Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP iPAQ rw6815

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: HP iPAQ rw6815 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
msb2005

14 Aralık 2006; 14:45:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya valla cok sinirleniyorum ya bu forumdaki pek ck topigi okuyorum topiclerde konu geliyor bu tip cekismelere takiliyor, baslik belli 6815 kullanıcıları diyor dimi, biz sizi buraya zorla mi sokuyoruz, lutfen girmeyiniz, yorum yapmayiniz, polemik hic yapmayınız, vakit kaybettirmeyiniz, polemik icin siyaset tavsiye ederim, lutfen bu topicleri su alet mi bu alet mi diye sonu olmayan tartismalara gebe birakmayinizzz, birbirimizi incitme moduna sokmayınız...

racerant bu tip tercih sorularına da cevap vermeyelim derim
konu belli...

PasSioNTR

14 Aralık 2006; 14:56:29 

Arkadaşlar benim cihazda dün geldi görünüm olarak çok tatminkar wireless da gayet başarılı dün baya bi deneme şansım oldu wirelessi.Ama ondan önce cihazı alır almaz hard reset atmak zorunda kaldım ben yokken kargo cihazı arkadaşıma bırakmış ve nasıl olduysa alır almaz da kilitlemiş hic bi tepki vermiyodu kilitleme dedim normal tuş kilidi.herşeyi denememe rağmen açılmayınca ben de hard reset attım onun haricinde gayet iyi durumda.Görenler de baya bi hayran kaldı.

msb2005

14 Aralık 2006; 15:07:38 

hayırlı olsun hocam, yorumlarını bekleriz...

quote:

Orjinalden alıntı: PasSioNTR

Arkadaşlar benim cihazda dün geldi görünüm olarak çok tatminkar wireless da gayet başarılı dün baya bi deneme şansım oldu wirelessi.Ama ondan önce cihazı alır almaz hard reset atmak zorunda kaldım ben yokken kargo cihazı arkadaşıma bırakmış ve nasıl olduysa alır almaz da kilitlemiş hic bi tepki vermiyodu kilitleme dedim normal tuş kilidi.herşeyi denememe rağmen açılmayınca ben de hard reset attım onun haricinde gayet iyi durumda.Görenler de baya bi hayran kaldı.

PasSioNTR

14 Aralık 2006; 15:09:24 

Saol fırsat buldukca yazmaya çalışıcam olumlu yada olumsuz.Umarım olumlu yonleri daha fazla olur.

3nity

14 Aralık 2006; 15:54:34 

Galiba bu cihazda açıp kapama dugmesine basıp stand-by a alma gibi bisiy yok oyle yapınca kıilitleniyo. Daha once alan arkadas da aynı sorundan şikayetçiydi

Mutatis Mutandis
laconf

Sisteme Gözat

14 Aralık 2006; 15:56:26 

quote:

Orjinalden alıntı: rad

quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

Orjinalden alıntı: rad

iki cihazinda islemcilerinin modelleri farkli..karsilastirmada hata yapiyorsunuz

mimari farklı olabilir ama performans kıyaslamasına engel bir durum değil bu, çoğu kişi "s200'ün işlemcisi çift çekirdekli o nedenle 400 MHz tek çekirdek performansını yakalıyor" gibi eksik bilgili bir fikre sahip. s200'ün işlemcisi OMAP 850, çift çekirdekli ancak bu işlemcilerden sadece biri PocketPC'ye bakıyor, diğeri de ses ve GSM'e bakıyor. o nedenle performans açısından 200 Mhz < 400 MHz gibi bir sonuca geliyoruz. qtek s200 kötü bir cihaz değil, ancak çift çekirdek vs türünden tanıtımlar bir tür pazarlama taktiği.

merhaba

peki sonoma ile core duo islemciyi kiyaslerken frekansa bakmak yeterli mi? yani orda da ">" yada "<" hersey mi?
yada farkli mimariye sahip amd ile intel islemcide frekansa bakarak mi karar veriyorsunuz?
birde cift islemcide hangi islemcinin neyi yaptigina dair yazdiklariniza kaynak gosterebilirsiniz?

