Şimdi Ara

TT Yurtdışı Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önce birwww.superonline.com da yazan haberi okuyun:

    "Yurtdışı sitelere giremiyor musunuz?
    Türk Telekom abonelerinin dün saat 05:00'ten itibaren süren yurt dışı sitelerine girememe sorununun yurt dışı sunucularında ortaya çıkan bir sorundan kaynaklandığı bildirildi.
    Türkiye genelinde bir çok kullanıcının karşılaştığı bu sorunun en geç bugünün sonuna kadar düzeltilmesi bekleniyor.

    Türktelekom ADSL müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre sorunun sebebi henüz bilinmiyor. Ancak kurum problemin farkında. Müşteri hizmetleri sorun için telefon eden abonelerine en geç 24 saat içinde bu kesintinin halledileceğini söylüyor."


    Şimdi sorarım size arkadaşlar; hayatınızda bu kadar aciz, bu kadar ne yaptığından haberi olmayan, bu kadar duyarsız ve umarsız bir kurum ve çalışanları gördünüz mü? Bu kadar dandik bir yurtdışı çıkışımız var zaten (yanılmıyorsam 37 Gbps civarında) onu da ayakta tutmayı beceremedikleri gibi, yaklaşık 1,5 gün süren bir problemin de hala kaynağı bulunamamış!!!! Cezayir depreminde yaşananları hatırlarsak, aslında pek de şaşırmamak lazım...

    Ama, ay sonu geldiği zaman, bu şaşkınlar ordusu bir anda aslan kesilip faturalarımızı çatır çatır basıp bize yollamasını biliyorlar ne hikmetse. Ve maalesef bize de kuzu kuzu ödemek düşüyor....

    Vah zavallı ülkem vahhhhh....



  • seçim vakti geldiğinde tekrar bunları seçenlerde sizlersiniz ama ...değşitik biz diyeni aynen seçip koyuyorsunuz oraya...ödiceksiniz tabii...müstehaksınız.

    bu adamlar ihtilal ile zorlamı geldi..siz seçtiniz.
  • ben TT den çalışan ve TT kurumuyla ilgili kim varsa ne internetten ne hızlardan ne network ten anladığını sanmıyorum..ilkokul mezunlarıdır eminim hepsi..aynen başımızdakilerin üniversite okumadan bizi yönetmesi gibi..yani TT de bu sayılanların 1 tanesini bile bilen biri yoktur eminim..çok rezil bi haldeyiz..başka ülkeler bize neresiyle gülüyor düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kirpi

    seçim vakti geldiğinde tekrar bunları seçenlerde sizlersiniz ama ...değşitik biz diyeni aynen seçip koyuyorsunuz oraya...ödiceksiniz tabii...müstehaksınız.

    bu adamlar ihtilal ile zorlamı geldi..siz seçtiniz.


    1000 tane oyum olsa birini vermem o yobazlara. Kasımpaşa kabadayısını başbakanlığa layık görenler utansın!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEONE -- 18 Kasım 2006; 14:36:19 >
  • .bu kalanlar birbirlerini yemekten başka bişey yapamaz
    TT yi araplara neden verdin..cevabı çok zor değil.
    bütün devlet dairelerini tek tek yabancılara vermeye başladı..ab ye girmek için yapmadığı kalmadı güzelim ülkeme..soruyorum..bizi kim yönetiyor..hepsi dışardan..dışardan ne denirse o oluyor...
    hata milletimizde...tecrübesiz adama verdiler oyları..adam hergün bizim paralarımızla ayrı bir ülkeye uçuyor..hortumcu bazı şirketlere arka çıkıyor...acısı da bizden çıkıyor..
    o verdiğimiz paralarla(vergilerle) neler yapılmazdı..sen hortumcuya arka çıkarsan biz ne yapalım dimi.
    şimdi TT den hizmet beklemek anlamsız olur..çünkü okumamış adamlar zaten bunların çoğu
    6gb kotalı sınırsız gibidir diyen bir zihniyetten fazla bişey beklememk lazım..daha konuştuğu kavramın ne anlama geldiğini bilmeyen kişiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 18 Kasım 2006; 15:36:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kirpi

    seçim vakti geldiğinde tekrar bunları seçenlerde sizlersiniz ama ...değşitik biz diyeni aynen seçip koyuyorsunuz oraya...ödiceksiniz tabii...müstehaksınız.

