Şimdi Ara

HP'den yeni 31.5-inç'lik Ultra HD ve çerçevesiz monitör modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • HP'den yeni 31.5-inç'lik Ultra HD ve çerçevesiz monitör modelleri 

     

    Donanım dünyasının oldukça yakından tanıdığı firmalardan HP, ürün gamına çağın standartlarını yakalayan yeni monitör modelleri eklediğini duyurdu.

     

    HP'nin bu yeni monitörlerinden en çok DreamColor Z32x modeli dikkatleri üzerine çekiyor. 31.5-inç boyutundaki IPS paneliyle kullanıcılarına büyük bir çalışma alanı veren ve 10-bit renk derinliği yanında %100 sRGB ile %99.5 AdobeRGB kapsama seviyeleriyle profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir alternatif oluşturan monitör, bünyesinde HDMI, DisplayPort, mini-DisplayPort ile MHL portlarını taşıyor ve birçok üst seviye model gibi USB portlarıyla birçok farklı cihazın bilgisayarlara bağlanmasına aracı oluyor. Çözünürlük tarafında beklentiler doğrultusunda 4K ile gelen Z32x'in resmi satış fiyatı hakkında ise açıklanmış bir bilgi henüz bulunmuyor.

     

    HP'den yeni 31.5-inç'lik Ultra HD ve çerçevesiz monitör modelleri


     

    Firmanın "çerçevesiz" olarak nitelendirdiği monitör modelleri ise Z24nf (23.8-inç, 1920x 1080 piksel, 299$), Z24nq (23.8-inç, 2,560 x 1,440 piksel $379), Z24n (24-inç, 1,920 x 1,200 piksel, $379), 9Z25n 25-inç, 2,560 x 1,440 piksel $429), Z27n 27-inç, 2,560 x 1,440 piksel $649) model isimlerine ve temel teknik ayrıntılara sahip. Modellerden Z24n, Z25n ve Z27n sRGB renk uzayının %99'unu karşılayarak diğerlerinde bir adım öne çıkarken, monitörler pivot yani dikey kullanım sürecine de aktif olarak izin veriyor.

     

    HP'nin yeni monitör modelleri açıklandığı kadarıyla Haziran ayında resmi olarak satışa çıkıyor.

     







  • uhd?

    2k olabilir mi??

  • 10 bitin hakkını verebiliyorsa parasının da hakkını verebiliyordur...Neticede bu monitörleri alanların çoğu oyun oynamak için almıyor...
  • Profesyonellere yönelik bir ürün olmuş.
    Oyun için 2k üstü şimdilik gereksiz, zaten bunun için doğru düzgün bir oyuncu monitörü de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ürünler. Özellikle de Z24nq'yi beğendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlüğe göre boyut çok büyük gibi. Artık monitörlerde de ppi değerini yükseltmeleri gerekiyor. oturduğum yerden pikselleri tek tek görebiliyorum monitörden. Dah küçük piksel ve inç başına daha yoğun bir görüntü istiyoruz artık telefonlar kadar neden bu monitörlerin değeri yok?? bugün s6 577ppi değerine sahip ama monitörler yaklaşık 30 senedir 160ppida takılıp kaldılar.. Şu PC 30 senedir hayatımızda akıllı telefonlar yaklaşık 8 sene diyelim (ilk iphonela diyelim). ikisininde görüntüde geldiği nokta ortada..

  • Monitör haberi görür görmez sadece oyun geliyor bazılarının aklına Zaten 10bit monitör yapmış adamlar Hedef oyuncular değil zaten belliki Monitörlerde 3d çizim yapılabiliyor , fotoğraf ve video düzenlenebiliyor , film izlenebiliyor , internette gezinilebiliyor Bazı arkadaşlar sadece oyun oynanıyor sanıyor :=)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    çözünürlüğe göre boyut çok büyük gibi. Artık monitörlerde de ppi değerini yükseltmeleri gerekiyor. oturduğum yerden pikselleri tek tek görebiliyorum monitörden. Dah küçük piksel ve inç başına daha yoğun bir görüntü istiyoruz artık telefonlar kadar neden bu monitörlerin değeri yok?? bugün s6 577ppi değerine sahip ama monitörler yaklaşık 30 senedir 160ppida takılıp kaldılar.. Şu PC 30 senedir hayatımızda akıllı telefonlar yaklaşık 8 sene diyelim (ilk iphonela diyelim). ikisininde görüntüde geldiği nokta ortada..

    Bence buradaki temel sıkıntı windowsun yüksek çözünürlükte düzgün çalışamaması.
    Şöyşe 13" notebook kullanıyorum ekranı full hd. İkonlar küçücük görünüyor, tam olarak ölçekleyemiyor büyüt dediğimde.
    21.5 de 4k monitor olsa tadından yenmez ama windowsta düzgün görüntü alamayacağız ki.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.