Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.368
Cevap
53
Favori
89.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satıcı arkadaşı aradınızmı? Belki bir yanlışlık olmuştur telafi ederdi. Daha ònce tartanlar oldu ve hep fazla cikti. Öncelikle satıcı ile konuşman daha doğru olurdu sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtulu -- 17 Nisan 2015; 17:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Benimki 2.kilo 100gr geldi. Sizinkinde bir hata olmasın?


    Keşke bi yanlışlık olsa. Ama terazim asla yalan söylemez 1 kg fındığı tarttım 1 kg çıktı. Ancak sucak 760 gr. geldi.

    Yazmiyim diyorum ama bende bgn e kadar bekleyip yemeye calisip tekrar kucuk kucuk agza gelen kikirdakimsi parcalar yuzunden tuketemedigim sucugu attim...
    Burada aytac beyin sahsina en ufak sikayetim yok kendisi geri almayi ve para iadesini teklif etti ben 1 kangalin annemlerde bir kangalin kendimde kullanilmaya baslandigindan dolayi ve iyi niyetinden dolayi yuzyuzede tanistigimdan dolayi kabul etmedim(Yanlis anlasilmasin Bu bir marketde basima gelse deil iade etmek onlarca sikayet yapardim ama iyi niyete binaen telafi edeceginden emin oldugumdan)...
    Tadi ile ilgili sikayetim yok ama bu parca cikmasi olayi beni igreti etti maalesef... Bi sonraki partide insallah olmaz bu durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 17 Nisan 2015; 17:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer dediğiniz gibiyse kötü olur satıcı için.Ama mantıklı bir açıklaması vardır.Eğer bu durum sadece sizde böyleyse telafisinide yapacağını umuyorum.Zaten 250 gr maret , pınar gibi sucuklar 12 lira falan.32 lira yerine 36 lira verip kişi o markaları alır sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kml_77


    quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    Herkes birşeyler yazmış ancak gördümki kimse gelen kangalları tartmamış. Arkadaşlar öncelikle sucuk bildiğimiz klasik afyonda her köşe başında satılan sıradan kalitesi normal bir sucuk. Öyle aman aman Yok Cumhuriyet, İkbal, İtimat, Merve gibi AFYON'un 1. sınıf markalarıyla kıyaslanmaz. Ancak piyasa mallarına göre kalitesi iyi.

    Amaaaaaa 1 kilo Aldım ve gelen 3 kangal sucuğu hassas mutfak terazimde tarttım. Ne göreyim toplam 1 kg olamsı gereken siparişim sadece 760 gr geldi. Şimdi burda size şunu söylim benim bildiğim sucuk satışı 2 türlü yapıılır.

    Birincisi suyunu nemini kaybetmeyecek şekilde vakumlu ambalajda gramajı belirtilmiş şekilde satışı yapılır. Bakınız ulusal markalar PINAR, MARET, ŞAHİN POLONEZ vd. bu tip ürünleri vardır ve son kullanma tarihine kadar gramajını korur.

    İkinci tip ise dökme satış usulüdür. Yani kangallar tartılır ve satılır. Asla kangalalrın üzerinde gramaj olmaz.

    Şimdi ben 2. tipe göre ürün satın aldım. Ancak sucuklar resmen kurumuş. Son kullanma tarihine 2 ay kalmış ve 4'de 1 oranında kilo kaybetmiş.

    BEN 1 KG YERİNE SADECE 760 gr SUCAK ALABİLDİM. KANDIRILDIM. LÜTFEN SİZDE DİKKAT EDİN.

    Normalde 81-10 =71 TL ye 3 kg aldığınızı zannederken aslında 2,25 Kg sucuk alıyorsunuz. DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!




    Bu durust esnaf icin cok ciddi bir iddiadir aciklama bekliyoruz. Ama efendim biz once tarttik sonrasi bizi baglamaz mantigi olmaz o zaman bunu acikça belirtmeniz lazimdi. Eger urunu tuketmediyseniz fotograf koyarsaniz terazide daha dogru olur hocam. Camur at izi kalsin durumuna donmesin

    Kimseye ne çamur atmakla işim olur nede böyle şeylerle uğraşırım. Ben sadece satın alım yapan insanları uyarıyorum hepsi bu. Maşallah sizde direkt bizi yalancılıkla çamurlukla ithan etmeyi seçmişsiniz. Siz tüketin afiyet olsun. Ben asla 1 kh yerine 760 gr sucak almammmm.

