Şimdi Ara

Asus Zenfone 2, Çin'de 2 milyon ön sipariş aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Asus Zenfone 2, Çin'de 2 milyon ön sipariş aldı


     

    Bu yıl akıllı telefon pazarında çıkış yakalamayı hedefleyen ve kendisine 30 milyon hedefi koyan Asus, yavaş yavaş ZenFone 2 modelini global pazarlara sunmaya başladı. Model oldukça fazla ilgi görüyor. 




    Çin'de ön sipariş sürecinde olan Asus ZenFone 2 gelen bilgilere göre 2 milyondan fazla ön sipariş aldı. Ancak Çin'de ön sipariş esnasında ücret ödenmediği için rakam sadece tüketici ilgisini gösteriyor diyebiliriz. Ön siparişler satın almaya dönerse o zaman büyük bir başarı sayılacak. 




    Önceki yıllarda Çin'de 600-700 bin akıllı telefon satan Asus'un bu denli ilgi görmesi dikkate değer. Ürünlerinin fiyat-performans çizgisine güvenen Asus, bu yıl Çin'de 9 milyon civarında satış yapmayı öngörüyor. Çin'den alacağı destekle de 30 milyon hedefine ulaşmaya çalışacak. Firmanın geçen yıl ki toplamı bile 8.5 milyonu geçememişti. Asus bu yıl büyük oynuyor. 




    Asus ZenFone 2 çeşitli işlemci, ekran ve RAM seçenekleri ile sunuluyor. 5.5 inçlik Full HD ekran, 4GB RAM ve 4 çekirdekli Intel Atom Z3580 yongaseti yanında Atom Z3560 ve 2 GB RAM seçeneği yer alırken, 5.5 inçlik HD ve 5 inçlik HD ekrana sahip versiyonlar da bulunuyor. Fiyatlar da 150$-320$ arasında değişiyor. Ürünün Mayıs ayında da ülkemizde satışa çıkması planlanıyor. 

     

     








  • Malın ne olduğunu batarya belirleyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört gözle bekliyorum :)

  • Buradaki fiyatı ne olacak önemli olan bu.

    F/p telefonu olacaksa tavsiye edilir.

    İntel işlemcili telefonları pek beğenmesemde .

    İncelemelerden anladığım kadarıyla bu cihaz güzel.
  • Türkiye'de ki satış fiyatını merakla beklediğim telefon.
  • İyi satmış bakalım bize hangi model ne zaman gelecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: General.

    İyi satmış bakalım bize hangi model ne zaman gelecek.

    3 modelde gelicek diyorlar
    Tek belirsiz olan fiyat ve geliş tarihi
  • Asus güvenilir bir marka olmasaydı kimse bu kadar beklemezdi, ancak bu güven suistimal ediliyor. Daha önce de hiçbir telefon bu kadar beklenmemiştir, eminim. Doların yükselmesi, zaten bizim aleyhimize iken, bir de şirketin fiyatı arttırması, bu güveni çok çok fazla sarsıyor.

  • Hem dolar yukseldi hem vestelin ortaligi karistirmasi var. Zaten olan vergiyle 1.5 katina geliyordu elektronik urunler simdi 2 katina patlar bize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 dolar = Vergi hariç 500 TL. Vergisi ile 799 TL
    300 dolar = Vergi hariç 800 TL. Vergisi ile 999 TL.

    Adamlar için bu telefon hafta sonu eğlence parası. Bizde ise asgari maaş.
    Bu devletin başında olanları, muhalefet olanları, bütün milletvekilleri ve Türk şirketlerinin "Allah" belasını versin.
    Bu milletten, bu insanlardan çaldığınız herşey dibine kadar size girsin.

  • 3 aydan önce gelmez. ASUS çok yanlış bir strateji izledi. Senein başında telefonu lanse etti ancak 4 ay oldu ortada telefonun t si yok. Ülkemize temmuz ayında gelir diye düşünüyorum. çok bekledim bu telefonu ancak gelmek bilmeyince LG G3 aldım.

  • Çin gibi bir yerde komik bir rakam.

  • bir cihaz tanıtıyorsun en başta fiyatı ilgimizi çekiyor.Türkiye gibi fakiri fakir, zengini zengin olan bir ülkeyi umutlandırıyorsun telefon piyasada yok. insanın alacağı varsa da almamak lazım böyle olduğunda. ülkemi kimse adam yerine koymaz. telefonun en pahalısını biz ,petrolün en pahalısını biz,doğalgazın en pahalısını biz kullanalım bu ülkede insan olmak pahalı telefon ucuz olsa kaç yazar.

  • ilhant kullanıcısına yanıt
    Telefon üreticisi kadar zaten ucuza alamazsın 1400TL gibi bir rakamla girecek diyorlar zenfone 2 bu çok ucuz bir fiyat zaten ortalama fiyatlara bakacak olursanız.

    Ülkeyi adam yerine koymak yada koymamak degil teknoloji bazında her zaman ilk önde gelen ülkeler : Çin İngiltere Japonya başta olmak üzere oradan başlanır dagıtılmaya .Ülkemiz Teknoloji bazında gelişik bir ülke degil maalesef . ben bu telefonların degil de bunları normal karşılıyorum da açıkçası ama;

    Vestel Venüs gibi bir telefon neden acaba bu ülkenin malı olmasına rağmen bu kadar pahalı onun ucuz olması gerekirken telefon segmentinde asusdan pahalı FP ürünü olarak :/
  • Yemişim garantisini..
    En iyisi yurt dışından ucuza, vergisiz getirtmek..
    Zaten kredi kartına taksitte yok..

  • Sanıyorum Haziran gibi burada olacaktır...Yada haziranın ortasından sonra; geçen seneki 6 ve 6yı düşünüyorum.Bekleyelim bakalım :) 1 lirayı bulur yada geçerse hayatta satamazlar burada; ama bir milyarın altında satarsa da sanırım baya bir satış yapacaktır burada...Zira 2015teki en büyük satışı sanıyorum Zen2 ve s6 yapacaktır ki bu iki firma da ön siparişleri bile tedarik edemediler; o kadar talep yoğun yani...
  • nasipse bu ay fransadan 4 gb z3580 getirtiyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkanrap

    B*k da cikabilir :P

    içinden yani güvenmiyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derniere

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkanrap B*k da cikabilir :P
    içinden yani güvenmiyorsun.


    hehe aynen aynen:))

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.