Şimdi Ara

Ariston termosifonum kazanı delindi 4. yıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ariston SHAPE PREMIUM 65 V sahibiyim

     Ariston termosifonum kazanı delindi 4. yıl


    termosifonumu alalı 4 yıl oldu. 2. yıl bakımını yaptırdım. Başka bakım yaptırmadım. Geçen gün Termosifon su akıtmaya başladı. Servis çağırdım Kazanının delindiğini yenisini almam gerektiğini söylediler. 4 Yılda kazan mı delinirmiş deyince her yıl bakım yaptırmazsan tüm marka termosifonlar 4 5 yıl içinde kazanının delineceğini söylediler.

    Termosifonumdan genel anlamda memnundum.

    Gün Gün istediğim saatte çalışıp istediğim saatte durmasını programlayabiliyordum. ( Gece indirimli tarife kullanıyorum benim için gerekli bir özellik ) Suyun anlık derecesini görebiliyordum v.s

    Ama 4 yılda kazanın patlaması beni başka markalara yönlendirdi.

    Gold dan Baymak Aqua LCD Prizmatik 65 Litre TERMOSİFON siparişi verdim.

     Ariston termosifonum kazanı delindi 4. yıl



    5 yıl garantisi varmış. Eski termosifonumla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Programlama yapılabiliyor. İstediğim saatler arasında istediğim derecede suyu tutabiliyorum. Ürün yarın montajlanacak. Buradan ürünle ilgili fotoları ve kullanıcı yorumlarımı eklerim.. Sağlıcakla kalın.



  • Yeni termosifonum geldi montajı yapıldı. Eskisini sökmek için 20 TL para verdim servis elemanlarına. Akşam 10 da termosifon çalışmaya başladı yaklaşık 45 dk da 27 dereceden 70 dereceye kadar ısıttı.

    Evin musluğunu açtığımda 70 dereceki suyun ılık olduğunu gördüm. Resmen şok oldum çünkü eski termosifonum bırak 70 i 40 derecede bile neredeyse elini sokamayacağın kadar sıcak su veriyordu musluktan. Heralde yavas yavas kaynar su olacak diye girdim dusa. Tüm dus boyunca musluğu en sıcak konuma getirmeme rağmen 40 derece gibi ılık bir su ile duşumu aldım. Eski termosifonumda 70 derecede bırak en sıcak tarafı , musluğu sıcak ve soğuğun ortasına getirsem dahi çok sıcak bir su ile duş alıyordum. Resmen hayal kırıklığına uğradım.

    Sabah aklıma geldi sanırım soğuk su girişi ile sıcak su çıkışı çakışıyor musluğu açtığım anda sıcak su içeri fazla giren soğuk su ile çakışıyor ve benim 70 derecedeki suyum 35 40 dereceye kadar düşüp bana ulaşıyor diye düşündüm. Termosifonun soğuk su girişindeki musluğu iyice kıstım suyu 73 e kadar ısıttım tekardan. Bu sefer sıcak su musluğundan güzelce ısınmış bir su elde ettim. El haşlayacak derecede olmasada soğuk su ile karıştırmadan duş alınamayacak bir suydu.

    Umarım baymak aristonu daha fazla aratmaz. Şu an tek artım çok hızlı bir şekilde ısıtması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 18 Nisan 2015; 11:57:34 >
  • Arkadaslar servis elemanlari resimdeki parcayi takmayi unutmus. Acaba su bu yuzden ilik geliyor olabilirmi. Bu parca sicak su borusuna takiliyor tahminimce sicak suyu termosifonun en ustunden alabilek icin diye tahmin ettim.. sizce de doğru mu düşünmüşüm
    Cevap verirseniz sevinirim...
     Ariston termosifonum kazanı delindi 4. yıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 19 Nisan 2015; 11:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dedigim gibi servis elemanlari sagolsun parcayi takmayi unutmuslar. Bugun parca yerine takildi. Su an 60 derecede el yakacak kadar bir su veriyor. Bu arada 1 saat 40 dk dir makina calisiyor. 20 dereceden 61 dereceye getirebildi. Sanirim parca olmadan suyun sicakliginida yanlis olcuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah şu servis elemanları yok mu? Beni benden alıyorlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.