Şimdi Ara

Yerli Haber Derleme Uygulaması ''Bundle Haber'' İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

     

    Mobil platformlarda haber okumak için sürekli o siteden çıkıp bu siteye girmek, haber sitelerinin uygulamaları arasında sayısız geçiş yapmak birçok kullanıcıya sıkıntı çıkartabiliyor. Bu sıkıntıyı gidermek adına geliştirilen pek çok uygulama mobil marketlerde yerini almış durumda.




    Dünyada ve Türkiye'de sıkça kullanılan haber derleme uygulamaları Flipboard, Pulse, Smart News'ı eminiz pek çoğunuz kullanıyordur. Bu tür uygulamalar, mobil platformlarda, kullanıcıları çok rahat bir şekilde günlük haber içeriklerine ulaşabilmelerini ve bu haberleri kategoriler halinde derleyerek kolay bir şekilde okuyabilmelerini sağlamaktalar.




    Bu uygulama türüne yeni dahil olan, tamamen yerli bir ekip tarafından geliştirilen Bundle Haber'de üstteki büyük isimlere kafa tutmaya hazırlanıyor.




    Bundle Haber, Türkiye'de tamamen yerli bir ekipden oluşan Dwarf Planet tarafından geliştirilen bir haber uygulaması. Android ve iOS platformlarında yer alan ve bugüne dek aylık 1 milyondan fazla ekran görüntülenme sayısına ulaşan bu yazılım, kullanıcılara konforlu ve kolay haber okunmasını sağlıyor.




    Uygulamanın arkasında yer alan ekip dijital-mobil reklam sektöründe deneyimi olan, birçok ulusal başarıya imza atmış 4 yazılım mühendisine, genel yayın yönetmeni, proje yöneticisi ve deneyimli arayüz tasarımcılarına ev sahipliği yapıyor. Uygulama, arkasındaki güçlü ve kalabalık ekip sayesinde sürekli gelişerek güncelleniyor. Bu tarz bir uygulama için böyle kalabalık bir ekibin seçilmiş olması, uygulamaya verilen önemi de bizlere gösteriyor.




    Bundle sadece Türkiye'ye yönelik değil; toplamda yaklaşık 28 ülkeden güncel haberleri ile 30'dan fazla kategoriyi topluyor ve bunların kişiselleştirmesini tamamen kullanıcısına bırakıyor.  Bu özelliği sayesinde uluslarası platformda yer alan Flipboard, Pulse gibi uygulamalara rakip oluyor ve ülkemizi bu arenada güçlü bir şekilde temsil ediyor. Ayrıca programda canlı yayın formatında haberler eklenebiliyor ve kullanıcılara son dakika haberleri için bildirimler de gönderiliyor.




    Bundle’ı kullananların yüzde 82’sinin Türkiye’den, yüzde 11’in de Amerika’dan olduğunu paylaşan Bundle ekibi, aylık aktif kullanıcı oranının yüzde 61’e ulaştığını ve uygulama içerisinde geçirilen ortalama sürenin 6.5 dakikayı aştığını bildiriyor.




    Program arayüzü Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Portekizce ve Türkçe olmak üzere 6 farklı dili destekliyor.  Hot Bundle paketine mail adresinizle abone olarak da haftada 2 defa en güncel ve popüler haber içeriklerini mail kutunuzda görebiliyorsunuz.




    Sade ve temiz arayüzü ile kullanıcılarına kusursuz bir haber okuma keyfi sunan yazılım sayesinde birçok farklı kategoride yer alan haberleri tek ekranda kolayca okuyabilirsiniz.




    Kendi oluşturduğunuz bundle'larda yani haber paketlerinde, belirlediğiniz haber kaynaklarını sonradan değiştirebiliyorsunuz. Bundle'ınıza tıkladığınızda karşınıza daha önce seçtiğiniz haber kaynaklarına ait güncel ve anlık haberler geliyor. Haberin içeriğine tıkladığınızda, kaynakdan sağlanan haberin ana metnini okuyabiliyorsunuz. Haberin devamını okumak isterseniz alt kısımda yer alan ''devamını oku'' seçeneğine tıkladığınızda uygulama sizi, haberin içeriğinin alındığı ana kaynağa yönlendiriyor.




    Uygulamada yer alan ''Hot Bundle'' ile Bundle editörlerinin seçtiği günlük haberlere ulaşabiliyorsunuz. Türkiye'den ve dünyadan önemli gelişmelerin canlı olarak gösterildiği haberleri ''Live Bundle'' bölümünde görebiliyorsunuz.




    Uygulamada yer alan tüm içerikleri tek bir dokunuş ile istediğiniz sosyal medya hesabında anlık olarak paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca Bundle iOS platformunda ki Safari ile tam uyumlu halde çalıştığı için menülerde ''Safari'de aç'' seçeneğinide görebiliyorsunuz. Haberlerin alt tarafında ''Like'' ve ''Dislike'' butonları ile kullanıcıların içerik hakkındaki görüşlerinide görebiliyorsunuz.




