiş ram, süper işlemci sonuç bumu ? Umarım güncelleme gelir. Oyunları akıcı oynuyorum, oyunlardan çıkınca bende bazen saat geç geliyor. Birde kulaklığa verdiği ses iyi değil.

    Kulaklığı geçtim, şu performans sorununu acil çözmeleri gerekiyor !!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.