Şimdi Ara

yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son part

    Artik yakin arkadasim da biliyor.

    Carsamba aksami liverpool street istasyonunda goruselim dedi. Gittik konustuk. Bu beni fazla sıkma vs muhabbeti yapti iste ben daha 23 yasina giricem falan. bama baski kurmanvs diyince ben kizip cekip gitmistim. Sonra bu aradi telefonda agladi hungur hungur. Beni yanlis anladin vs. Sonra gittim bu sefer icinde ne varsa soyledim ona karsi hislerimi. Dedim tamam fazla ustune gitmiycem. tek sorun cocuk yapma yasi oldu. Ben 2 seneye cocuk istiyorum dedim. O erkeb degil mi dedi. teknsorun oydu.

    Dun aksam ise ofisten cikinca karsiladim bunlari. Ufakntek attim. Bu da ufak icti. Tabi yakin arkadasim da gelmisti.

    Otobuae bindik. Londradaki iki katli otobusun en ondeki koltuga oturduk ikinci kattaki. Bu yanadti iyice bana. Sacini koklamaya falan basladim. Arkadas sakaya sardi. Noldul polak simdi bizim falan. Benim kiz orta parmak gosterdi arkadasa. Bende sakasina nolcak ya takilirim bi gece dedim sonunda tilki doner vs dedim. Oldururum o o...yu falan. Sonra biraz cilvelesti bu. Arkadas anladi.mevzuyu guluyor ...

    -----####-----------#####------

    gelişme 1

    Cok boktan bir durumdayim.

    Yasim 29. avrupadaki en buyuk sehirde master bitirdim ve IT departmaninda calisiyorum.

    hayatim iyiydi farkli insanlarla tanisiyordum. Acik olmak gerekirse 35 e kadar gezerim sonra ciddi takilirim diyordum.

    Ama su var, daha once ayni evde kaldigim ve uzun suredir tanidigim bir arkadasimin evine tekrar tasindim. Orada da bir kiz varmis. burada evler boyle genelde. shared flat dedigimiz yani paylasimda odalar var.

    Normalde yani ilk baslarda kiza karsi birsey hissetmiyordum. guzel ama normal genc bir kizdi benim icin. sonra iste muhabbetlerimiz artti. Bu ben nereye gidersem benle gelmek istiyordu. diyordumum `ya sen kal, nabican gelipte`. onun da cevabi hep acitasyon uzerindeydi. yani `sen beni istemiyorsun falan diyordu`.

    Iste bi aksam benim arkadaslarda bu themes nehrinin boyunda icmeye cikacaktik. Bu da tutturdu bende gelicem bende gelicem vs. Gelme, bir erkek erkege takilicaz diyordum bu dudak bukuyordu. ama ben gelmesini istemiyordum. Cunku o olaydan iki hafta once bunun gozlerinin aslinda gordugum en guzel sey oldugunu fark ettim. O gunden sonra hersey degisti. Ne derse yapiyorum hala ve hayir diyemiyorum. Iste o aksam gelemesini onun icin istemedim. Icerim, kafam hafif guzellesirse agzimdan kacar falan diye istemedim. Iste gittik iciyorduk. Ben buni tuttum kolundan cektim uzak bi koseye dedim otur. Kafamda iyi iste bakistik 5 saniye kadar. Sonra sen ne guzelsin falan dedim guldu vs. fakat romantik yapayim derken kiz aglamaya basladi. Anlatti biseyler. Isim olmadi o aksam yani.

    Daha sonra yani birkac gun sonra annemle konusuyordum skype uzerinden. Merakli evlendirmeye. Yas 29 olunca. Turk istiyo illa. ne zaman konussak 30 dakinanin 25 dakikasi bu evlilik konusu. valide kardesimin facebook hesabindan surekli takip eder bu arada. isin garibi kizla nereye ciksak faceden tagliyordu kiz. iste bu skype konusmalarinin birinde Annem sordu kiz kim falan diye. Dedim arkadas. Sonra annem hmmm zaten kucuk gizan(cocuk demek oluyor trakya ve balkanlarda) daha dedi. O zaman iste kafamda biseyler kuruldu. Dedim aptalmisin kac yas fark var. Ne derler akrabalar komsular vs. Ben kizdan uzak durmaya calistim bir sure. Iste buna naber diyip geciyorum. Konusmaya gelince yorgunum yaticam diyip tersliyorum. Sonra kiz patladi sordu bana kizdin mi tavir mi yapiyorsun vs. Dedim hayir. Bu basladi dudak bukmeye. Ben gene dayanamdim konusmaya basladim.