    Bundle'a haber gönderebilir, haberlerin içeriklerinin güncelleştirilmesinde uygulamaya yardımcı olabilirsiniz. Buna ek olarak uygulama içerisinde yer alan fotoğraf bölümü sayesinde günün özel anlarını keşfedebilir, bu fotoğrafları dilediğiniz herkesle kolayca paylaşabilirsiniz.




    Program içerisindeki kaynaklarda Donanimhaber'i ve Bölümsonucanavarını'da ekleyebilir, en güncel haberlerimize Bundle Haber aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.




    Biz Bundle Haber uygulamasını oldukça beğendik. Flipboard, Pulse gibi dünyaca ünlü uygulamalardan hiçbir eksiği bulunmazken, türkçe karakter, türkçe ve temiz arayüz gibi etkenlerle bir adımda öne çıkıyor. Haberlerin farklı kaynaklardan derlenip ortak bir pakette karşımıza çıkması, hızlı, kolay ve keyifli bir içerik okuma hizmeti sağlıyor. Uygulamayı hem iOS cihazlarınız için App Store'dan, hem de android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.








    Uygulamayı Android cihazlarınıza indirmek için;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwarfplanet.bundle

     










  • Oooo donanım haber yeni işçi almış hayırlı olsun

  • Yunus Çağlayan hayırlı olsun.Çok başarılı.

  • Ciddi bir iş yaptığınızı unutmamanız ve görünüşünüze onem vermeniz gerekir açıkçası rahatsız eden bir görüntü oluşuyor size kalmış. Traş olmaniz lazim tabi mumkun ise.

  • Yunus Bey, kusura bakmayın ama sizi görünce Ehlisünnet Tv izliyormuş gibi hissettim.
  • Nasil insanlarsiniz ya elin gevuru sakal birakinca Yakisikli / müthis oluyor demi ?
    bize gelince , Terör örgütü ?

    Ayip lan ayip.

    Yerli Haber Derleme Uygulaması ''Bundle Haber'' İncelemesi

    Yerli Haber Derleme Uygulaması ''Bundle Haber'' İncelemesi




  • Yunus hocam hayırlı uğurlu olsun . İnşallah nice programlarda seni görürüz . Şu 2 sorunu da halledersen sıkıntı yok gibi . Bir editörün profilini gizlemesini doğru bulmuyorum . Diğeri de anlatımda çok seri okumuş gibisin . Okumana karşı değilimde biraz yavaş sakin bir şekilde yaparsan daha iyi olur .

  • Sakala laf edenler harbiden ayıp ediypsınuz adama destek vermeniz gerekirken. Ünlü birisi sakal bırakınca cool başkası bırakınca ışidçi mi oluyor anlamadım ?

    Neyse konumuza dönelim uygulama gayet güzelmiş Türkler baya geliştirmiş umarım güncellemelerle daha yeni özelliklerde eklenir.

  • İnsanları görünüşleriyle yargılayamazsınız. Herkes istediği gibi görünme ve sakal bırakma özgürlüğüne sahiptir. Bunu bir dinle ya da inançla bağdaştırmanıza bile gerek yok. Arkadaşın canı istemiş, sakal bırakmış olabilir, bu kadar basit. Hatta en basiti benim şu an Yunus Bey'i sizin tepkilerinizden dolayı savunmam ya da savunma isteği içerisinde bile olmam çok üzücü. Gerek yok böyle şeylere dostlar...

    "Hakim, saçı sakalı uzamış Necip Fazıl'a "Maymuna dönmüşsün Necip..." demiş. Necip Fazıl da yüzünü duvara çevirip "Şimdi de duvara döndüm..." demiş."

  • Gazette yi tavsiye ederim.

  • Ayrıca has oda başı gibi sakal bırakmazsan daha yakışıklı olursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lockheed

    İnsanları görünüşleriyle yargılayamazsınız. Herkes istediği gibi görünme ve sakal bırakma özgürlüğüne sahiptir. Bunu bir dinle ya da inançla bağdaştırmanıza bile gerek yok. Arkadaşın canı istemiş, sakal bırakmış olabilir, bu kadar basit. Hatta en basiti benim şu an Yunus Bey'i sizin tepkilerinizden dolayı savunmam ya da savunma isteği içerisinde bile olmam çok üzücü. Gerek yok böyle şeylere dostlar...

    "Hakim, saçı sakalı uzamış Necip Fazıl'a "Maymuna dönmüşsün Necip..." demiş. Necip Fazıl da yüzünü duvara çevirip "Şimdi de duvara döndüm..." demiş."

    ooo ne büyük cevap ooooooo. o necip fazıl'ı da iyi biliyoruz. siz hala adamı ciddi ciddi müslüman zannedin. sorgulamadan yaşayın böyle. sorgulamadan yaşayan neye benzer iyi bilirsiniz. her neyse.

    sakal iyi hoş da bence yakışmamış bir teknoloji sitesinde haber sunan kişiye. bu biraz da sakalın yapısıyla ilgili tabi. bence olmamış.




