Şimdi Ara

Astropad uygulaması ile iPad modelleri Mac bilgisayarlarda çizim tableti olarak kullanılabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Astropad uygulaması ile iPad modelleri Mac bilgisayarlarda çizim tableti olarak kullanılabiliyor 

     

    iPad modellerinin kolaylıkla profesyonel grafik tablete çevirilmesine imkan tanıyan ve iki eski Apple mühendisi tarafından hazırlanan iOS / OSX uygulaması Astropad, yeni güncellemesiyle önemli bir desteğe kavuştu.

     

    OSX 10.9 ve üstü işletim sistemine sahip Mac bilgisayarlar ve iOS 8 işletim sistemli iPad modelleri ile çalışan Astropad uygulaması, iki ortam arasında Wi-Fi ya da kablo bağlantısı ile iletişim kurabiliyor. LIQUID isimli özel teknolojisi ile AirPlay'in 32ms'lik gecikmesini 12ms seviyesine (Düşük değer daha iyi) getiren ve saniyede 60 kareye ulaşan bir tepki hassasiyeti sunan uygulama, örneğin Mac bilgisayarda çalışan Photoshop arayüzünü iPad'e getirebiliyor ve destekli stylus kalemler ile iPad üzerinden Photoshop temelinde etkili çizimler yapılabiliyor.

     

    Yine LIQUID teknolojisi ile iPad'de görülen renkleri Mac arayüzüne birebir aktaran uygulama, GPU hızlandırma da kullanabiliyor ve Mac tarafında çalışmak için ekstra sürücülere ihtiyaç duymuyor. Uygulama yayınlanan yeni sürümüyle ise artık FiftyThree firmasının gelişmiş stylus kalem modeli Pencil'a da aktif olarak destek veriyor. Ayrıca Jot Touch Pixelpoint için geliştirmeler alan Astropad, Adonit'in stylus kalemleriyle daha iyi çalışıyor, Adobe Ink desteği kazanıyor ve birçok hatadan kurtuluyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan (7 gün deneme sürümü, sonrası 50$) Astropad uygulamasının Mac ve iOS sürümlerine buradan ulaşabilirsiniz. 

     








  • Androidde VirtualTablet var, üstelik reklamsız versiyonu 8 TL civarı. Note serisi cihazlarda baskı hassasiyeti olduğu için grafik tablet gibi kullanılabiliyor. iPad'lerde böyle bir hassasiyet olmadığı için pek kullanışlı değil gibi. Buna 50$ vereceğime az daha ekler giriş seviyesi grafik tablet alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 16 Nisan 2015; 22:12:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.