Şimdi Ara

Deus Ex: Mankind Divided'ın Kapak Görseli Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •        Square Enix geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni Deus Ex duyurusuyla oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Oyunun geliştiricisi Eidos Montreal'de oyun yönetmeni Jean-Francois Dugas, Deus Ex: Mankind Divided'ın kapak görselini oyuncularla paylaştı.

Bu kapağın bir önceki Deus Ex oyunu Deus Ex: Human Revolution'un kapağına oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Kapak görseli hakkında ne düşündüğünüzü bizimle paylaşmayı unutmayın. 

• Harika Mükemmel Müthiş Süper Hârikulade Fantastik Mistik :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tüm oyunların arasından beni çok heyecanlandıran nadir oyunlardan.Dört gözle bekliyorum gerçekten.Gizliliğin güzel yedirildiği oyunlardan.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • guzel olmus star wars film afisi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deus Ex: Human Revolution aldığı ödüllere, övgülere rağmen bence yinede değeri hak ettiği kadar bilinmedi. 3 kere bitirmişimdir oyunu ve evet sonu RPG oyunlara uymuyor diye tartışabilir ama bence orada verilen mesaj zaten
    hangi kararları alırsak alalım, ne yaparsak yapalım, sadece içinde bir piyon olduğumuz büyük resimde sonucu değiştiremeyeceğimiz
    oyunu cuk oturuyordu. Oyun hakkında yapacağım tek olumsuz yorum boss dövüşleri çok kötüydü ben kimseyi öldürmeden gizli gitmek için geliştirmeler almışken bossları alt etmenin böyle bir yolu yoktu bence Dishonored tarzı alternatif yollar olmalıydı bosslari için ve açıklanan bilgilere bakılırsa zaten bunu da düşünmüşler. Oyun hakkındaki haberleri daha yeni duydum ve gerçekten sevindirici bir haber oldu benim için, anladığım kadarıyla da uzun süredir geliştiriliyor ve çok beklemeyeceğiz.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.