Şimdi Ara

Konu halloldu, silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 27 Aralık 2015; 14:27:54 >



  • Dostum ilk olarak doktor depresyondasın dediyse bi bildiği vardır.Verdiği ilaçları kullanıp söylediği tedavileri uygulaman senin yararına olur yapmazsan bu durum daha da kötüye gider.
    Ama benim sana başka bi tavsiyem var:Okulu bırak.Tekrar hazırlan,başka bişey yap bi şekilde kurtar kendini ordan.Yaşadığın şehri sevmiyorsun, yaptığın işi sevmiyorsun muhtemelen mezun olduktan sonra da aynı şeyler devam etcek.Sen bunu 50-60 yaşına kadar çekebilir misin?Hiç sanmıyorum.Diploma çok mu önemli senin için?Sağlığından,mutluluğundan da mı daha önemli?
    Önünde iki seçeneğin var ya depresyon ilaçlarını kullanıp acıyı unutmaya çalışırsın ya da sevmediğin şeyleri geride bırakıp bu acıya bir son verirsin.
  • Doktor depresyondasınız diyorsa vardır bildiği. Ne kadar kisa sürede ilaçlı tedaviye baslarsaniz o kadar iyi. İlaçlar sizde olumlu etki yaratır. Duzenli kullanmanız da önemli. Uni. zamanı şehri sevmeyen birkaç arkadaşım vardı. Kafa arkadaşlarla bir şekilde aştılar. Siz de bunu halletmiş sayılırsınız. Sinavlardaki sıkıntınız okulu uzatabilir. Böyle yapmaktansa aile desteğini de alıp okulu 1 dönem ya da yıl dondurup uni giriş sınavına hazirlanmak mantıklı görünüyor. Eger baska uniye giderseniz geçtiğiniz derslerin bir kısmı saydırılir. buradaki zaman kayıpları sevmediğiniz meslege ileride harcayacağınız zamani düşündüğünüzde devede kulak kalır. Bu acıdan da degerlendirmeniz iyi olur. Doktoronuzla da konusabilirsiniz bunları fikir vermeye çalışır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 17 Nisan 2015; 23:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten ilginç.. geçmiş olsun.
  • Hangi doktora gittigin onemli. Devlette gidersin, depresyondasin diyip ilac yazip yollarlar. Ya paraya kiy bir psikolaga git. Ya da özüne dön. Bir seyin buna sebep oldgunu dusunuyorsan, olmustur. Kimse seni, senden daha iyi taniyamaz. O seyin uzerine git.

    Ben cok mutsuz oldugum zamanlarda ne yapiyorum biliyor musun ? Disariya cikiyorum. Hic bilmedigim bir yere gidiyorum. Yeni insanlarla tanisiyorum. Parkta, kitapcida, sokakta. Cunku yeni kisiler tanimak beni mutlu ediyor. Konusmak rahatlatiyor. Ya da cebimde para varsa sehir disina cikiyorum. İzmire, istanbulda ya da antalyaya gidiyorum sirt cantami alip.

    Ama evde oturmak daha da mutsuz ediyor beni. Sen de mutsuzlugunun cozumunu bulmak zorundasin. İlaclar seni daha cok uyutur, mallastirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 29 Haziran 2016; 19:08:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.