    Satıcıyla irtibata geçmedim zira daha önceki mesajlarda satıcıya sordular 1 kg kaç kangal gelir diye satıcıda 3 kangal yoılluyoruz dedi, yani banada 3 kangal sucuk geldi yanlışlık olamsı imkansız. Resmen 3 ince kangal sucuk toplam 760 gr oaly budur.

    Polemik konusu yapmayın lütfen ben zaten denemek için 1 kg aldım yoksa anlık yada günlük indirimle 81-10 = 71 TL ye 3 kg alacaktım. Kısacası deneme alışveriş yaptım ve zararımı sineme çekiyorum hepsi bu.


    Son kez yazıyorum ben sadece sıcak fırsatçıları uyarmak için yazdım. Yoksa kilosu 24 TL ye bu sucuk alınır ve sıcak fırsattır. Ancakkkkkk benimki gibi gelen paketlerde kilosu tam 35,5 TL ye geliyorki bu fiyata asla alınmazzzzz. Her malın bi ederi vardır unutmayın.




  • fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Hocam saticiyla temasa gecin mutlaka cozer. Bilerek yapilacagini sanmiyorum. Gida isi guven isidir. Bilerek hicbir satici kendini riske atmaz hele de Donanim haber gibi bir yerde satis yapiyorsa.

    Bende 3 kg siparis gecmistim. Yazilanlari okuyunca insanin kafasi karisiyor. Sucuklar gelince paylasacagim durumu ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Benimki 2.kilo 100gr geldi. Sizinkinde bir hata olmasın?


    Keşke bi yanlışlık olsa. Ama terazim asla yalan söylemez 1 kg fındığı tarttım 1 kg çıktı. Ancak sucak 760 gr. geldi.

    978 Gram geldi benimki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum ki bu olay sadece benim başıma gelmiş. O yüzden gördüğüm lüzum üzerine aşağıdaki foto yu paylaşma gereği hissettim.

    NOT : Foto da görüldüğü üzere tadına bakmak için ucundan bir miktar kesilmiştir. Zaten o kesilen parça yüzünden 721 gr görülmektedir. Tam hali ile tarttığımda 760 gr gelmişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 17 Nisan 2015; 21:50:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    Görüyorum ki bu olay sadece benim başıma gelmiş. O yüzden gördüğüm lüzum üzerine aşağıdaki foto yu paylaşma gereği hissettim.

    NOT : Foto da görüldüğü üzere tadına bakmak için ucundan bir miktar kesilmiştir. Zaten o kesilen parça yüzünden 721 gr görülmektedir. Tam hali ile tarttığımda 760 gr gelmişti.

    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

    Merhaba çok yoğum bir gundü o yüzden gec yazdigim icin kusura bakmayin, keşke benimle iletisime gecseydiniz olsun buradan yazmissiniz bu da bir iletisim 1 kg luk alisverisler icin 1050 gr olarak koyuyoruz paletlere, 2 kg olanlar 2150 gr olarak koydum. Hep fazla koyarim hic eksik olmaz ama yogunluktan gozumden kacmistir. Tekrar kusura bakmayin hatamizi hemen telafi ederiz. Lutfen sanalpazardan iletisime gecin. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mufit

    quote:

    Orijinalden alıntı: CHARGEN83

    quote:

    Orijinalden alıntı: mufit

    quote:

    Orijinalden alıntı: CHARGEN83

    quote:

    Orijinalden alıntı: FasTBoY

    Bugün mail gelmiş 10TL indirim diye, siteye giriş yapmadım dolaşırken bir 10TL daha geldi. Bende hemen geçtim 2kg sipariş.
    Daha önceki kampanyadanda aldıydım satıcı arkadaş gayet ilgiliydi, hatta geçen hafta ürünlerimizden nereden haberdar oldunuz diye anket yapıyorlardı, bende donanımhaber diye mesaj attıydım. Ardına kampanya olması güzel oldu.
    Bilen arkadaşlar vardır sucuğu nasıl saklamalıyız? Duvara filanda assam dahi üstü bembeyaz oluyor(Bayağı nemli bulunduğum yer). Var mı bir önerisi olan?


    Merhaba yorumunuz için teşekkürler, yavaş tüketim oluyorsa en iyisi kullanacağınız şekilde keserek deep freeze koymak. Sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz hemde ürün tazeliğini korumuş olur.