    Iste birkac gun yine eskisine dondu hersey. Dedim artik o gozle bakmiyayim vs.

    Sonra o themes dersinde kiza acildigim gece, bu kiz benim bir arkadasima o sarhos oldugum aksam , durumu anlatmis. Benden hoslandigini soyled, cekip gitti diye. Bem kizdim tabi. arkadas bana `sapik misin oglum. sarhos olunca kiza mi acilinir lan` muhabbeti oldu cunku. sonra geldim eve bu odasinda. Ben odama cekildim. Buna yazdim `kizim nabiyon ne anlatiyon herseyi`. Bu guldu ya salak diyip kapiyi kapadi. Ama ben azarladim onu o aksam.

    Sonra iki gun sonra bisey yapti bu. Ben kizdim. Cagirdim bunu dedim odama gel.konuscaz. bu korktu. Iste ben buna salaksin diyorum evet salagim diYor. Aptalsin diyorum evet aptalim diyor. Cocuksun diyorum bunu kabul etmiyor birtek. Gledi korkmus naptim neden kizdin dedi. Oyle gorunce dayanamadim baska bir konu anlattim.

    Uzak durmaya calistikca daha da baglaniyorum sanki. Yanimdayken baska kizlara bakasim gelmiyor. Herkes yaziyor buna. Kimseye laf soyletmiyor ama ben ne dersem he diyor. Telefonunu elinden aliyorum gik cikarmiyor.

    8 yas farki gectim. Kiz 181 ben 1.77. Kiz kumral masmavi gozleri var. Kiz Turk ayrica. Yabanci degil. Arkadas yabanci bir kiz `ya salak` der mi?

    Iste en son benim bir arkadasin kutlamasi vardi. Bir pubta (barda) kutladik. Cocuk kizi taniyordu benim sayemde is yerinden. hatta beni cagirdilar bunu cagirmamislar gucendi bu gene. bende dayanamadim tabi gene aglamaya baslayinca. dedim senden kiymetli mi ya. shoreditc takilirz dedim. bekle gelcem dedim. sonra bulustuk. ben raki cekmistim gelmeden tek aldim. dedim gergin durmuyayim kizin yaninda. hoslandigimdan mi ne. bu kizin yaninda sakarlasiyorum. iste o sirada diger arkadas aradi beni saat 11 gibi aksam. yani kizin herseyi anlattigi arkadasim. dedi nerdesin vs. ben dedim boyle boyle olmus. kiz tirp yapiyor. arkadas gelin vs herkes burada sizi soruyor diyince kizi ikna ettim. gittik iste arkadas gurubu olarak.

    ama kizin su huyu kotu. kendini buyuk gibi gostermek icin midir bilmem. surekli tek iciyordu. viski soyluyorum kucuk, pat diye icmeye basladi bi saatten sonra. arkadaslar sag olsun londara misket havali kutlama yaptik. oyna oyna diye ortaya aliyorlar obur uctan cikabiliyorum ancak. kiz o ara kizdi mi napti anlamadim, cok sarhos olmus. iki tane uyuz vardi tanimadigim. hemen yazmaya basladilar kiza. arkadaslar da nerden anladiysalar surekli gelip `kiz cok sarhos sahip cik` diyordu. bende koca kiz. sorun olmaz diyordum. lakin gozum onun hep ustundeydi. kavga cikarmadim cunku anlamasinlar dedim.

    Iste baya oynadim ben, arkadaslarla dagittik. saat gece 3 oldu. dedim hadi cikalim. yok diyo bu sarki soyluycem. bende kizdim sevdirtme sarkini hadi ya diye azarlamaya basladim. abi ne bilim kizin aklinda ne var. ben kizdim tabi o masaya oturdum tam karsida bekliyorum ne soylucekse soylesinde bitirsin diye.

    bu basladi feridun duzagactan alev alev soylemeye. bakiyor arada bir soylerken sonra gozlerini kapatiyor. ben ilk bas ulan kime diyor bu diyordum. anlamadim tabi. dedim eski manita vs. arkadasa anlattim. kiz sana posta atmis ulan iste dedi. dedim yok olm ya falan . dedim eski manitasina bakmistir.

    iste birkacgun once bu oldu.

