Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - Benchmark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GTX750Tİ, R7 260X e 7 FPS fark atmış vay be. Gözünü sevdigimin Nvıdıa nasıl para yedirdiyse rockstara. R9 270 ayarında fps almış.
  • İşe bak arkadaş gtx980 4kda 35 fps oynatıyor artık tek kart yetmeyecek oyunlar için
  • SLI ile tek kart arasında kart bazlı fark yok galiba

Yani r9 295 yine 780 sli ile 780ti sli arasında

R9 290 gibi buda oyunun çoklu kurulum iyi bir desteği olduğunu gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamegpu.ru daki işlemci testlerinde i7 5960x ile i7 3970x arasındaki fark çok fazla. Anlam veremedim ama "8 çekirdeğin fark yarattığını gösteriyor" denilebilir sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Nisan 2015; 17:21:36 >
  • gtx 970 amirallerin arasinda yerini almis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 14 Nisan 2015; 18:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

GTX750Tİ, R7 260X e 7 FPS fark atmış vay be. Gözünü sevdigimin Nvıdıa nasıl para yedirdiyse rockstara. R9 270 ayarında fps almış.

750ti zaten 260xten daha hızlıdır. Nolacaktı ki? Gta iki firmanın da hakimiyet kuramadığı bir oyun. Amd kartlar azcık geride gibi. Onun sebebi de sürücüdür. Çok sürmeden hallolur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grand Theft Auto: Beta Rehberi
    14 yıl önce açıldı
    Grand Theft Auto Bölüm Rehberi
    16 yıl önce açıldı
    GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elinize sağlık hocam

Nvidia tarafında ağırlık daha fazla gibi şu an bakalım sürücü falan gelince durum ne olur.
  • sonunda benchmarklar geldide kurtulduk, hergün yeni bir benim ekran kartım gta v i açarmı konusu açılıyordu
  • 280 le 280x arasındaki paraya değermi sizce?

• Amaç polemik yaratmak değil ama zamanında az demedik i3 alın diye. Amd işlemciler çoklu çekirdek optimizasyonları ile ilerde fark atacak diyorlardı. O kadar fiyat farkı varken i3 işlemcinin overclock edilmiş fx9590'ı geçtiğini görmek gerçekten şaşırtıyor insanı.
  • 960 280x i geçmiş
    Amd işlemciler çuvallamış
    Full hdde 3gb vram kullanımı
    Eyvah eyvah...
    En ilginç sonuçlardan biri 2560x1600 çözünürlükteki 970in düştüğü hal. 3.5 vram problemine mi takılmış? Testler inanılmaz tutarsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcumlop2 -- 14 Nisan 2015; 18:31:02 >
  • Nvidia tarafında yeni kartlar (maxwell) iyi durumda, eskileri (kepler) geride kalmış. Amd tarafında eski kartlar (gcn1.0) iyi, yeniler (gcn1.1 ve gcn1.2) geride kalmış.

Tabi değişmeyen tek şey, amd işlemcilerin sürünmesi. Bu işlemcileri oyun oynamak için alanlara acıdım. Çarşıdan aldım 8 tane (fx 8350), eve geldim 2 tane (core i3) misali.

• burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    İlk test dediğiniz gibi ama diğer testler tam tersini söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 14 Nisan 2015; 18:32:58 >
  • 4k 970 sli cılar toplansın bakalım

*Yeni nesille birlikte daha da artacak 8 gb ın 4k için zorunlu hale geleceğini düşünüyorum

• Hardwareluxx sitesinin paylastigi bilgilere gore 970 modelinin 1080 ve 2k cozunurluk arasinda ki farka bakarmisin ? Enteresan bir sonuc olmus acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

İlk test dediğiniz gibi ama diğer testler tam tersini söylüyor

Rockstar hep nvidiaya kıyak geçmiştir. Şaşılacak birşey yok 960 ın 280x i geçmesinde . Ama oyunda sanırım 2gb çok çabuk doluyor bu yüzden 280x öne geçiyor ayar açtıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcumlop2 -- 14 Nisan 2015; 18:41:16 >
  • Flatronx kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yakinlarda 970 ide baltaladilar ilerde 1080 p 4 gb isteyen oyunlarda tekler takla atar demedilermi ne hikmetse ilerde coklu cekirdek destekleyen oyunlar cikmadi gitti amd islemciler yikacakti inteli evladiyelikmi sistem toplaniyor anlamadim
    Bu durum biz kullanicilara eksi donuyor Amd elle tutulur biseyler yapmadigi icin ve kur yuzunden insanlar yuksek paralar odeyip sistem topluyor

• gtx 970 gtx titan geçmiş garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 14 Nisan 2015; 18:46:05 >
  • Evet o tablo ilginc kullanici testleri gelince netlesir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.