    3 gündür iptal ettiğimiz siparişleri neden onaylamadığınızı öğrenebilirmiyim.
    Kendim için deneme amaçlı sipariş vereceğim, ortak verdiğimiz siparişlerin iptalini
    bekliyorz...!


    Merhaba sayın ÇALIŞKAN 13.04.2015 Tarihinde yapmış olduğunuz 81 tl lik alışverişi iptal ettiğiniz ve sonrasında tekrar 60 tl'lik alışveriş yaptığınız ve onu da iptal ettiğiniz için sanalpazar benden 81+60 %5.8 + kdv müşteriyi memnuniyeti için kesinti yapacak. sanalpazara gerekli mailleri attım onların iptal etmesini bekliyorum. Lütfen sizde bir mail atarsanız işleyişi hızlandırmış olursunuz. Teşekkür ederim.

    İşyerinden iki arkadaş önce 2 Kg 60 TL sipariş verdik. Daha sonra başka iki arkadaş daha
    katılarak önceki siparişi, 30 dakika sonra size bilgi vererek iptal edip 3 Kg 81 TL sipariş verdik.
    Üzerinden bir gün geçmesine rağmen ne önceki iptal talebini cevapladınız, ne de
    yeni siparişi kargoya verdiniz.
    Bu arada arkadaşlar forumda paylaşılan olumsuz görüşler neticesinde, ürünü almaktan vaz geçip
    ikinci siparişin de iptalini istediler. Ödemeyi yapmış olan vazgeçen bir arkadaş.
    Sizden bir an önce iptali onaylamanızı, ardından kendim için siparişte bulunacağımı rica ettim.
    Olayı soruna dönüştürmeyin, yapılmayan alışverişten komisyon alınmayacağı açık.
    Yine de verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek,
    Sizden alışveriş yapma fikrinden ben de vaz geçtim.
    Selamlar,

    Not: Son müşteri hizmetleri cevabı;
    """Yapılan incelemede 42675037 ve 42720017 numaralı işlem için satıcıya iptal talebinde bulunduğunuz
    görülmektedir. Satıcı üyenin talebinizi onaylamasının ardından iptal işlemi gerçekleşecek ve ödemiş olduğunuz
    tutar iade edilecektir. """



    Satıcının yerinde ben olsam kesinlikle iptal talebinizi kabul etmem..

    Çocuk oyuncağımı.Alt tarafı 3 kg sucuk alacaksınız.Satıcıyıda sanalpazara komisyon ödemek zorunda bırakarak mağdur ediyorsunuz.

    Siz araba ev alsanız kim bilir nasıl davranırsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    quote:

    Orijinalden alıntı: kml_77


    quote:

    Orijinalden alıntı: fiat2001brava

    Herkes birşeyler yazmış ancak gördümki kimse gelen kangalları tartmamış. Arkadaşlar öncelikle sucuk bildiğimiz klasik afyonda her köşe başında satılan sıradan kalitesi normal bir sucuk. Öyle aman aman Yok Cumhuriyet, İkbal, İtimat, Merve gibi AFYON'un 1. sınıf markalarıyla kıyaslanmaz. Ancak piyasa mallarına göre kalitesi iyi.

    Amaaaaaa 1 kilo Aldım ve gelen 3 kangal sucuğu hassas mutfak terazimde tarttım. Ne göreyim toplam 1 kg olamsı gereken siparişim sadece 760 gr geldi. Şimdi burda size şunu söylim benim bildiğim sucuk satışı 2 türlü yapıılır.

    Birincisi suyunu nemini kaybetmeyecek şekilde vakumlu ambalajda gramajı belirtilmiş şekilde satışı yapılır. Bakınız ulusal markalar PINAR, MARET, ŞAHİN POLONEZ vd. bu tip ürünleri vardır ve son kullanma tarihine kadar gramajını korur.

    İkinci tip ise dökme satış usulüdür. Yani kangallar tartılır ve satılır. Asla kangalalrın üzerinde gramaj olmaz.

    Şimdi ben 2. tipe göre ürün satın aldım. Ancak sucuklar resmen kurumuş. Son kullanma tarihine 2 ay kalmış ve 4'de 1 oranında kilo kaybetmiş.

