Şimdi Ara

Superonline Online Oyunlarda Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 10 aydır Superonline kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat şu son 1 ayda internet bana cehennem oldu. Normalde ping testi yaptığımda hiçbir sorun yokken online oyunları açtığımda ping tavan yapıyor, oyun oynanılmıyor. Ping normalde 26 30 civarıyken oyun oynadığımda 93'ten aşağı düşmüyor. Bu konunun ehli biri bana yardımcı olabilir mi?



  • sırf bu yüzden superonline ye bağlanmak istemiyorum bu konuda yapacağınız pek bir şey olduğunu zannetmiyorum serverler ve diğer kullanıcıların büyük çoğunluğu ttnet altyapısı kullanmakta o yüzden oluyormuş
  • SMccarthy kullanıcısına yanıt
    Sırf online oyunda ping değeri belki daha düşüktür diye düşünerek Süperonline'ye geçmeyi düşünüyordum ve şöyle bir araştırayım bir şeyler görebilecek miyim acaba derken bu konuyu gördüm ve direk vazgeçtim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline'ı oyun için kullanmak isteyen birisine hiç tavsiye etmem fakat sadece twitter facebook kullanacaksanız tam size göre :)

    bu arada ekip geldi modemi vs. değiştirdiler fakat hiçbir fayda etmedi. ben de bunun altyapıdan ve santrallerden kaynaklandığını düşünüyorum. bana tekrar ulaşacaklarını söylediler. umarım şu sorun hallolur da ben de kurtulurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SMccarthy

    superonline'ı oyun için kullanmak isteyen birisine hiç tavsiye etmem fakat sadece twitter facebook kullanacaksanız tam size göre :)

    bu arada ekip geldi modemi vs. değiştirdiler fakat hiçbir fayda etmedi. ben de bunun altyapıdan ve santrallerden kaynaklandığını düşünüyorum. bana tekrar ulaşacaklarını söylediler. umarım şu sorun hallolur da ben de kurtulurum.

    Dostum merhaba bu problem bende de var.Senden ricam sorunla ilgili sana geri dönüş yaparlarsa haber verirmeni rica edicem buradan.Teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumun bireysel olduguna bende inanmiyorum!
    Ve aynen dediginiz gibi 10 yasinda dediginiz cocuk kafasinda cozumler arandi,modeme kadar degistirildi
    Ilk aradigimda testler yaptilar hizda sikinti olmadigini server kaynakli olabilecegini soylediler,12.ay oyun kayitlarima baktim,erzurumdan uydunet kullanan kardesimle oyun ici ping degerlerimi gosterdim;
    Uydunet 85
    Superonline 57
    Olmasi gereken bu
    Bu hafta ici ayni serverda uydunetle kardesim 85 aliyor ben 85-130 arasi gidip geliyorum,demek ki neymis server kaynakli olsa kardesiminki benden beter olmasi lazim az degil.
    Pc arka planda farkinda olmadigim birseymi var diyerek format bile attim,ama hala ayni,superonline gercekten alakadar bir firma,ariyorlar geliyorlar ugrasiyorlar ama sorunu standart kelimelerle bulmaya calistiklari;icin mevzuattaki hata ve arizalarin disinda kalabilecek;durumlar karsisinda cozumsuz kaliyorlar,bu sorun duzelmedigi takdirde fiber benim acimdan bir hikaye olarak kalacak,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melinoz M kullanıcısına yanıt
    Benzer sorunları yaşıyorum.
    Kısa dönemden örnek vermem gerekirse,LOL'de TR serverinde 70-80 arası ping değerlerim vardı.EuWest serverine geçince bu değerler 100-120 ye sabitlendi.Aradım sorundan bahsettim buradan bakınca bir sorun görünmediğini benden kaynaklanıyor olabileceğini söylediler.
    Eee hesabı 1 saat önce geçirdim TR serverinden West'de sorun benden olsa 1 saat önce de olması gerekirdi.
    Sadece lol değil,diğer oyunlarda bile bu sorunum var.Artık 90 ping değeri gördüğüm sunuculara giriş yapıyorum.(Aynı sunucuda diğer arkadaşlarım 40-60 ping alıyor.)

    Bu sorunlar hakketen benden dolayı mı kafam allak bullak oldu,oyundan soğudum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kesinlikle superonline kaynakları,gelen arkadaşlar ilgileniytorlar fakat her biri,kitapda okudukları kadarıyla hareket ettikleri için sorunun nedeni üzerine bir fikir üretemiyorlar.
    En son girdiğim ve arkadaşlarla oynadığım serverda benim pingim superonline 85 samsun - kardeşimin uydunet erzurum 85 - istanbuldan bir arkadaşsa dsamart ile 50 alıyordu,varın fiberin gücünü siz düşünün,sorun çıkana kadar sıkıntı çekmezsiniz ama böyle çıkınca bakakalırsınız.
    Bugün baktım sokağımızda ttnet fiber varmış,bunu kullanan varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.