    Nabicam ben ya?

    millet ne der? dusunceleriniz neler ? cekip koseye benim ol mu diyim. Nabayim hic karar veremedim. Pisman olur muyum yas boy farkindan ???

    bitiriyo bakislari. Offff. Iste konsantre olamiyorum ofIste..aklimda hep. Sacma salak muzikler dinliyorum.

     yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)

    https://store.donanimhaber.com/44/b0/f4/44b0f43bc78d74cb86ff57b16533cb32.png ( onu azarladigim gece, ulan uzaklassin derken. daha da masum oluyordu ) kiyamadim ya. degistirdim konuyu hemen. gozlerine bakinca ben yokum resmen o an. dunya yok falan.

    ilki normalde muhabbetimiz. trolleniyor mesela ofisteyken ben. hosuma gidiyor. cok masum. saka yapiyorum aglayacak gibi oluyor gozleri yasariyor.

    o aksam alev alev sarkisini soyledi. ben dalga gectim ertesi gun. ulan o kafayla bile igrenci sesin diye. bilgisayar basindaydi bu. yandan yandan `sen benim hic birseyimi begenmiyorsun` dedi. burnunu cekti, dedim gene kizdi galiba. sonra bardaktan su icecekti. baktim eli titriyordu hafiften bardagi tutarken. o an icim ne acidi anlatamam. karar veremiyorum lanet olsun. onu uzmek de istemiyorum. hayir derse diye de tirsiyorum. evet derse sonrasinda nasil olacak diye dusunmeden de edemiyorum.

    araf`dayim resmen. bu nedir arkadas? ask mi ne lan bu. daha once yasadiklarim neydi ?

    bu arada anlatim bozuklugu icin ozur dilerim. bir ingilizce bir turkce ... karisiyor kusura bakmayin. ingilizce gibi dusunup yazmisligim olabilir.



    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ikinci gelişme

    abi ben kızı anlamıyorum.

    çocuk gibi. git gelli baya. hiç benim kafama uymuyor ... üzülmesin diye uğraşıyorum inadına yapıyor gibime geliyor.

    önceki gün beni sinir etti. biliyor o ağlayınca sinirleniyorum. bunun hakkında takılıyorduk. bu spor yapıcam vs diyordu. bizde takılıyoruz 2 aydır yapacak . evi tütsüye kokutuyor vs diye.

    alındı bu ağladı. dedim ağlama bak sinirlendirme. bu döndü sırtını yattı. bende çıktım odasından. ya ertesi gün oldu gülümsüyor yüzüme. sanki akşam beni sinir sitrese sokan o değil.

     yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)

    dün akşam ise Rus kız arkadaş vardı londadaki üniden. Moskovada şimdi kendisi.http://i.hizliresim.com/n7PdmR.png

    dün onunla konuşuyorum face üzerinden. lakin bizimkisi birden sinirlendi. diğer arkadaşla gırgır yapıyorum. hatta rus kız türkçe yazdı. benim arkadaş "naptın olm kıza. türkçeyi öğretmişsin" dedi. bu delirdi. susun falan diyo. bilemem ne yapıcam rus kızlarını. hepsi çirkin. 30 a gelmeden yaşlanıyorlar falan. işte yeni kiraya çıkıcaz 1,5 - 2 aya . bu başladı eve kız getirtmem size falan. resmen sinirden eli titremeye başladı. dedim noldu bu kadar tepki veriyorsun. yok hanım efendinin bilgisayar başında konsantrasyonunu bozuyormuşuz. kafasını şişiriyormuşuz. az önce sanki kulaklıktan müzik dinleyen babamdı.

    nabıyo bu anlamdım. kıskanıyor mu ? bu sabahta başka bir kız var. şimdi şangayda. onunla muhabbet ettim. bu sabah işte face chat sesi geliyor. bu başladı kim o diye sormaya. rus kız gelcek dedim londraya bu ağustos 3 kızla falan dedim arkadaşa. dedim evde şenlik var vs. bizim hanfendi birden delirdi. yandan bir bakışı vardi . anlatamam.

    nabıcam abi ben bunla ya :( abi çok büyük bir duvar var aramızda.

    iş yerinden Türk arkadaş var. Cok iyi cocuk. Saglam icer. Ayni yas araligindayiz. Iste kizin olayi anlattigi cocuk. ona sordum dün gece barda takıldık. dedi fizik var, tip var. başkasını bul madem aşamayacağın engellerin var falan. abi görmüyor gözüm. polish kıza bile yazamadım barda. anlamıyorum naptı bu bana. bırakıcam kaçıcam ama salak saf bu kız. kullanacaklar kesin. nasıl bir duygu bu. neyin kafası.