    BEN 1 KG YERİNE SADECE 760 gr SUCAK ALABİLDİM. KANDIRILDIM. LÜTFEN SİZDE DİKKAT EDİN.

    Normalde 81-10 =71 TL ye 3 kg aldığınızı zannederken aslında 2,25 Kg sucuk alıyorsunuz. DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!




    Bu durust esnaf icin cok ciddi bir iddiadir aciklama bekliyoruz. Ama efendim biz once tarttik sonrasi bizi baglamaz mantigi olmaz o zaman bunu acikça belirtmeniz lazimdi. Eger urunu tuketmediyseniz fotograf koyarsaniz terazide daha dogru olur hocam. Camur at izi kalsin durumuna donmesin

    Kimseye ne çamur atmakla işim olur nede böyle şeylerle uğraşırım. Ben sadece satın alım yapan insanları uyarıyorum hepsi bu. Maşallah sizde direkt bizi yalancılıkla çamurlukla ithan etmeyi seçmişsiniz. Siz tüketin afiyet olsun. Ben asla 1 kh yerine 760 gr sucak almammmm.

    Satıcıyla irtibata geçmedim zira daha önceki mesajlarda satıcıya sordular 1 kg kaç kangal gelir diye satıcıda 3 kangal yoılluyoruz dedi, yani banada 3 kangal sucuk geldi yanlışlık olamsı imkansız. Resmen 3 ince kangal sucuk toplam 760 gr oaly budur.

    Polemik konusu yapmayın lütfen ben zaten denemek için 1 kg aldım yoksa anlık yada günlük indirimle 81-10 = 71 TL ye 3 kg alacaktım. Kısacası deneme alışveriş yaptım ve zararımı sineme çekiyorum hepsi bu.


    Son kez yazıyorum ben sadece sıcak fırsatçıları uyarmak için yazdım. Yoksa kilosu 24 TL ye bu sucuk alınır ve sıcak fırsattır. Ancakkkkkk benimki gibi gelen paketlerde kilosu tam 35,5 TL ye geliyorki bu fiyata asla alınmazzzzz. Her malın bi ederi vardır unutmayın.

    Sizi niye suçlayım öncelikli olarak satıcıyı suçladım istediğiniz gibi algılayın. Siz 760 gr almazsınız ben zaten ısıl işlemi almıyorum benlik bir durum yok yani isterse 50 gr göndersin. Sonuçta ispatlanacak bir şey böyle bir şeyi satıcı göz göre göre yalanlayamaz. Bu çok önemli detayı söylemezse yaptığı resmen sahtekarlıktır. Sadece yanlış anlaşılmaya imkan vermemek adına fotoğraf koyarsanız daha net olur dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 17 Nisan 2015; 20:59:30 >




  • eksik tartı olayı başkalarınında başına geldiyse iptal edilim bizimkisi daha çıkmadı
  • yazmak istemedim ama yazayım.
    3 kg sipariş verdim kargom geldi 1er 1er paketler halinde geldi
    sucukklar yaş halinde paketlenmiş sardıklari ambalaj kagidi bile nemden Yam yasti.
    bana düşen 1 kg buradaki yorumlara istinaden tarttim 1kg olması gerek 900 gr
    tarttim.
    gerisini siz düşünün (diğerlerini tartamadim)
    + fiş fatura istedim ürünle gelmedi
    bugün firmadan arandim mail atılacaktı halen gelen giden yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mnr980

    yazmak istemedim ama yazayım.
    3 kg sipariş verdim kargom geldi 1er 1er paketler halinde geldi
    sucukklar yaş halinde paketlenmiş sardıklari ambalaj kagidi bile nemden Yam yasti.
    bana düşen 1 kg buradaki yorumlara istinaden tarttim 1kg olması gerek 900 gr
    tarttim.
    gerisini siz düşünün (diğerlerini tartamadim)
    + fiş fatura istedim ürünle gelmedi
    bugün firmadan arandim mail atılacaktı halen gelen giden yok...

