Şimdi Ara

Digitürk'ün yeni sahibi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digiturk, 1,2 milyar dolara Al-Jazeera'nın da sahibi olan Katarlı Bein Media Group'un oldu.

    Uzun zamandır Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) elinde bulunan Digiturk, Al-Jazeera'nın da sahibi olan Katarlı Bein Media Group'un oldu.

    2013 yılında TMSF'ye geçen Digiturk'ün satışında sona gelindi. Ocak ayında görüşmelerin durduğu iddia edilen Katarlı Bein Media Group ile el sıkışıldı, önümüzdeki günlerde de imzaların atılacağı belirtildi.

    Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; satışın şirketin toplam değeri 1-1.2 milyar Dolar arasında bir rakam üzerinden yapıldığı kaydedildi. Digiturk'ün yüzde 53'ü ABD'li Providence fonu, yüzde 47'si ise eski sahibi Mehmet Emin Karamehmet adına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kontrolünde. ABD'li şirketin satış görüşmelerini tamamladığı belirtilirken, onay mevkii olan TMSF'de imzaların atılacağı kaydediliyor. Anlaşmanın Digiturk hisselerinin tamamı konusunda yapıldığı belirtildi.

    3.3 MİLYON ABONESİ VAR
    Katar merkezli medya grubu Al-Jazeera bünyesindeki Bein Media Group, Bein Sports kanalı ile Avrupa, Asya ve ABD'de faaliyet gösteriyor. Digiturk'ün abone sayısı, 3.3 milyon düzeyinde bulunuyor. BTK verilerine göre Türkiye'deki uydu platform hizmetlerinin toplam yıllık gelirinin büyük payını Digiturk alıyor. Şirket, TMSF'ye geçtikten sonra, Doğan Yayın Holding Digiturk'ün yüzde 53'üne 742 milyon dolarlık bağlayıcı olmayan bir teklif vermişti. Digiturk, 2016-2017 sezon sonuna kadar Türkiye futbol liginin yayın haklarını elinde bulunduruyor.







  • Bein Sport kanalları Digiturk'e gelir o zaman. Süper Lig maçları da yurt dışındaki Bein Sport kanallarından yayınlanabilir.

    En önemlisi, umarım Katarlı yetkililer Lig Tv'nin yerlerde sürünen yayın kalitesini yukarı taşırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 17 Nisan 2015; 14:29:17 >
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Bein kanallarının Digitürk e gelmesinin hiç bir önemi yok.

    Lig tv maç yayın kalitesi artarsa ne ala tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingiltere ligi tadinda yayinsalar keşke bizim ligide diginin kamera cekim acisi berbat ingiltere liginde macin icinde oluyorsun resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bein sportun dijiturku almasinin sebebi bence yayinlayacak olmasi cunku cok iyi transferler yapildi buyuk ihtimalle agustosun 2. haftasina kadar aciklarlar.

    Acikcasi benim satislarada faydasi olur

    Pm atin herkese yardimci olucam
  • Ekonomik olsun diyen yok hiç. Herkesin evine girsin. Herkes uygun koşullarda maçını izlesin. Sürümden kazansın. 3.3 milyon değil 10 milyon aboneye ulaşsın. Keyif paketi gibi dayatmalar olmasın. Giriş paketi, HD yayın uygun olsun.
  • arkadaşlar...katarlılara platform satışı hayırlı olsun...
  • Allah belalarını versin demek geliyor içimden. Nedeni bazı paketlere %100 zam yapıp çoğu kanalı çıkarmaları. Bkz. Türksat zorunlu giriş paketi.
  • Bein sport izlemek isteyen pm atsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar gecen seneye göre pahalandı indirim söz konusu bile olmuyor direk iade ettim ne warsa
  • Bu fiyatları indirmedikleri sürece hiç bir anlamı yok inanın ki. Ben maç izleyeceğim diye aylık 79 TL yani yılda toplam 948 TL verebilecek kadar lüks yaşamıyorum maalesef. Yıllık 1000 TL den bahsediyoruz. Alırım en fazla Digiturk Play'i 259 TL'ye, eski üye olduğum için de 1200K dan izlemeye devam ederim başka çarem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.