    kıskanıyor mu beni acaba ? rus kız mesela. onunla da yakınlaşma oldu aramızda. 2013 mayısta bizim üni tekne partisi düzenlemişti themes deresinde. işte bunlar 3 rus kız. kafası biraz olunca çekip kravatımdan dansa kaldırmıştı. dans ederken fazla yakınlaşmıştı rus kız. bende "arkadaşız, senle yatarım ama bunun ötesinde bir nokta yok" demiştim. rus kız teşekür etmişti. çok iyi kızdı. kullanıp at olmazdı.

    arkadaş bunu anlattı işte dün akşam. kız başladı "or*** işte rus kızı" dedi. dedim öyle deme bak tanımıyorsun. anlamıyorum...

    az önce yine yazdı. aptal gibi birbirimize bu facebook chat resimleri atıyoruz. çocuk oldum resmen. yapmayacağım şeyleri yapmaya, dinlemeyeceğim şarkıları dinliyorum ...

    üstelik bir yerin açılışı varmış bu akşam. arkadaş çağırdı oraya. bu da yazdı bu akşam çıkalım diye. yalnız kalmak istemiyorum yine içicem kendimi tutamıycam. o arkadaşların yanında bunla sınırı aşarım diye korkuyorum. arkadaşlara rezil olursam ? bilmiyorum ya.

    burada ciddi anlamda fikir belirten arkadaşlara teşekür ediyorum.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    3. gelişme

    bugün kızı delirttim biraz. (benim 8 yıldır tanıdığım bir kız arkadaşım var modellik vs yaptı vaktinde). dün akşam yani o açılışın dönüşünde bu yeni çıkan londra otobüslerine bindik ve dönüyoruz eve geri. asıl kız biraz içmişti. dedim rahat dursun, telefonda müzik vs dinliyor. ben bir önüne oturdu daha alçak olan koltuklara. kız hemen sağ arkamda daha yüksekte koltuktaydı. daha sonra duraklardan birinden binen bir zenciö bunun yanına oturdu. kız bana " ***** neden yanıma oturmadın yaa" yaptı. dedim tamam sorun yok. zenci dayı 40 larında . adam anlayışla karşıladı. oturdum işte sonra dedim ki şakasına "eve 4. kişiyi alalım dedin ya . ben ****yı getircem. kız londraya sıcak bakıyor" dedim. ooo bu delirdi. kim o nerden çıktı bana sormadan iş yapıyonuzda kimse beni dinlemiyorda. dedim sakin ol. bunun gözleri gene yaşardı. iştee bugün yani cumartesi yine konuşuyoruz. ben pc başındayım. elimde bu getiricem dediğim kızla chat yapıyoruz facebooktan. chattaki kız aslında modellik bile yaptı. güzel yani. resimleri benim kıza gösterdim. bu başladı " bu mu güzel" "bunu getiripde nabıcan" "bu içten pazarlıklı" vs saydırmaya başladı :)

    ben yarıldım. belli etmiyorum. durumu chattaki kıza anlattım. hatta konuşurken benim kızın sesi kaydettim :) chattaki kızın bana dediği "olm hoşlanıyor bu senden".

    içimden gülüyorum. hatta bir ara saçmaladıbu bilmem kim gelecekmişte bu chattaki kız o çocuğu ayartacakmışta :) ne güldüm ya. kıyamam gene. sinirleniyor gözleri hemen yaşarıyor. bakamıyorda yüzüme. ağlatmayıda severim aslında. hani insan sevdiğini hor görürmüş mü neydi öyle bir laf vardı.



    ulan sorucam. sorduktan sonra kabul ederse bu yazıları ona okutucam. anlasın kıymetnini bendeki.

    her neyse ben yatıyorum. bugün özel günüymüş. bilmiyordum sanırım bu yüzden çok hassatı. duygularını gizleyemedi. akşam eve dönerken çukolata isteyince anladım ... inşallah geleceğimi onunla yapıcam.

    ama burnu biraz daga sürtsün

     yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)

    gerçi diğer bu modellik yapmış oldan kızda zamanında yazıyordu. ona ayıp oldu

    ---------------------------------------------------------

    bitirdim bu isi az once.

