arkadaşlar ürün stoklarıma girdi. nakit satışımız: 240 avro. kredi kartına (hemalhemsatta): 260 avrodur. lgk300 ün düşük modeli KG200 de girdi.aynı goruntu hemen hemen aynı ozelik(bt yok, ekran küçük, 2mp yerine 1,3mp):166 avroı nakit, 175 avro hh taksitli satışı yanlarında usb kablosu, 256mb transflash kart, kulaklık çıkmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 29 Kasım 2006; 11:22:45 >
6233 ve w810dan + ları - leri nedir?
artık 3250xm de piyasada ona göre neler yapabilir?
birde bana göre en önemlisi 3.5mm giriş yapılıyormu?
kutu içeriğinde telefonumabak hocamın dediği gibi şarj cihazı,256 mb hafıza kartı, usb kablosu ve kulaklık gözüküyor, diğer sorularına gelince şimdilik yorumlara göre edindiğim bilgileri yazıyım. ses kalitesi-müzik: lg nin ses kalitesi her zaman iyi olmuştur daha önce chocalate modelini kullandım kg810 modelini inceledim her ikisininde ses kalitesi, çok kaliteli sesi var dediğimiz markalardan aşağı değil,üstün bile sayılabilir bana göre, bu tele gelince ses kalitesi kullanıcı yorumlarına göre genelde çok iyi bulunuyor, sekiz farklı eko ayarı var mp3 çalarında. kamerası: 2 mp ve bulduğum fotolarında bana göre çok başarılı 2mp lere göre ayrıca ayar fonksiyonları iyi. şarj olayı ortalama 2,5 ila 3 gün arasında gözüküyor tabi kullanıma göre bu süre artar yada düşer. ekran kalitesi 240*320 piksel oldukça parlak ve güzel olduğu söyleniyorki zaten lg ekran konusunda kötü değildir. malzeme kalitesi oldukça iyi tuş takımı kullanışlı gözüküyor. mp3-aac,amr,vaw gibi ses formatlarını destekliyor radyosu oldukça ilginç özelliğe sahip dinlediğin şarkıyı amr yada wav formatında kayıt yapıyorki şu an diğer tellerde böyle bir özellik gözükmüyor yanlış hatırlamıyorsam bir sx-1 de vardı, ayrıca ses kaydı,görüşme kaydı var,foto ve video arama kimliği her bir arama kaydını 40 görüşmeye kadar saklama ve daha bir kaç tanede yeni özellikler var bu telde. video kayıt formatı 3gp ve mp4, çözünürlüğü 176*144 bu biraz düşük 3.5 jack olayına gelince genelde lg nin kulaklık girişleri başka kulaklıkları kullanmaya uygun oluyor bundada büyük olasılıkla öyle olduğunu tahnim ediyorum ama tam emin değilim şu an için bu konuda. genel annlamda az sayıda kullanıcı yorumlarından edindiğim bilgiler ve kendi yorumlarıma göre oldukça başarılı,fiyatı uygun ve güzel bir tel olarak gözüküyor yakında sanırım bende alacağım o zaman daha iyi bilgi verebilirim bu arada alan olursa onların görüşlerinide bekleriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 29 Kasım 2006; 19:51:58 >
Orjinalden alıntı: TuĞraNz genel annlamda az sayıda kullanıcı yorumlarından edindiğim bilgiler ve kendi yorumlarıma göre oldukça başarılı,fiyatı uygun ve güzel bir tel olarak gözüküyor yakında sanırım bende alacağım o zaman daha iyi bilgi verebilirim bu arada alan olursa onların görüşlerinide bekleriz...
Bekliyoruz incelemeni.Askere gidecek olmasam kesinlikle alır incelemesini yapardım ama kısmet başka LG'ye inşallah.