sadece mini sd girisi var...fotolardan da gorulebilir
quote:
Orjinalden alıntı: muhoweb
Racerant bişi soracam. Başka bir forumda yazdığına göre bu alette 2 kart girişi varmış . Biri minisd diğeri MMC/SD kart alıomuş. Senin elinde var. Bi iyice incelesene var mı öyle birşey?
nihayet hocam ya nerde kaldiniz valla alemde tekim diye kafayi yemek uzereydim...hos geldin safa geldin hayirli ugurlu olsun...hemen kurcala yorum falan yaz ha bu arada su benim sttand by sorununu da dene...kolayliklar
quote:
Orjinalden alıntı: snowson
arkadaşlar sonunda aldım . ben ce güzelbir alet (hp 6315, pda2k ,9500 , p50 kullanan birisi olarak) sadece p50 de klavyeye alışmışım. o zor oldu biraz. ama alet iyi gibi gorunuyor.
izmir karfur'daki teknosada peşin 1000ytl abi..hatta yine izmir karfurdaki tcell abone merkezindede asus p525 var..hpyi elime alıp kurcalama şansım oldu hemde açık bir halde yani windowsuna camine kdr kurcaladım fkt asus'u ambalajı açık olmadıı içn kurcalayamadım asusta peşin fiyat 1250 istedi yrn gidip asus almayı dşnüyorum...
P4 2.8GHz with Zalman CNPS 9500Led CPU / Asus P4P800SE Mainboard / Kingston 2*512 Dual-DDR 400Mhz RAM / Sapphire X850XT PE with Zalman VF 900-Cu Led VGA / Creative Audigy 2 ZS / Creative İnspire 5200 5.1 Speaker / Enermax Liberty 500Watt PSU / 80GB HDD / HP W2207 22" LCD / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Sıradan A4 Optik Mouse :) HTC Touch Diamond / Windows Vista Home Premium
* Wi-fi olayı gayet sorunsuz. * Performansı ve tepkileri çok iyi. * Aynı anda media player, tcpmp, internet explorer, msn, excel, word, power point çalıştırdım kasılma yoktu. * Çok kurcalarsanız her akşam şarj etmeniz gerekecek. Ancak Wifi-bluetooth kapalı standart Gsm gibi kullanırsanız 2 gün gidebilir. * Speaker ses kalitesi iyi ve yüksek. (stereo) * Fotoğraf ve video kalitesi ışığın birazcık bile olsa azaldığı yerlerde berbat !!! Yani hiç koymasalarda olurmuş. * Cihazın ebatları ve ergonomisi çok güzel. Cep telefonundan pek bir farkı yok hafiflik ideal.
Fotoğraf çekme konusunun dışında bence güzel bir cihaz. Fiyat performans oranı iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 10 Aralık 2006; 8:05:58 >
COMPEX bilgisayar fuarı bu perşembe ile pazar arasında. Yeni PDA satışları da olacakmış. Dolayısıyla haftaya pazar %90 alıyorum. Fuar Lütfi Kırdar'da. Ayrıntılı bilgi www.compex.com.tr
merhaba arkadaşlar. windows mobile 5.0 phone edition ile diğer 5.0'ın farkı nedir? Ayrıca eten m600 plus ile karşılaştırmak gerekirse ne söyleyebilirsiniz. Ben de bu cihazı almaya karar vereceğim sanırım.