Şimdi Ara

iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu 

     

    Güncel elektronik ürünlerin içini açarak tamir edilebilirlik durumları hakkında ayrıntılı bilgiler vere iFixit, bu sefer ön incelemesine burada yer verdiğimiz Samsung'un kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge modelini masaya yatırdı.

     

    Kısa süre önce metal gövdeli HTC One M9'un içini açan iFixit, Samsung Galaxy S6 Edge'yi de es geçmedi ve akıllı telefonu 19 adımda açarak 10 üzerinden 3 puan verdi. Bu puanıyla tamirinin zor olduğu akıllı telefonlar arasına yerleşen Samsung Galaxy S6 Edge, olumsuz olarak ön ve arkada cam kullanılması nedeniyle kırılma katsayısının yüksek olması, arka camda yüksek oranda yapıştıcı malzeme kullanılması nedeniyle açılmasının zor olması, bataryanın arka cam üzerine yapıştırılması ve ana çerçeve ile anakart altına konumlandırılması nedeniyle değiştirilmesinin zor olması ve ekrana zarar vermeden ön camın çıkartılamıyor olması gibi yorumlar aldı.

     

    Olumlu olaraksa birçok parçanın modüler olmasından dolayı rahat değiştirilebiliyor olması ve Galaxy S5'in tasarımı üzerinde gidilen geliştirmelerle artık ekran birimini çıkartmak için anakartın çıkartılmasına gerek kalmaması gösterildi. iFixit tarafından Samsung Galaxy S6 Edge için hazırlanan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

     

    iFixit'in sıradaki konuğu Samsung Galaxy S6 Edge oldu 

    Samsung Galaxy S6 Edge Teardown








  • Kötü puan almış ama cihazımı samsung a verdiğimde kırık olarak bulmadığım sürece sorun yok

  • Benim gibi temiz telefon kullananlar için tamir edilebilirlik önemli. Çünkü tuşu vs mutlaka bir yeri bozuluyor ve tamir esnasında zarar görmesi insanın canını sıkıyor. O yüzden daha kolay tamir edilebilseydi keşke. Çünkü Samsung birebir değiştirme işinde de Apple gibi değil. Bozulsa kesin tamir yaptırıp geri gönderir

  • bilinçli teknik servis yeterli . verdiğim gibi almalıyım yoksa geri almam. ürün verirken zaten heryerinin resmini özenle cekerim elimde davalık durum olursa kanıt olsun diye .
  • Bu telefonu bizim servisler kırmadan dökmeden zor tamir eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70

    Benim gibi temiz telefon kullananlar için tamir edilebilirlik önemli. Çünkü tuşu vs mutlaka bir yeri bozuluyor ve tamir esnasında zarar görmesi insanın canını sıkıyor. O yüzden daha kolay tamir edilebilseydi keşke. Çünkü Samsung birebir değiştirme işinde de Apple gibi değil. Bozulsa kesin tamir yaptırıp geri gönderir


    Bozuluyorsa çok da temiz kullanmıyorsun demektir.

  • 1mm ince olsun diye tıkıştırıyorlar, tabi ki zor tamir olur :)

  • Bu ifixit ancak nokia 3310 a 10 puan verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart arızası dışında cihazlarımı hep kendim tamir etmişimdir İphone 3gs'den beri. Aşırı derecede kaba muamele göstermedikten sonra bir cihaza zarar vermeniz mümkün değil.

  • YENI TARZ MAKİNALAR HEP AYNI TEK KALIP GİBİ O YÜZDEN ZOR TAMİRİ ZATEN TAMİR ETMESİNLER YENİSİNİ VERSİNLER DEMİ :)

  • ben bugün ittibariyle Samsung 6 ila 6 edge elime aldim kesinlikle 6 edge tavsiye etmem normali daha güzel bana göre

  • Metal kasa diye diye tamiri kolay tlf lari samsungdanda tarih yaptirdilar ya ne diyeyim :(
    S3,s4,note serilerinin tamiri son derece basitti 9-10 vida sökünce her türlü tamiri kolayca yapiyordunuz,neyse milletin parasi bol nasil olsa yada iphone cular gibi onü arkasi kirik camlarla dolasirlar artik!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewent20

    Metal kasa diye diye tamiri kolay tlf lari samsungdanda tarih yaptirdilar ya ne diyeyim :(
    S3,s4,note serilerinin tamiri son derece basitti 9-10 vida sökünce her türlü tamiri kolayca yapiyordunuz,neyse milletin parasi bol nasil olsa yada iphone cular gibi onü arkasi kirik camlarla dolasirlar artik!!!

    İyide parası bol adam önü arkası kırık gezer mi?
    Önü arkası cam olan son iPhone, 4S'ti :D Ondan sonrakilerde sadece önü cam
  • Telefondan teknoloji akıyor be

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.