Şimdi Ara

KLAVYE YE VE FAREYİ 100 LİRAYA NASIL KAPATIRIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamin aleykum. KLAVYE YE VE FAREYİ 100 LİRAYA NASIL KAPATIRIM? İkisinin toplı 100-115 civarında olması lazim farede makro şart sekmeme konusunda ayarliycam biraz. Klavye su killi desenli olsun yeter ledlide olabilir silinti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu bütçeye makrolu fare + klavye öneremeyiz maalesef, logitech g300s + dandik bir klavye kullanabilirsin en fazla.
  • Zaten dediğim gibi klavye dandik bir şey olsn ama böyle wasd tuşları slikonluda olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom birader simdi bide ben görünüşe önem veriyorum .http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-gx6-pro-gaming-makro-mouse--mouse-pad.html mesela boyle senin dediğin çok sade duruyor ama işlevi önemli de bende bu diş görünüş gıcıklığı var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi frisby ile logitech'i karşılaştırmak ferrari ile şahini karşılaştırmak gibi olur biri sektörde yıllarca marka yapmış, diğeriyse kıytırık ürünler üreten bir firma, kaldı ki bütçeyi bu kadar yükseltmişken yani 80 tl'ye çıkmışken neden frisby alasın ki ? frisby'i max 30-40 tl oyuncu farelerine öneriyoruz, bence sen logitech g300s al, zaten g300s'de tuş sayısı daha fazla yani daha fazla kombinasyon yapabilirsin, yanınada soft yüzey bi mousepad alırsın, 100 liraya bile klavye alsan sadece ışıklandırması vs olacak yani sana bir artısı olmayacak, zaten profesyonel oyunculara bakarsan hepsi mousepad-mouse'ye önem veriyor kullandıkları klavye 5-10 dolarlık klavyeler hep...




  • Klavye için Everest KB-r01 öneririm tuşları hiç ses çıkarmıyor ve macro özelliğine sahip. 35 liraya bulaiblirsin. 70 lirayada macro özellikli bir mouse bulursun umarım ama bence bütçeni 100 lira yap mouse için bu sayede logitech ten güzel bir mouse alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Şimdi frisby ile logitech'i karşılaştırmak ferrari ile şahini karşılaştırmak gibi olur biri sektörde yıllarca marka yapmış, diğeriyse kıytırık ürünler üreten bir firma, kaldı ki bütçeyi bu kadar yükseltmişken yani 80 tl'ye çıkmışken neden frisby alasın ki ? frisby'i max 30-40 tl oyuncu farelerine öneriyoruz, bence sen logitech g300s al, zaten g300s'de tuş sayısı daha fazla yani daha fazla kombinasyon yapabilirsin, yanınada soft yüzey bi mousepad alırsın, 100 liraya bile klavye alsan sadece ışıklandırması vs olacak yani sana bir artısı olmayacak, zaten profesyonel oyunculara bakarsan hepsi mousepad-mouse'ye önem veriyor kullandıkları klavye 5-10 dolarlık klavyeler hep...

    http://www.vatanbilgisayar.com/a4tech-bloody-v7ma-core3-aktif-metal-ayak-gaming-mouse.html
    Bizim sınıftaki arkadasimda bunu kullanıyor kardesim çok memnunmuş. Yaz tatilinde sistem topluycam suanda para biriktiriyorum. Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.