    Merhaba bütün sucukları tarttiniz mi acaba yoksa sadece 1 kg olarak mi tarttiniz, toplami 3 kg geliyordur. Size ısrarınız üzerine acil olarak gönderdim bunu biliyorsunuz! Bu yüzden biraz yaş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 17 Nisan 2015; 21:19:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam sadece bana düşen i buradaki yorumlara istinaden tarttim ve yaş olmasına rağmen 900 gr geldi.
    Diğerlerini bilmiyorum ama dediğimiz gibiyse sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

    arkadaşlar sucuğu teslim aldım.tadına baktım. zaten karnım açtı çiğ olarak çeyrek kangal bitti.
    bana 1 kilo maliyeti 25.40 liraya geldi.benim çok hoşuma gitti. milleti bilemem.kimsenin yorumu beni bağlamaz

    evimin 30 mt ilerisinde peynirci şarkuteri var.45 liraya sattığı sucuğun bu kadar lezzeti yok

    AYTAÇ HOCAM zerresine kadar her kuruşu helalı hoş olsun diyorum.lezzeti benim çok hoşuma gitti

    örneğin bim ,in %100 dana eti diye sattığı sucuk bunun yanından geçemez .
    malumunuz 250 gr lık kangalı sanırım 6 liraya satıyor(kilosu 24 lira) ama saman gibi tadı var

    özet olarak kesinlikle fiyatını %100 hak ediyor BANA GÖRE

    Yorumunuz için teşekkürler hocam, afiyet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Arkadaşlar sabah kargo gelmişti. Şimdi denedim. Yarim kangal kizarttim yedim. Ben çok beğendim arkadaşlar. 45-50 tlye satılan cumhuriyetle kıyaslamanın mantığı yok. Ben 2kilosunu 40tlye aldim. Bur çoğumuzda 2kikosunu 50den aldı. Bu rakamlara %100 dana sucuk. Ve lezzetli. Migros kampanyasindan aldigim x markalardan bi farki yok. Ki bence dahada güzel. 2kiloda toplam 7 kangal geldi. Almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ben 3 kg sucuk aldım indirim kullanmadan 81 tl ödedim.
    yukarıda yazdım
    benım aldıgım sucuk 900gr geldı dıer ıkısını tarttım ıkısı 2 kg geldım
    toplamda yaş sucuk 2900gr geldı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabolical

    Sucukları siz mi yapıyorsunuz? Yoksa bir firmaya fason mu yaptırıyorsunuz?

    Etleriniz bildik tanıdık bir firmadan mı? Helalliğinden nasıl emin oluyorsunuz? Helal sertifikası var mı?

    Sucuklarınıza koruyucu olarak nitrit katılıyor mu?

    Sucukları fason ürettiriyorsanız işlem bitene kadar sürekli başında mısınız? Ben de Bağlarbaşı Mah. Keçeyolu'nda oturuyorum, deponuzun yakınında olsa gerek. Bizim oradaki tanıdık kasap ile muhabbet ettiğimde sucukları yaptırdığı firmada sürekli başında durduğunu, arkasını dönse adamların bir şey atacağını düşündüğünü söylüyor. Kendisi daha önce sucuk yapımı sırasında içine atılan bir malzeme gördüğünü söyledi. İçine çöp koysan onu bile örter bir malzemeymiş. O yüzden sıkı takip ettiğinizden emin olmalıyız.



    Açıkçası ben itina'dan Aluçdağı sucuk alıyorum, onu da Gimdes'ten helal sertifikası olduğu için alıyorum zaten. Kalitesinden ve tadından inanılmaz memnunum ama yukarıdaki konularda garanti verirseniz denemek için alabilirim. Aluçdağı'nı özel günlerde yeriz, sizden aldığımızı da günlük tüketiriz
    Hatta direk deponuzdan da alabilirim. Muhtemelen evime 2 dakika falandır

    Bu mesajda sizden bahsetmemişim. O yüzden gözden kaçmış olabilir. Soruları cevaplayabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende dun gelen sucugu dun tarttim 1.38kg geldi bu sabah denedim sucuk guzel fakat damak tadı bana uymadı asiri baharatlı geldi bana bogazim yandı uzun yıllardır tire ege sucugu kullandığım için farklı geldi bana uzun yılların alışkanlığı ışte yabana gitmez ailede sucuk sever çok duruma göre tekrar siparis gecebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah tadına baktık sucuğun bim ve a101 in sucuğundan çok iyi baharatı bana göre iyi fakat geçen indirimde migrostan 30 tl den aldığım maret sucuk kadar iyi değil fakat bu fiyata alınır yenir yutulur . teşekkürler satıcıya ayrıca benim 2 kilo sucukta 1850 gr geldi bilginize !!! Yusuf Şen
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.