Şimdi Ara

Humble Store'da Rockstar Oyunlarına Büyük Fırsat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        PC oyuncularının uzun süredir beklediği Grand Theft Auto V'in PC'ye gelmesine sadece sayılı günler kalmışken eski Rockstar oyunları Humble Store üzerinde indirime girdi. Bu indirimlerle birlikte pek çok kaliteli Rockstar oyununu %80'e varan indirimle satın alabilirsiniz.
     
           GTA IV'ü 4 dolara, Bully: Scholarship Edition'ı 3 dolara, eski korku oyunu Manhunt'ı 2 dolara, Max Payne 3 ve tüm DLC'lerini bulunduran paketi 3.74 dolara ve L.A. Noire'ı ise 4 dolara satın alabilirsiniz. Buradan satın aldığınız oyunların %10'unun yardım kuruluşlarına gittiğini de belirtelim. Humble Store'a buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • pc'de satmayınca fiyatlar yerlere düşmüş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc oyunculuğuna son dönemde ilgim artmaya başladı gerek steamin başlattığı fiyat konusundaki rekabet olsun gerek bazı bağımsız yapımcıların çok fazla ismi anılmayan ama gerçekten başarılı kült yapımları olsun baya ısındım yani eğer dx12 ile performans konusunda sıçrama gerçekleştirip oyuncuları ekran kartı almaya iterlerse çok başarılı şeyler görürüz. Bir taraftanda platform meselesini yok edecek bulut oyunculuk geliyor bakalım ne olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Nisan 2015; 2:37:07 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaq

    pc'de satmayınca fiyatlar yerlere düşmüş.


    Kardeş indirim demek satmıyo demek mi ? ordaki oyunların hepside eski ve efsane oyunlar hepside şahane hepsinide bitirdim ama benim gibi alıp bitirmiyen varsa kesinlikle kaçırmaması gereken bi indirim olmuş bu arada keylerin hepsi steamda giriliyo.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaq

    pc'de satmayınca fiyatlar yerlere düşmüş.


    Neden böyle art niyetli düşünüyorsunuz? Bu yapımları çok beğenen ve zamanında çok yüksek olan fiyatları nedeniyle yasal olmayan yollardan edinip oynayan, bununla birlikte adamların emeğine karşı kendini mahçup hisseden ve almaya gücüm yettiğinde alacağım diyenler için bunun gibi indirimler gerçekten çok faydalı oluyor.

    Hatta bazılarımız bu yapımların orjinallerine dahi sahip olsa tekrar ve tekrar alıp yapımcılara böyle yapımlar yapmaya devam etmesi için teşvikte bulunuyor.

    Bir diğer konu ise yapımların platform gözetmemesi gerektiğidir. Sırf platform satışlarına yönelik stratejiler yüzünden oyuncu ayrımı yapılıyor dünyada. Bence çok yanlış bir durum. Tüm platformlara özgürce çıkabilmelidir yapımlar. Sırf bu özgürlüğün olmayışı yüzünden batan yapımcılar biliyorum. Bu tarz yorumlar hoş değil!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • GTA IV Complete Edition aldım, 15.25TL. Steam kütüphaneme de ekledim. GTA V için de bir indirim olsa fena olmaz. Şu anda En ucuz 75 liraya bulunuyor ki o bile biraz pahallı geliyor. Acelem yok, zaten AKN takıldıktan sonra bir esprisi kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max payne almak mantıklı mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • UltimateEchelon kullanıcısına yanıt
    Güzel oyundu.Alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

    Max payne almak mantıklı mı?


    Almaya değer bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • cıddıye almayın o arkadası trolluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekan candan

    Acaba alınan oyunlar steam e eklenebiliyor mu? GTA IV Comple edition almak istiyorum. Fiyatlar uygun.


    Ekleniyor kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventlert

    pc oyunculuğuna son dönemde ilgim artmaya başladı gerek steamin başlattığı fiyat konusundaki rekabet olsun gerek bazı bağımsız yapımcıların çok fazla ismi anılmayan ama gerçekten başarılı kült yapımları olsun baya ısındım yani eğer dx12 ile performans konusunda sıçrama gerçekleştirip oyuncuları ekran kartı almaya iterlerse çok başarılı şeyler görürüz. Bir taraftanda platform meselesini yok edecek bulut oyunculuk geliyor bakalım ne olacak


    Bu yorumu eksileyenlerin canı cehenneme! Kıskanç, haset, cahil veletler! Adamın yazdığı nerenize battı da eksi verdiniz! Çapulcular, 2 oyunla atarilerinin bir b.k olduğunu sanıyorlar.
  • Gerçekten çok iyi kampanya.Geçen de PSN'de Rockstar'ın şimdiye kadar çıkmış tüm oyunları %80 indirimle satılıyordu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hepsi 1 paket sigara parası, hala korsan oynayan varsa diyecek bişey yok...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben de l.a noir aldım da key mail hesabima ne zaman geliyor??? mail i kontrol et yazdı ama kontrol ettim alış-veriş hemen sonrası yok key!
  • şu an Steam de gta complete package 15?.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.