Şimdi Ara

LaCie, zorlu şartlara uygun Thunderbolt serisine 1TB'lık SSD seçeneğini de ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LaCie, zorlu şartlara uygun Thunderbolt serisine 1TB'lık SSD seçeneğini de ekledi 

     

    Hazırladığı depolama çözümleri uzun zamandır ülkemizde de yer alan ve özellikle Apple Store'un Türkiye kapsamında aktif edilmesiyle satılan ürün çeşidi ciddi seviyede artan LaCie, zorlu şartlara dayanıklı Thunderbolt serisine 1TB'lık SSD seçeneğini de eklediğini duyurdu.

     

    LaCie'nin Rugged Thunderbolt serisine dahil ettiği yeni harici depolama birimi artık 250GB ile 500GB yanında 1TB'lık SSD depolama birimi de kazanmış durumda. Firma tarafından belirtildiği kadarıyla saniyede 378 MB transfer hızlarına çıkış yapabilen ve Thunderbolt yanında USB 3.0 bağlantı seçeneğini de bünyesinde barındıran ürün, alışılmış turuncu renkli dış kaplamasıyla 2 meterden oluşabilecek düşmelere dayanabiliyor ve IP54 sertifikasıyla su ile toza karşı da dayanıklı bir yapı ortaya koyabiliyor. Harici SSD depolama birimi ayrıca 256-bit şifreleme ile veri güvenliği noktasında sor işareti bırakmıyor.

     

    Windows ile Mac platformlarının yedekleme sistemlerine de aktif olarak destek veren 1TB'lık LaCie Rugged Thunderbolt, 950$ fiyat etiketiyle önümüzdeki ay içerisinde satışa çıkıyor.

     







  • O parayla 2 adet samsung evo 500gb ssd alır üstüne de giris-orta sınıf ekran kartı alırım bu nedir ya bitane koruma yapıosun diye.
    Apple ile ortaklığını anlayınca normal tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir SSD neden ve nasıl ZORLU şartlara maruz kalır ?
    Hadi fantezi yaptık ve o zorlu şartları oluşturduk diyelim, sıradan bir kılıf alıp o şartları atlatamaz mıyız?

  • Benim ssd 2.katın balkonundan düştü ve şuan halen kullanıyorum.

  • O parayi verip bunu alan adamin ne zorluklar altında yaşadığını bi düşünsenize. Yazik lan :) komedi ya teknoloji herkesi maymuna çevirdi

  • Apple dan ziyade Apple ın ortakları Apple dan daha fazla isim imajını kullanmaya çalışıyormuş gibime geliyor. Abi 950$ a alınabilecek pc ve mac aksesuarlarının listesi ne kadar uzun bi düşünsenize. Kolay para kazanmaya çalışyolar ya.

  • 250gb lık olanı ne kadar acep, lightninden İPye bağlanması yararlı bir durum .

  • Sırf ne fiyat çekmişler diye girdim ağzımı kapadııım ve gittimmm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.