Şimdi Ara

Fiber bağlatamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline adsl'e üye oldum.Bayinin dediğine göre binamıza daha sonra fiber internet çekilecek ve herhangi bir fiber internet tarifesinden yararlanabilecektim. Fakat şimdi bina yöneticisinin gösterdiği yerin uygun olmadığı gerekçesiyle fiberi getiremeyeceklerini söylüyorlar. Yöneticinin oturduğu binada TTNET fiber var, bizde onu da söktürmüş hayvan oğlu hayvan. Adsl'i de iptal edemiyorum artık, 242 TL cayma bedeli çıkarıyorlar karşıma 4 aylık internet için.
    Ben bu durumda yöneticiyi nereye şikayet edebilirim, edersem kazanabilir miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalim dünya -- 10 Nisan 2015; 12:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sıkıştırın, tehdit edin. Hukuki açıdan ne olur ne yapilir bilemiyorum ama biz bina giderini vermeyecez dedik bina gideri geldi 5 gün boyunca para istedi vermedik sonunda tamam dedi ve bağlatmaya izin verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenool

    Sıkıştırın, tehdit edin. Hukuki açıdan ne olur ne yapilir bilemiyorum ama biz bina giderini vermeyecez dedik bina gideri geldi 5 gün boyunca para istedi vermedik sonunda tamam dedi ve bağlatmaya izin verdi.

    Teşekkürler, deneyeceğim.
  • 4 aylık nasıl o kadar cayma bedeli çıkıyor ? Normalde 4 ay boyunca kullandığınız indirimleri ödemeniz lazım büyük ihtimal onlar size kalan indirim miktarını söylemişler. Ben bugün aradım 7 aydır kullanıyorum ve 90-100 arası cayma bedeli var dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M1Abrams

    4 aylık nasıl o kadar cayma bedeli çıkıyor ? Normalde 4 ay boyunca kullandığınız indirimleri ödemeniz lazım büyük ihtimal onlar size kalan indirim miktarını söylemişler. Ben bugün aradım 7 aydır kullanıyorum ve 90-100 arası cayma bedeli var dediler.

    Sizin süperonline adsl'mi?
    Bu arada aradığımda sormuştum sadece indirimleri ödemem gerekmiyor mu diye bana bir sürü madde sıraladı.Sanki interneti uzaydan getirtmişim. Halbuki prize kadar çalışır halde telefon kablosu gelmiyorsa gelip bağlamıyorlar bile. Onu da elektrikçi çağırıp halletmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalim dünya -- 12 Nisan 2015; 0:44:43 >
  • Böyle bir durumda ne yapılır aynı durum bizdede var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.