Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: =LG KG300=(dynamite)HAKKINDA HERŞEY(YENİ)Satışa çıkmış ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: =LG KG300=(dynamite)HAKKINDA HERŞEY(YENİ)Satışa çıkmış .. Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
UFO123

3 Nisan 2007; 0:12:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

fotoğraf kalitesi çok kötü
dışa ses nasıl

fotograf kalitesi sizin ne beklediginize bagli, onceden yuksek M.pixel bi fotograf makineniz varsa, onun fotograflarına alışmışsanız insanın beklentiside haliyle yüksek oluyor. Otofkus olmaması büyük eksiklik, aldıktan sonra farkediyor insan. Ama gündüz güneşli ortamlarda orta kalite fotograf çekiyor, daha önce bi site yapıp koymuştum bi kaç resim.. Bir telefondan çokda fazla kaliteli fotograf beklememek lazım, tabi fiyatınıda gözönünde bulundurmak gerek.. Bi kaç yüz fotograf çektikten sonraki izlenimim ; fotograf çekerken telefonu hiç kıpırdatmamanız lazım, tek elle çok zor, bir elinizle sıkıca kavrayıp diğer elle fotograf çekme tuşuna basmalı.. Bi kaç resim daha ekledim, bu adreste görebilirsiniz: **** kullanmayı bilmiyorum, buraya fotograf ekleyincede sayfa açılması zaman alıyor onun için yeni ücretsiz bi adrese yükledim..eğer arkadaşlarda çektiği fotografları yayınlayabilirlerse aynı hatalarımı yapıyoruz, daha iyi nasıl çekebiliriz gibi

ufo123
UFO123

3 Nisan 2007; 0:19:01 

pardon adres burada : http://www.lgkg300pictures.50megs.com/

ufo123
sagolen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Nisan 2007; 12:10:17 

ses hopörlör?
utkubaris

6 Nisan 2007; 22:48:20 

bu telefonu izmirde alan varmı? fiyatını ve nereden aldığını söyleyebilirmi?

[-SelwelS-]
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Nisan 2007; 3:37:29 

Ya arkadaslar bluetooht tan aldıgımız dosyaları telefon hafızasına atıyor..hafıza kartına atmak gibi bir secenek yok.Ve ayrıca telefon hafızasından hafıza kartına o dosyayı tasıyacagımız zaman cok fazla bekliyor sinir edecek kadar aynı sorun sizdede varmı ?
AnDuLiN

9 Nisan 2007; 8:12:19 

Çağrı geldiğinde telefonun hiç tepki vermemesini sağlayabiliyormuyuz? Ekran ışığı dahi yanmayacak. Arayan kişiyi arayanlar listesinde göreceğim fakat aradığı sırada telefon hiç bir şekilde uyarı vermeyecek, sesli,ışıklı veya titreşim hiç biri yani.

AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Kingston 2x1024Mb | Seagate 250GB | Sapphire 256MB X1800XL
arabaci72

10 Nisan 2007; 22:58:19 

KG300 üm teleserviceye gönderdim 20 günden fazla oldu . bugün aradım değişim kararı çıktı dediler. Kaç gün bekleyeceğim dedim . 45 güne kadar beklersiniz dediler. 45 gün niye çünkü cihaz yurt dışından gelecek vah vah vah memleketimin halii. İthalatcı firmanın elinde bir tane bile telefon yok mu yahuuu. Sistem her zaman böylem işliyorr.

MSI MegaBook M675 AMD Turion64 X2 1.8GHz 1024MB DDR2 667mhz 120GB HDD Sata 256MB nVidia Go7600
oktay555

11 Nisan 2007; 8:44:11 

seni hiçbir şekilde 30 günden fazla bekleteme hakları yok.para iadesi talep et kardeşim.tüketici haklarına başvur.

etniksentez

12 Nisan 2007; 11:03:30 

maalesef hepsi aynı heralde telefona oyun program yüklerken de seçim yapılamıyor

..::LG_KG300::..

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Nisan 2007; 10:43:40 

arkadaşlar güsel güsel fotolar koyabilecek olan var mı?
şöle acık hava da ve kapalı ortamlarda

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Kota mağduru | Fazla online olmayabilirim. | Kota mağduru
cidali

20 Nisan 2007; 13:15:18 

quote:

Orjinalden alıntı: [-SelwelS-]

Ya arkadaslar bluetooht tan aldıgımız dosyaları telefon hafızasına atıyor..hafıza kartına atmak gibi bir secenek yok.Ve ayrıca telefon hafızasından hafıza kartına o dosyayı tasıyacagımız zaman cok fazla bekliyor sinir edecek kadar aynı sorun sizdede varmı ?

Aslında blutut ayarlarında seçenek varda ; ayarı yapmama rağmen gene de blutut mesajlarını tel. hafızasına kaydediyor.Taşıma esnasında anormal bir bekleme yapmıyor ama.

Görüntü kalitesi de, ses kaliteside bana göre oldukça yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 20 Nisan 2007; 13:18:08 >

cidali

21 Nisan 2007; 23:43:40 

Ben telefonun blutut mesajlarını ,hafıza kartına kaydetmesi için ayarlıyorum ama, telefon blutut mesajlarını ,gene tel. hafızasına kaydediyor.Acaba sizin telefonlarda da aynı durum varmı

akay635

22 Nisan 2007; 0:10:14 

quote:

Orjinalden alıntı: cidali

Ben telefonun blutut mesajlarını ,hafıza kartına kaydetmesi için ayarlıyorum ama, telefon blutut mesajlarını ,gene tel. hafızasına kaydediyor.Acaba sizin telefonlarda da aynı durum varmı

Benim telefonda da durum aynı. Kayıt yeri olarak hafıza kartını seçsem de dosyalar telefon hafızasına gidiyor.

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Nisan 2007; 0:17:10 

Telefonun özellikleri ve ekran kalitesi oldukça başarılı görünüyor.

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

FotoKritik Portfolyo || DeviantART Gallery
SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF
CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!)
SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
cidali

22 Nisan 2007; 23:05:58 

Yanlış hatırlamıyorsam eski kartında bir ara düzelmişti. Hafıza kartına kaydediyordu diye, ama sonra tereddüte düştüm. benmi yanlış hatırlıyorum diye . bu sorun olmasa telefonu kurcalamayı bırakacam ama sinir oluyorum niye böyle yapıyor. servislik kadar da önemli değil.versiyondan olabilirmi , yenilense düzelirmi acaba
Bunun haricinde herşeyi harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidali -- 22 Nisan 2007; 23:09:06 >

akay635

23 Nisan 2007; 11:40:17 

Aslında yazılımı güncellemek lazım. Bakarsınız telefonun hızı artar, bluetootth mesajları doğrudan hafıza kartına gönderilebilir.
Yazılım olayı için ben de servisle uğraşmak istemiyorum. İnternet üzerinden güncelleme yapılıp yapılamadığını araştırmak gerekir.

akay635

23 Nisan 2007; 12:19:19 

İnternet üzerinden yazılım güncelleme olayı yok arkadaşlar. Sadece yetkili servisler yüklüyormuş yazılımı. Ayrıca tüm şehirlerdeki servislerde yapılmıyormuş bu iş. Sadece İstanbul' daki servisler yapıyormuş.

cidali

24 Nisan 2007; 0:10:39