Şimdi Ara

Samsung bu yıl Galaxy S6 serisinden rekor bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung bu yıl Galaxy S6 serisinden rekor bekliyor


     

    Samsung'un akıllı telefon pazarında gerçek anlamda kırdığı bir rekor varsa o da Galaxy S3 iledir. Analizlere göre bugüne kadar 80 milyon satış rakamına ulaşan modelden sonra Samsung bir daha aynı başarıyı yakalayamadı.




    2013 yılında Galaxy S4 ile 100 milyon hedefi koyan firma, 60 milyon sevkiyat rakamını zar zor tutturarak hem analizleri yanılttı hem de tedarik zincirini hayal kırıklığına uğrattı. Bu yıldan sonra da firmanın pazarda sendelemeye başladığını gördük.




    Galaxy S5 ile birlikte amiral gemi modellerinin kesin satış rakamlarını açıklamaktan kaçınan Samsung, bu yıl Galaxy S6 serisinden oldukça büyük beklenti içerisine girmiş olacak ki yine etrafına umut dağıtmaya başladı.




    Firmanın yaptığı açıklamaya göre Galaxy S6 serisinin bu yıl rekor sevkiyat rakamlarına ulaşması bekleniyor. Seri için en iyi üretim makineleri geliştirildi ve herhangi bir aksaklık yaşanması istenmiyor. 




    JK Shin ayrıca üretim sorunları nedeniyle Galaxy S6 Edge modelinin biraz daha az stoklarda bulunacağını ancak Galaxy S6 modelinin klasik tasarım ve daha ucuz fiyatı ile Edge versiyonunu satış anlamında geride bırakacağını belirtiyor. Shin son olarak bundan sonraki Galaxy cihazlarında Qualcomm yongaları kullanmaktan tamamen vazgeçebileceklerini de ifade ediyor. 




    Samsung bu kez beklediği satış rakamlarını açıklamamış ancak daha önceki analizlerde firmanın bu yıl iki model için toplamda 60 milyona kadar çıkabileceği belirtilmişti. Bugün itibariyle satışa sunulan modellerin bir kaç hafta içerisinde ilk rakamları gelmeye başlayacaktır. Ülkemizde de Galaxy S6 2499TL, Galaxy S6 Edge ise 2999TL olarak satışa sunuldu. 

     

     








  • Avucunu yalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat Hedefine ulaşacaktır.
    Samsung Sonuna kadar haketti,
    Tebrikler Samsung
    Iphone 6 yıda geçmesini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 50 milyon garanti tabi reklamada bağlı biraz

  • Cok bekler :) piyasada bu kadar guzel f/p cihazlari varken...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung çok kalitesiz bir marka değil. Haberdeki gibi S3 ile bir atılım yaptı ve gerçekten son yaptığı cihaz ile kendilerini geliştirdiklerini gösterdi. Gerçekten ben de beğendim cihazı. Ancak o fiyat ile satışlarda başarılı olacaklarına ihtimal vermiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün güzel ama batarya daha iyi olabilirmiş ve en can alıcı konu fiyat malesef bu fiyatlar ile istenilen rakamlar zor görünüyor alım gücü gerçeğini unutuyorlar

  • Etrafta artık ucuza bu kadar alternatif varken kısa süre sonra indirime gidecekler nasıl olsa. Şimdilik bu fiyatlarla keklik avındalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekor kırar mı bilmem ama bir hayli fazla satacaktır.

  • Tasarım tamamen iphone çakması olmuş kıyasladık her şeyiyle iphone 6! iOS isteyen iPhone 6 alır leş android isteyen s6 ulan adları bile aynı absjbsbs :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

    Tasarım tamamen iphone çakması olmuş kıyasladık her şeyiyle iphone 6! iOS isteyen iPhone 6 alır leş android isteyen s6 ulan adları bile aynı absjbsbs :D

    Iphone 6 yi alip s6yla kiyaslamak vicdanını rahatlatiyorsa yazmaya devam et ona kimsenin diyecek bi lafi yok. Ama atla eşeği ayni kulvarda kosturman bile cok komik. S6 ışık hızında çalışan birimlere sahip 10 tane uygulamayi pop up olarak acabiliyorken iphone 6 daha chromeda bi kac sayfa actiktan sonra sendeliyor. Senin gibilerde ip6yi gözünde cok büyütüyor. Siriyle dertlesin durun artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver0021 -- 10 Nisan 2015; 18:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera çıkıntısı çok saçma.
    pil hiç yoktan 2800 olabilirdi.
    arkanın cam olması nexus 4'ü hatırlatıyor bana, yani hiç de premium his falan değil

    gene de aklımda telefon.
  • Ürünü herkes takdir ediyor ama cevremde alacak olan kimseyi göremiyorum fiyat gerçekten çok fazla ben g3 kullanıcısı olarak neredeyse 3 cihaz alabilirim edge parasıyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenius -- 10 Nisan 2015; 18:46:33 >
  • S4 ve S5'den de bekliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon değilde ,Telefonu tutan daha iyi bence 3

  • rekor kırabilmesi için 1000-1200TL'yi geçmemeliydi yurtdışında 150$-200$

  • Umut fakirin ekmegi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havasını alır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trcix01

    Cok bekler :) piyasada bu kadar guzel f/p cihazlari varken...

    F/P kavramının ne olduğunu bilen insan sayısı bile o kadar azken f/p telefonların s6 gibi modellerin ekmeğinden çalması imkansız. Kendim bir örnek vereyim ben babamdan telefon isterken discovery alalım diyordum 650tl idi o ne öyle adı sanı duyulmamış dedi ve s5 aldı. Bir çok insan böyle düşünüyor. Piyasada popüler marka olup da f/p ürünü olan model çok az. Bir tek lg sayılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.