    bu adamlar ihtilal ile zorlamı geldi..siz seçtiniz.



    doğru söze ne denir
  • oy vermeyenlerin zaten üstüne alınacak bi acısı olacağını sanmıyorum..


    seçimler yakın ...bakalım zekası üstün türk halkı bu sefer kimi seçecek....

    aslında bu işler kolay...din elden gidiyor flan diyosun ..zaten 70 milyon ülkede 60 milyon cahil var...yobazla karışık..sonra reklamını yaptırıyorsun olay bitiyor

    cem uzan örneğinde türk toplumunun üstün zekasını gördük.adam %9.5 civar bi oy ile meclise girmeyi ucundan kaçırdı.büyük bir başarı..bu kadar kısa zamanda bu kadar oy toplamak..

    son 1 haftada haberleri izlediyseniz ..susurluk davasında yargılanan soyguncular beraat etti...dava 10 yıl sürdü...

    birgün irana döndüğünde bu ülke...bakın kadıköy meydanında kutlama yapan çok olacak
  • o bişi deil gece hat hızlandı bende sevine sevine dizdim dosyaları 1:30 da yattım 8:30 da kalktım en fazla 1 saat açık kalmış pc gece elektrik gitmiş.Dünde dışarı çıktım geldim gene aynısı telekom sorun çıkarmasa tedaş patlıyor anasını satim çile çekmeyemi geldik dünyaya bilmiyomki
  • rahmetli olmuş bi insanın arkasından konuşmak doğru deil..ancak bülent ecevitin de karnesi hiç iç açıcı değil.neyse kapatalım ecevit konusunu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kirpi

    rahmetli olmuş bi insanın arkasından konuşmak doğru deil..ancak bülent ecevitin de karnesi hiç iç açıcı değil.neyse kapatalım ecevit konusunu.

    ben şu ankilere bakarak söyledim zaten..
    benim siyasetle işim olmaz..bizi yönetecek adam gibi birisi gelsin yeter
    oy verip te sonradan böyle şeyler yaşamak istemem..
  • ulan paso laf atmissiniz onceki hukumetler zamaninda ne gordunuz ne iyilik gordunuz be bu isanlar en azindan daha cok calisiyor daha az caliyorlar sizin sectiklerinize benzemezler


    adamlar su anda gbit internete urasiyorlar ama onlari hic gormezsiniz 1 sorun mu ha hemen onlardan bilelim

    ben ortaokul 1 den beri bilgisayar kullaniyorum ve su anda itu bilgisayar 2 . sinifdayim o zaman bu seviye internet hayal otesiydi sadece 4 sene oncesine gidin bakin neler ne kadar deismis laf atcaginiza

    isteyen istedigini secer ama asil yobaz bunlara yobaz diyen dusunme yetenegi eksik olanlardir bence
  • -şimdiki hükümet de kamu kurumlarını sattı...topraklarımıza ve kamu kurumlarına artık yabancılar hakim.ben yabancı tarafından emir almak ve yönetilmek istemiyorum
    -gbit internet nerde? daha mbti bile adam gibi verilmezken ve altyapının max 20mbit olacağı söylenmişken
    -4 sene öncesiyle şimdiyi kıyaslama boşuna..sen eskiyle yeniyi kıyaslarsan zaten ileriyi göremezsin
    -JAPONYA ya bak...atom bombasının ardından nasılda dimdik ayakta..çünkü birbirlerine bağlılar ve milletine çok önem veriyorlar
    -bizden aldığı vergilerle öyle bi altyapı yapılırdı ki ama nerde
    özelleşmeyen devlet kurumu kaldı mı..nasıl hak arıyacaz özelleştirerek..
    -ülke dışardan yönetiliyor..terörist başı asılacaktı ama izin verilmedi..şimdi o izin vermeyenler saddam ı asıyor.
    -çok ilgili olmadığın ortada
    -geçen günlerde ve eskiden tv de gördüğüm şeylere bakarsam kimin ne olduğu ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 18 Kasım 2006; 15:32:27 >
  • Dikkat . yazdıklarınıza dikkat edin . başınıza iş açmasın. Herkes yazdığından sorumlu olacağını unutmasın. İyi bilin ki, yazıyı yazanların tesbiti her zaman mümkündür. Lütfen ifade özgürlüğünü aşmaya çalışmayın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cefurkan