    yok. ben bu yeni nesil kizlarla yapamiycam. artik turk oldugundan mi yoksa ona deli gibi baglandigimdan mi bilemiyorum ama cok kiskanc oldugumu ve sinirlendigimi fark ettim. herkes mi yazar ulan bi kiza ? bugun bunun isinden bir cocukla munasebeti beni delirtti. cocuk sorup sorup duruyor sacma sapan seyler. yok bulgaristanin surasina bunu derler bilmem ne. delirdim ya. sinirimden geberdim. ya cocuga dalip kizi isinden edecektim yada bu isi bitirecektim. ben bitirmeyi sectim. kafamiz uymuyor. dusuncemiz uymuyor. olmuyor yani. hele yeni nesil biraz daha rahat.. bu kadar muhafazakar yapim oldugunu ben bile yeni yeni fark ediyorum. muhasebeci muhabbetinden fittirdim artik. kizla telefonda belki 50yi askin mesajlastik. arayip durdu bende sonunda face de cevap verdim.

    ulan isin zor olani bu kiza ve arkadasa soz verdim yeni eve cikicaz. eve kizda getirtmiyor. kiskaniyor ama ben yapamiycam. beni kiskanipta kendisi artik mahsus mu yapiyor yoksa oyle mi alisik yeni nesil ... ben dayanmiycam. ingiliz alman olsa gram takmam. cok uzdum onu ya. arkadas aradi 1 saat kadar once, naptin kiza neler dedin vs . kizin kalbi s1kisiyormus. kendimide bitirdim kizida bitirdim. gitsin istedim. ben engelliyemiyorum. telefonumda cektigim resimleri var. onlari bile silemedim. hostele gidicem bu aksam. 1 ay kalicam. kasgarli mahmutun dedigi gibi, gozden irak olan gonulden de irak olur. iyi oldu bu hostel bahanesine belki atlatabilirim. cok uzdum belki. bilemiyorum ya.

    ulan hersey ne guzeldi dun gece. bu uzuluyordu falan gidicem diye. onceki aksam yan yana uyumusuz film izlerken. ben dun acilirim diyordum acilamadim. dedim bugun acilirim ama bu kiskanclik huyumu fark etmem herseyi degistirdi. ben kaldiramiycam bu kadarini.

     yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)



    cok uzdum ya.

    salak ya. gidip o 8 yillik arkadasim ( modellik yapmis olani ) yanima getirecegimi saniyor. ulan benim aklimda fikrimde o var. bana obur modellik yapmis kizin lafini yapiyor ya. sonu kisimda laf mi yedim anlamadim ama cevap veremedim ve vermiycemde. bitti bu is buyuk ihtimalle.
    birine baglanmak amma kotu seymis ulan.
     yas farki 8. nabicam ben? +25 arkadaslar ne dusunur? (birbirimize sans vermeye karar verdik)




    ---------------------------------------


    Bitirdim herseyi sonunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinobilly -- 1 Mayıs 2015; 12:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Londra'da yaşarken Türkçeyi unutmuşsun git dil çalış
  • cinobilly C kullanıcısına yanıt
    Yaş farkı ne alaka kardeş seviyorsan git konuş bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ne diyon? Sen mi sahneye çıktın kız mı kız küçük mü büyük mü az Türkçe kas ne la bu.
  • ÖZET:

    Kız 1.81
    Cinobilly (ya da ciguli) 1.77

    Kız şarkı söylemiş, varmı başka sorusu olan?
  • Özet:
    Türkçe yazmakta zorluk çeken bir arkadaşımız.
    Annesi Türk bir gelin istiyor, ama bu konuda geçen kız arkadaşımız yabancı. Ve konuyu açan arkadaş ise ne kıza açılıp ona sevdiğini söyleyebiliyor nede kıza res çekip ondan kopabiliyor. Tabi bunun nedeni ise arada 8 yaş fark olması.
    Ek olarak kız çok kez arkadaşımıza sevdiğini türlü yollarla ifade etse de arkadaşımız kararsız kalmış kıza bende sevdiği mi söyleyeyim mi diyor.

