Şimdi Ara

-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 2 Mayıs 2015; 22:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • boy kaç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    boy kaç ?

    Boyumla sorunum yok esasında kendine barışık biriydim, hemen hemen ortalamanın altında sayılırım 1.60 a civarı da lanet olsun boyum 2.50 olsa ne etkileyecek insani yapımı, adam söyleyecek cümle bulamıyor direkt karşı tarafın dış görünüşünü aşağılamak aklına geliyor. Gel de bu tip insanların dünyada yaşamaya hakları olduğunu savun. Bilmiyorum eskiden insan yaratılmışların en üstünüdür derdim ama artık insana inancım kalmadı, bana sade Allah yeter, kurallarına uyamasam da inancım sağlam ama hümanizmin de sosyalizmin de komünizmin de kapitalizmin de en büyük düşmanlarından biriyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 17 Nisan 2015; 23:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • takma kafanaa
  • Adam ağır laf etmiş sinirlenmekte haklısın.Böyleleriyle anladığı dilden konuşmak gerekiyo.Sen de ona fiziksel özellikleriyle ilgili hakaret içerikli bi açıklama yapsaydın biraz söylenirdi sonra susardı ama sana bişey diyemezdi.Muhtemelen kendini padişah sanan dolmuşçulardan birisidir.Senin müşteri olduğunun hatta insan olduğunun farkında bile değildir.Farkındalığı kendi varlığını bile somut olarak algılayamayacak kadar sığdır
  • yamultucaksın böleleri milletimiz malesef çok kötüye gidiyor
  • Umursamayacaksın kardeşim umursamaz olacaksın.

    Gaza gelip kavga etmediğin için ayrıca tebrik ediyorum seni.

    Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde toplumun genel seviye ve zekası diplerde.

    Kendini sıkıp daraltmak yerine daha girişken cesaretli olmak gerek ki bu tip insanlar yanaşamasınlar.

    Eskiden bu durumları deli gibi kafaya takar dururdum.

    Kendi işlettğimiz markette alışveriş sonrası teşekkür ettiğim bazı tipler "hayırdır niye teşekkür ediyor" diye çıkışır ardından bunalıma girerdim.

    Gerek yokmuş..

    Acun Ilıcalı imzalı tv programları için g.tünü yırtan bunun için sayfalarca tartışan tuttuğu takım için arkadaşıyla yaka-paça olan güruhla yaşamayı öğrendiğin zaman delirmeye gerek kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce ogrenip yurtdisina cikmaya bak kardesim. O zaman hic kimse senin sinirlerini boyle bozmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanların sana saygı duymasını istiyosan kimseye eyvallahın olmıycak
  • Sen de insansin. Yazdiklarin fazla ironik olmamis mi ?

    Butun insanlar yok olsa, bir sen kalsan mutlu oluyorsun. Niye sen will smith misin ? Senin farkin ne ?

    Senin gibi insanlar, yani antisosyal kisilik bozuklugu olanlar hep baskalarinda kusur arar. Belki sen de horluyorsun, milleti elestiriyorsun, kolayi siseden iciyorsun, pasaklisin. Kimbilir. Hicbir insan kusursuz degil. Ve ölümlü dunya.

    Sizin gibilerin, Insanlardan neden nefret ettiklerini ve kendilerini neden kusursuz sandiklarini anlayamiyorum, anlayamicam da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi; sen asosyal veya anti-sosyal değilsin. Buna en büyük kanıt kendini forumdan ifade ediyor olmandır.

    İkincisi; kesinlikle haklısın. Senin yazını okurken yerimde duramadım. Adrenalini sağlayan hormonlarım uçuşa geçti. Hayal ettikçe sinirlendim. Ben olsaydım herhalde adama var gücümle girişirdim. Otobüs hareket halinde olsa da. Tekme, yumruk, ne varsa. Şoförün, silahına veya bıçağına davranmasına müsaade etmeden parçalardım. Hümanizm saçmalığına gerek yok, onurunu savunmazsan mutsuz olursun. Öyle insanlara müsamaha göstermeyeceksin.
  • Sabırlı ol kardeşim Allaha yakınlaş canını sıkan bir olay olunca iki rekat namaz kıl.Ben çok kötü olunca yaparım.İnsanları da dert etmemelisin bana da laf ediyorlar ben alıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kötülük yapan insanları düşündükçe kendine zarar verirsin sinirlenerek, yüce gönüllü olmakla alakası yok intikam ateşi dediğin şeyden sadece senin haberin var sana kötülük yapan onca insanın haberi yok onlar hala hayatlarını yaşıyorlar hiç sana kötülük yaptım mı yapmadım mı diye düşünmeden o yüzden kendini hırpalamayı bırak.
  • Kardeşim düşüncelerini ne kadar açıklayıcı ifade etmişsin, demek ki zihinsel bir engelin yok. Doğal olarak insanlardan aldığın olumsuz geri bildirimler seni olumsuz düşüncelere itmiş. İyi bir psikologla konuşup bütün bu sorunları çözebileceğine inanıyorum. Vurgu ve tonlama, iletişim biçimleri, diksiyon gibi konularda da ilerlerediğinde artık sen bu durumdaki insanlara yardım edecek halde olacaksın. Sen de biliyorsun ki nefret doğru bir şey değil ve küskün bir şekilde uzaklaşmaktansa bu darbelere rağmen yılmadan çaba göstererek kendini topluma kabul ettirmek daha zor ve daha doğru. Bu olaylar yüzünden de canını sıkma, insanlar hakkında bu şekilde konuşabiliyor olmak onların kendi ayıbı (dolmuşçu gibi insanlardan söz ediyorum) senin değil. Ben başaracağına inanıyorum.
  • Şu film repliği aklıma geldi "Ben senin düşmanın değilim,ben kadın düşmanı da değilim,ben insan düşmanıyım." Onca hayal kırıklıkları,onca kötü anılar buna yol açıyor ama anlamıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm tek kelime : TAKMA


    bende hep uzunum diye diye dalga geçerlerdi ilkokulda lisenin ilk yıllarında şimdi 19'um lise son 1.90'ım her zaman okulun en uzunu ben oldum bugüne kadar yavaş yavaş azalıyor ama iğnelemeleri

    hep fazlasını beklerlerdi biri dövse kocamansın yuh sana derlerdi mesela ben belli bi yaşa kadar hep kısa olmak istedim şimdi takmıyorum kimseyi ben buyum beğenmeyen istediğini düşünsün söylesin.
  • Durumlarımız hemen hemen birbirine benziyor :(
  • Orda silah ceksen altına s*cardi boy falanda kalmazdi o zaman. takmiyacan boylelerini ya da ağzını burnunu kırıcan.Çünkü başka türlü akıllanmazlar bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.