    ulan paso laf atmissiniz onceki hukumetler zamaninda ne gordunuz ne iyilik gordunuz be bu isanlar en azindan daha cok calisiyor daha az caliyorlar sizin sectiklerinize benzemezler


    adamlar su anda gbit internete urasiyorlar ama onlari hic gormezsiniz 1 sorun mu ha hemen onlardan bilelim

    ben ortaokul 1 den beri bilgisayar kullaniyorum ve su anda itu bilgisayar 2 . sinifdayim o zaman bu seviye internet hayal otesiydi sadece 4 sene oncesine gidin bakin neler ne kadar deismis laf atcaginiza

    isteyen istedigini secer ama asil yobaz bunlara yobaz diyen dusunme yetenegi eksik olanlardir bence



    canım bende 11 yıldır pc kullanıyorum dial up ile büyüdüm ben şu anda evimde 1024 sınırsız var ama pahalı kardeşim genede pahalı 1024 de kampanya sayesinde oldu. yoksa 256 k ya 50 milyon veriyorduk sen ne gbit internetinden bahsediyon. İtü kampüsünde öyledir 700 800 k ile dosya çekersin babalar gibi bağlantır vardır.

    Malesef üniversitelerden dağılmıyo internet türkiyeye Türk telekomdan yayılıyo alt yapı telekomun. Üniversitelerd özel bağlantılar var.


    Türkiyede neler değişti.

    Diup 56k dan sonra ADSL çıktı 128 k sonra onlar 256 oldu öyle kala kaldı ozamanda 1024 vardı 2048 vardı. Şu anda da aynısı sadece sınırlılar 1024 oldu. Sınırsızlar gene 50 milyon ve 256 Mb buna nedersin ben şahsen bi gelşme görmüyorum.

    işte gelişme var diyenlerde gözleri boyanmış insanlar Telekom sizleri uyutuyor indirim diye sınırsız internetin hızını arttıryo geçip gidiyo pehhhh.

    Yakında evimize 20mbit bağlantı gelir 3gb kotalı sonra 1 haftada kotan dolar.


    GELİŞESN DEĞİŞEN hiç bişey yok , alt yapı gene aynı alt yapı fiyat gene aynı fiyat. Ve TELKOM gene TEKEL TEKEL TEKEL türkiyede internet gelişmez bu vakitten sonra Türkiye yei satttılar çünkü yabancılara bizi onlar idare edecek artık, gelende bakıyo ohhh bu halk koyunmuş nasılsa fark etmezler bide biz geçirerlim diyrolar zamm mı fiyatı.
  • şimdi tt net yurt dışı ile hükümetin ne alakası var. bu konu tamamen tt netin beceriksizliği. konuları carpıtmayalım lütfen arkadaşlar. isteyen oyunu istediğine atar. eceviti övmüşsünüz. ölü adamın arkadasından konusmak iyi olmaz ama tüp kuyruklarını ekmekkuyruklarını yağ kuyruklarını size hatırlatmam bilmeyenlerede büyüklerine bir sormalarını istiyorum.
  • hükümetle ne alakası mı var..
    TT yi elin arap ına babam vermedi heralde..madem özelleşti bari anlayan birilerine verilseydi..ve yanlış bilmiyosam paranın % bimem kaçı yine devlete gidiyor..demekki alakası var.
    ben size ecevit iyi demedim yazdıklarımı dikkatli okuyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 18 Kasım 2006; 15:35:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cefurkan

    ulan paso laf atmissiniz onceki hukumetler zamaninda ne gordunuz ne iyilik gordunuz be bu isanlar en azindan daha cok calisiyor daha az caliyorlar sizin sectiklerinize benzemezler


    adamlar su anda gbit internete urasiyorlar ama onlari hic gormezsiniz 1 sorun mu ha hemen onlardan bilelim

    ben ortaokul 1 den beri bilgisayar kullaniyorum ve su anda itu bilgisayar 2 . sinifdayim o zaman bu seviye internet hayal otesiydi sadece 4 sene oncesine gidin bakin neler ne kadar deismis laf atcaginiza

    isteyen istedigini secer ama asil yobaz bunlara yobaz diyen dusunme yetenegi eksik olanlardir bence


    Aslında sana, senin seviyende cevap vermek gerekir ama, ne burası yeri, ne de ben kendime yakıştırabilirim.