    Bence seviyorsan annenin gelini yap o kızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana öneri. Sen o kizla turkiyeye gelme ! Cidden anlattigin gibiyse sokakta yurutmez bizim millet.. İslik calanimi dersin wayt guzelim diyenimi

    Annenin turk gelin istemesinin sebebi ayri sen girme oralara kafanin dedigini yap ne ugrasacaksin turk kiziyla yaww..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 14 Nisan 2015; 3:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Içinde kalirsa kendini yersin hep, soyle rahatla olmazsada olmaz. Ama baglanmayi abartmissin onu biraz dinginle.. baglandigini anlarsa bu iş başlamadan biter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin ne dedigini önemseme. Hayatta boyle fırsatlar tek tük gelir. Hem de kız seviyor seni büyük avantaj. Şimdiden hayırlı olsun. Düğüne davet beklerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferhat gocer dinliyorum. O derece kotu durumdayim. :-(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk cen iyi anlaşılır sne bakma burdakilere anlamadıysa onların problemi. yaş farkı bişey olmaz(kendinden 10 -15 yaş küçük kızlala evlenenler var) boy konusundada ne olcak be usta seviyorsan bişey olmaz. Çok kaba konusmusun kızla. seni gerçekten sevmese bi daha muhatap olmazdı bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi declan43 -- 14 Nisan 2015; 15:13:50 >
  • okuyarak boşuna vakit kaybettim bravo
  • Sen Terazi, o İkizler misali. Saçma sapan bir konuşma ve birbirinizle muhatap olma tarzınız var. O resmen kendi karakterini tam oturtamamış ve bir olgunluğa varamamış; sen ise, ağzına ve aklına gelen her şeyi o anda etik değerleri işin içerisine katmadan yapan birisin. Etkilendiğin şeyler nedir? Kızın gözleri, kızın güzelliği, kızın fiziği. Ee? Bir yaş meselesi kafana dank etmiş. 21 ile 29 yaş nedir ki? Uyanın biraz. Ayağınızı denk alarak davranın diyeceğim fakat freni tutmayan araba gibisiniz. Nereye gideceğiniz, nerede duracağınız belli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Conservator

    Sen Terazi, o İkizler misali. Saçma sapan bir konuşma ve birbirinizle muhatap olma tarzınız var. O resmen kendi karakterini tam oturtamamış ve bir olgunluğa varamamış; sen ise, ağzına ve aklına gelen her şeyi o anda etik değerleri işin içerisine katmadan yapan birisin. Etkilendiğin şeyler nedir? Kızın gözleri, kızın güzelliği, kızın fiziği. Ee? Bir yaş meselesi kafana dank etmiş. 21 ile 29 yaş nedir ki? Uyanın biraz. Ayağınızı denk alarak davranın diyeceğim fakat freni tutmayan araba gibisiniz. Nereye gideceğiniz, nerede duracağınız belli değil.

    Sövdün mü övdün mü anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız 37 mi 21 mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bfc1928

    Kimin ne dedigini önemseme. Hayatta boyle fırsatlar tek tük gelir. Hem de kız seviyor seni büyük avantaj. Şimdiden hayırlı olsun. Düğüne davet beklerim

    bence de öyle
    açıl kıza rahatla, hayatta onun bunun dediğine aldırış etmemeyi öğrenmelisin:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu bir çırıpıda okudum. birkaç yer çok hoşuma gitti. tabii bunları ciddi olduğunu varsayarak, evlenmeyi düşündüğünü zannederek yazıyorum. gönül eğlendirmelik şeylere bu tip yorum yazmam kolay kolay. olayla ilgili '' bekle, gör'' politikası izleyeceğim, merak ettim neler olacağını. :)

    bu arada ''saçma salak'' diye nitelediğin şarkılara birkaç tane örnek verebilir misin? bu ruh halindeki bir insan ne tür müzikler dinler cidden merak ediyorum. :) istersen pm de atabilirsin
  • yahu 8 yaş çok fazla, o kıza acı bence. ne yapsın senin gibi adamı? gözünü sevdim, yüzünü sevdim e kızın canını yakıyorsun sürekli eli titredi içim yandı demekle olmuyor. KALP KIRMAYACAKSIN! ah ben olacaktımda ağzını yüzünü kıracaktım sen kızı o hallerde barlarda bırakınca. Adam gibi seviyorsan git konuş, ama içindeki geçici birşey gibiyse veya tereddütün varsa hiç birşey yapma adam akıllı otur ve kızı karşına al konuş. evlendikten sonra 8 yaş sorun olmaz ama çıkarken olabilir.
  • Bence sorun olmaz. Yaşlandıkça aradaki fark azalır. Bkz. 90 yaşındaki dede ile 80 yaşındaki nenenin çok bir farkı yok. Hatta yaşadıklarına göre 80 yaşındaki nene daha bir göçmüş ve çökmüş olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyo la bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.