tesekkurler

sonoma ile core duo kıyaslanırken, core duo'nun özdeş iki çekirdeğe sahip olduğunu görüyoruz, bu da paralel iş hattı kullanarak yüksek performans sağlıyor, core 2 duo mesela 1.83 MHz, rahatlıkla P4 prescott'u geçer performans olarak. Ama Qtek'de durum aynı değil. Çekirdeğin biri esas işlemci iken diğeri yan işlerle uğraşıyor(zaten çekirdekler özdeş değil, GSM'e bakan farklı işler yapabileceğini sanmıyorum), burada amaç 200 Mhz ile düşük güç tüketimi sağlarken, aletin GSM operasyonunu düzgün sürdürebilmesi. yani çekirdeğin biri devamlı GSM'e baktığı için diğeri (200 Mhz) tamamen işletim sistemine kalıyor. desktop'ta mesela, çekirdeğin biri (kabaca söylüyorum) DVD basarken, diğeri oyun oynatabiliyor. Qtek'te ise pocketpc işlevi tek çekirdeğe yüklü. o yüzden performansı düşük. yoksa tabi ki dual core 200 Mhz, solo core 400 Mhz kadar performans gösterebilir..ama burda yapı farklı..pazarlama aldatmacası var...

kaynak olarak da;
http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12000&path=templatedata/cm/product/data/omap_850

Laptop: Asus A8JE: C2D 1.83 GHz, 1GB DDR2 Ram, ATI x1450 ekran kartı, 100 GB 5400rpm HDD, 14" glare ekran, DVD-RW, 6cell pil
Telefon: Nokia N95
PasSioNTR

14 Aralık 2006; 16:06:35 

quote:

Orjinalden alıntı: 3nity

Galiba bu cihazda açıp kapama dugmesine basıp stand-by a alma gibi bisiy yok oyle yapınca kıilitleniyo. Daha once alan arkadas da aynı sorundan şikayetçiydi

benim sorunum stand byla alakalı değil nasıl telefonlarda kiliti aç dedikden sonra (*) tusuna basmanı istiyosa bunlarda da ekranda bi sekme çıkıyo ona dukununca açılıyo ama arkadaşım nasıl yaptıysa kilitlemiş unlock dediim zaman ekrandaki sekme tepki vermiyodu.normal de on/off tusuyla gayet normal çalışıyo.

msb2005

14 Aralık 2006; 16:13:02 

hocam aynısı basımdan gecti detaylar onceki sayfalarda...

quote:

Orjinalden alıntı: 3nity

msb2005

14 Aralık 2006; 16:45:40 

ornek dıs mekan foto: gunes yok, hava kapalı
netice: bence bir pda/gsm icin fena degil
gece fotograflarını hic koymasam da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb2005 -- 14 Aralık 2006; 16:47:45 >

racerant

14 Aralık 2006; 22:42:24 

Arkadaşlar 6815 de Turkcell Gprs ayarlarını yapıp nete girebilen varsa işin sırrını yazsın yaw.

Yoksa tımarhaneden gircem yakında foruma

Standart ayarlarla olmuyor kesin bi yerde bişi atlıyorum.

Güncelleme : Sorunu buldum arkadaşlar. Cihazın GPRS-MMS ayarları zaten hazır gelmişti. Dns server ip tanımları statik idi, dinamik yapınca düzeldi. Otomatik ip adresine aldım kısacası Dns sunucularını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Aralık 2006; 23:44:19 >

ozzann

15 Aralık 2006; 1:35:00 

Arkadaşlar daha yakın fotolar yayınlayabilirmisiniz Ben bu ay sonunda almayı planlıyorumda bide şarj durumu nasıl.

(`'·.¸(`'·.¸(`'·.¸ ¸.·'´)¸.·'´)
<´¨`·.¸¸Ozzann¸¸.·´¨`>
(¸.·'´(¸.·'`(¸.·'´ `'·.¸)`'·.¸)
cumhuro

15 Aralık 2006; 9:34:52 

dün akşam teknosa'dan aldım ben de bir tane,
yanında 1gb kingston minisd kart verdiler
ilk pocketpc'im olmuş oldu 6815 :) daha önceden smartphone kullanıyordum :) alışmak tahmin ettiğimden daha kolay oldu

msb2005

15 Aralık 2006; 10:24:24 

buyrun birkac fotograf daha...genel olarak tatmin edici ancak elbette bu aletlerden fotograf makinası kalitesi falan beklemek lazım, fotograf cekmek amaclı pda/gsm alınmaz yine de foto kalitesi olabildigince iyi...yalnız fotograf cekerken alet baya hassas elinizi hafif bir oynatisinizda foto kalitesi hemen degisip kotulesiyor yani mumkun oldugunca elinizi oynatmamız gerekiyor bu noktada fotograf makinalarından daha hassas harekete tepki buyuk...bu aletlerde soyle dusunmeli bu zaten bir pda+gsm bir de ekstradan fotograf makinası var diger tum ozellikleriyle birlikte bu da yan bir fonksiyon...yoksa fotograf kalitesi kotuymus diye yorum yapacak arkadasların gidip digital fotograf makinası almalarını tavsiye ederim...

@S

15 Aralık 2006; 11:43:43