    Öncelikle bu forumda ben de dahil olmak üzere fikir münazarası yapıp vakit harcayan herkes adına yazında kullandığın "ulan" kelimesini aynen sana iade ediyorum, onu bil.

    Ben de 1996'dan beri bilfiil bilgisayar ve interneti yoğun olarak kullanan birisiyim. O tarihten bu yana, yani 10 senedir dünyadaki bilişim ve internet teknolojileri ile ilgili gelişmeleri takip ettiğimizde ülkemizin bu konuda, maalesef, ne kadar da geri kaldığı açıkça görülür. Ha bu geri kalma meselesi sadece bu hükümetin kabahati midir? Elbetteki hayır. İktidara gelenler sadece menfaatlerini kollayıp koltuklarını sağlama almak için gerekli faaliyetlerde bulunmakla vakit harcadıklarından dolayı, internet altyapısı gibi gereksiz (!) şeyleri hep ötelemişlerdir. Sonuçta gelinen nokta ortadadır. Ancak burada bence dikkat edilmesi gereken konu, TT gibi ülkenin nadir kar edebilen bir kurumunun peşkeş çekilmesidir. Hadi illa peşkeş çekeceksin, bari bunu dünyada telekom sektöründe kendini ispatlamış bir kuruma yap, en azından "bilene verdik" dersin. Bu peşkeşi de yapan ben değil, sen ve senin gibi ağzı bozukların iktidara getirdiği, "ananı da al git", "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" diyen bir başbakan ve onun tayfasıdır. Bu sebeple, müdafaa ettiğin insanları iyi tanı, ona göre konuş. Ha, "yok ben zaten tanıyorum, benim işim onların borazanlığını yapmak" diyenlerdensen eğer, sana diyeceğim yok, "Allah ıslah etsin" den başka...

    Bak internetle ilgili bir konuyu çekip nerelere getirdiğine. Bu arada, sakın bana cevap yazma, çünkü senin üslubunda birine yazdığım ve yazacağım ilk ve tek cevaptır bu.
  • @THEONE güzel cevap kardeşim
    benimde demek istediğim TT yi şu anki hükümet özelleştirdi..bende diyorum ki yanlış adım..şu an özel olduğu için hak talep edemiyoruz..biyere yürümekle de olmuyor..olması gereken herkesin aboneliğini iptal etmesidir ama kimse bunu yapmaz..herkesin internette işi gücü var..
    yani TT ile şu anki hükümetin ne alakası var diyenler oturup bidaha düşünsün..devlet bizim protestomuzla uğraşamıyacaktı ama şu an özele verdi ve cidden takan yok..devletin olsaydı 1 nebze sesimiz duyulabilirdi(ihtimal)
  • farzet ki tespit edildik.... tespit edilsemde ben değiştim demem merak etme...ayrıca konusulanlarda hiç bi düşünce özgürlüğünü aşan bişey söz konusu değil..

    2. olarak rahşan affı olarak bilinen binlerce hırsızın serbest bırakılmasından sonra zaten ecevit flan duymak bile istemiyor insan.

    3. neden bişeylerin doğru konusulmasından bu kadar korkuyorsunuz?? ayıp dimi???
    onlar yerken ...soyarken ayıp değil....ama suçlular soyguncular...doğrular konusulunca hemen kormamız gerek dimi? hiç bişeyden çekinmeden söylüyorum...ve hiç kimseden korkmadan..sizlerde öyle yapın

    tabii diğer ekleyeceğim konu..simdi eskilerden beri başımıza musallat olan 2-3 siyasi partimiz var...onların liderleri değişti...şimdi onlarda bizler değiştik diye piyasaya çıktılar...önümüzdeki seçimlerde türkiyeyi ve sizleri soyma sırası onlarda...bunuda yazın bi kenara...seçimlerden sonra sonucu görün

    umarım yanılan ben olurum
  • İlk önce bu hükümet olmasa bizi kim yönetecek onu bi düşünmek lazım.Geri kalan partilerin hepsi bizi yönetti ve sonucu gördük.Hep dediğimiz lafta kalıyor.Net hızı çok az diyoruz ama protesto için bi faaliyet yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.