  • Öncelikle hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim.

    Şunu belirtmeliyim ki, sakallarımın hiçbir din, inanç, mezhep veya düşünce ile alakası yok. Özel hayatımda yaşadığım üzücü bir kayıbın ardından uzun süre kesmedim, ardından da aralıklarla toparlayarak yine uzun bıraktım. Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum. Tabii ki herkes eleştirisini yorumunu yapabilir fakat bu durum artık din, mezhep hatta ışid kelimelerine kadar çıkınca gerçekten çok üzüldüğümü belirtmek isterim.

    @rvnydz

    Bi süredir bu sektördeyim ve bu sakallar ile birçok üst düzey yönetici, CEO, müdür ile tanışığım ve sohbetim oldu. Hiç bir zaman işin önemini kaçıracak, yaptığımız işin gidişatını etkileyecek bi durum olmadı. Aksine sakallar her zaman hoş sohbet konusu oldu.

    @ouzqan
    @Lockheed

    Arkadaşlar teşekkür ederim düşünceleriniz ve desteğiniz için. Açıkcası bu benim ikinci incelemem, üstümdeki heyecanı tam olarak atabilmiş değilim :) herhangi bi yerden okumadım ama konuşurken biraz hızlı olmuş onu bende farkettim. Heyecanıma yenik düşüyorum sanırım, ileride bu sorunlar düzelecektir. Profil meselesine gelecek olursak editör olmadan önce gizliydi profilim. Fakat düşüncenize katılıyorum editör olarak gizli olması pek etik değil. Hallederim onu :)

    Tek tek herkesi etiketleyemiyorum ama mesaj atan destek veren ve eleştirenlere çok teşekkür ederim. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Kendinize çok iyi bakın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spielberg -- 14 Nisan 2015; 23:42:08 >




  • hakikaten yazıklar olsun...adam saygılı düzgün adam.. ama gördüğüm kadarıyla forum kılık kıyafete sac sakala yıl olmuş 2015 daha saygısı olmayan adamın özgür iradesi ile muhalefet eden kısıtlaması için talepte bulunan bu konuda baskıcı olan bencil alaycı karakteri bozuk kişilerle dolu ...insanlara saygınız olsun.. insan olun insan kafanızdaki şu örümcekleri atın..

  • Valla sakal muhabbeti falan almış başını gitmiş ama bende dürüst olarak şunu söylemek isterim ilk haberde resmini görünce bu ne lan Radikal İslamcı bi örgüt militanı gibi dedim. :) ama arkadaşın şahsına hiç bir sözüm yok herkes kendinden sorumludur. Ben sadece gördüğüm o an ki verdiğim tepkiyi söyleyeyim istedim. Bu arada yakışmamış dostum :) bide sıfır bi tıraşlı görmek isterim seni.

  • Kardeşim inceleme için teşekkür ediyorum. Dersine çalışıp tıkır tıkır anlatmışsın. Sakal muhabbetine takılma pek. Başarılarının devamını dilerim her zaman görmek istiyoruz böyle incelemelerini görüşürüz BK.
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Hacım sen şu sakal işini takma adamlar her sakallıyı hacı , iktidar partisi yandaşı sanıyorlar . Heyecan gelir geçer 4-5 test de toparlarsın . Profili hemen açmışsın . Destek olayına gelince nick name i google arat her yerden mesaj at gördüğüm gibi destek de olurum yardımıma pek gerek kalmaz ama yinede yardımcı da oluruz . Yolun açık olsun . Tekrardan yeni işin hayırlı olsun .

    Ekleme : Birde orda okuma dediğim için kusura bakma bilmeden konuştuk orda ama hızlı olduğunu fark ettiysen sıkıntı yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 15 Nisan 2015; 1:47:23 >
  • Bu da kim?Hoşgeldin hacım..

  • Arkadaşımız yeni gelmiş, hoşgelmiş. Bazı arkadaşlarımızın saça, sakala takılması garip. İnsanların dış görünüşlerine değil, yaptıkları işe bakılmalı.

    Uygulamayı kullanıyorum ve arkasında ki ekibi takip ediyorum işin içinde olduğum için. Gayet güzel ve gelişmeye devam edecektir. Bu tarz yapımların artması dileğiyle.

  • Eğer burası bir görüntülü medya organı olma yolunda çaba gösteriyorsa o zaman gösterdiği kişilerin bilgi, anlatım seviyeleri kadar, kılık kıyafet ve görünümlerine de özen göstermesi gerekir, yoksa aşağıdaki gibi tonla tepkiyi çeker durur. Kullanıcı seviyem bir numara biz istediğimizi yaparız tarzı yaklaşımlar genelde hüsranla sonuçlanır. Dinle veya başka radikal konularla alakası olması değil ilk bakışta göze en azından batmayan bir görüntü olması gerekir...

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.