Şimdi Ara

Web için Facebook Messenger yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Web için Facebook Messenger yayınlandı 

     

    Facebook'un mobil cihazlarda ayrı bir uygulama olarak görev yapan anlık mesajlaşma platformu Messenger, Web için de kullanıma sunuldu.

     

    Standart internet tarayıcıları üzerinden erişilebilen bu yeni sürüm, kişilerin Facebook'a girmeden arkadaşları ile sohbet edebilmesine imkan tanıyor. Mobil sürümlerden alıştığımız tasarım çizgisinde hazırlanan servis, kullanmak için sadece Facebook hesabına ihtiyaç duyuyor ve fotoğraf gibi içerikleri tam boyutlarında göstererek daha görsel bir deneyim ortaya koyuyor.

     

    Şimdilik ülkemizde aktif edilmeyen Facebook'un bağımsız çalışan Messenger servisine buradan ulaşabilirsiniz. 

     

    Web için Facebook Messenger yayınlandı 










  • Facebook'un normalde çok da sorunu olmayan mesajlaşma sistemi varken Messenger'a geçip insanları daha da soğutmuştu. Bundan dest çıkarmayıp daha da üstüne gitmeleri enteresan...

  • bu ne yav zaten whats up facebook un bide kendi kendisiyle yarışmak için program çıkartmış.

  • Kısacası 7/24 facebook ile uğraşın diyorlar, dışarıda bir sürü insan görüyorum sabah akşam facebook, whatsapp, twitter v.s gidiyorlar, hadi konuşsa neysede tanımadıklarıyla konuşup üstüne elalemin paylaştıklarını sürekli takip edip beğenip yoruma atmak bildiğin takıntılık olmuş. Bu işin sonu nereye varacak bakalım. :D

  • mobil yetmedi bi de web sürümünü çıkarmışlar. Benim anlayamadığım olay face'den yazen anlık mesaj atılıyor, messanger diye ayırmanın ne anlamı var. Oldu olacak fotoğraf, video, metin, konum paylaşımını falan da ayırın. Facebook photo share, Facebook video stream, Facebook check-in, Facebook only texts. Alın size isimleri de buldum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.