Şimdi Ara

[07-06-2016] Galax 970 HoF -Son Test- Fire Strike

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu güncelliğini yitirmiştir. Silinebilir. Silinmesini talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-460DE5D5C -- 28 Haziran 2016; 10:04:48 >

• Kartınız hayırlı olsun.Daha fazla test isteriz.ÖZellikle işlemci çekirdek kullanımlarını da gösterirseniz seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 6 Nisan 2015; 1:08:16 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-460DE5D5C -- 6 Nisan 2015; 0:59:10 >
  • bide kasa alaydın?
  • Impact1903 kullanıcısına yanıt
    Artık kasaya masaya para kalmadı. Ayarladım kapattım kapakları da.
  • benim işlemcim de i7 920 3.8 de kullanıyorum, çok güzel denk geldi bu konu,
    işlemciyi zorlayan oyunlarda test yapabilirseniz sonuçlarını dört gözle bekliyorum şahsen , arma 3 gibi. 970 olmasada aşağı-yukarı o seviyede bir ekran kartına yükseltmeyi düşünüyorum ben de.

hayırlı olsun sisteminiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 6 Nisan 2015; 20:15:51 >
  • hyperneon kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, darısı başınıza. Arma 3 yok ne yazık ki, bi şekilde edinirsem videosunu eklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ben teşekkür ederim, yeni bir gelişme olursa şahsen bekliyorum, nasip olursa ben de güncelleştiricem sistemimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-460DE5D5C

Konu güncelliğini yitirmiştir. Silinebilir. Silinmesini talep ediyorum.
    Merhaba,

shadow of mordor skorunuzu görünce bende paylaşmak istedim umarım mahsuru yoktur (:

FX8350 ve Msi r9 290x ,8gb dd3 ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rawenheart -- 13 Nisan 2015; 22:54:19 >

• rawenheart R kullanıcısına yanıt
    Mahsuru yok tabi ki, ben de son durumu paylaşayım :)

Ana karta bios update + son nvidia drivelerden sonra işler çok değişti kart yeni yeni oturuyor sisteme ancak yeni testleri ekleyemedim vakit darlığından.

i7 920 4,2ghz - HOF 970 RAM+500 GPU+32

Gpu ya oc yapamıyorum modlu bios olayına biraz baktım, orayı çözersem +150 li testlere de girişicem.

edit:Telefonlar için imaj size düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-460DE5D5C -- 14 Nisan 2015; 20:06:29 >

• Resimler gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan sizde mobilde gözükmüyor, bazı resimler 85kb kadar küçük en azından bunları göstermeliydi demek ki telefon da ignore ediyor olamaz.
    Siteyle alakalı bir durum olabilir.
  • bu Galax nasıl bir firma? yeni sanırım nerdeyse hicbirsey bilmiyorum hakkında, güzel bir dizayn yapmıslar karta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KotS

Mahsuru yok tabi ki, ben de son durumu paylaşayım :)

Ana karta bios update + son nvidia drivelerden sonra işler çok değişti kart yeni yeni oturuyor sisteme ancak yeni testleri ekleyemedim vakit darlığından.

i7 920 4,2ghz - HOF 970 RAM+500 GPU+32

Gpu ya oc yapamıyorum modlu bios olayına biraz baktım, orayı çözersem +150 li testlere de girişicem.

Bence son aldığınız veriler çok çok iyi,ayrıca oyunun optimizasyonunu diğer oyunlara göre çok beğendim :)

hd texture pack yükledinizmi oyuna 9 gb lık bir patch olması lazım,ben yükledim pek bir fark göremedim grafiklerde

bende oyun içinde bazı yerlerde play claw dan baktğım zaman gpu ram usage 5500 mb ı geçtiği oluyor
    sizdede oyun gpu belleğini tamamen kullanıyor ve 3.5 gb ram olayındanda performans düşüşü yaşamıyorsunuz bu verilerle
    aldığınız kart çok güzel güle güle kullanın

• Çok teşekkür ederim. Texture pack yüklemedim onu da yükleyip test edicem, ayrıca oyunun updateinden sonra da performans artışı olduğu söyleniyor, o patchi de yüklemedim henüz, bunları toparlayabilirsem konuyu teferruatlı bir şekilde ve düzenleyerek update etmek istiyorum.

Ram olayına gelecek olursak;

Nai's benchmarkın bazı 980lerde, 770, 780-780ti hatta 680 vs lerde de benzeri sonuçları, hataları göstermesinin ardından buradaki yavaşlamanın büyük oranda windowsun gpu belleklerini kullanmasından kaynaklandığı ortaya çıkmıştı.

Yabancı forumlarda da "igpu" kullanarak kart "headles" test edildiğinde yani, areoyu ve desktoptaki çizimleri internal kart üzerinden çizdirildiğinde 4gb sorununun ortadan kalktığını, 4gb tamamının yüksek hızda kullanıldığını göstermişler. Belki son driverler de oyun açıldığında windowsun kullandığı datayı ram den tamamen silip oyunda tam performans ram kullanımını çözmüştür.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396471&page=6

Yine de bir sıkıntı var ama nerden kimden kaynaklanıyor bilmiyorum.

Ya da burada söylendiği gibi benchmark hatalı.
    https://devtalk.nvidia.com/default/topic/806606/-quot-ramgate-quot-and-nais-benchmark-is-somewhat-suspicious-/

Ancak konu çok derin ve ben pek bu konuda bişeyler yazmak istememiştim
    açıkçası çünkü forumda bir amd nvidia savaşı yaşandı eksiler artılar
    havada uçuştu.

Kasa almaya param yetmedi dememe bile yukarıda eksi basmışlar :)
    canları saolsun. Benim almak istediğim kasa 500tl. Para yetişmedi
    gerçekten :)

GTA5 te de 3,5gb den sonra 4gb kullanımında yavaşlama takılma olmazsa bu 970 kullanıcıları için iyi haber, bunu söyleyebilirim.

quote:

bu Galax nasıl bir firma? yeni sanırım nerdeyse hicbirsey bilmiyorum hakkında, güzel bir dizayn yapmıslar karta.

Galax eski galaxy firmasının çok yüksek kalite pcb bileşenleri sunan kfa2 ile birleşmiş hali. Önümüzdeki serilerde fiyatlarının böyle makul olmayacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-460DE5D5C -- 14 Nisan 2015; 13:33:36 >

• O nasıl bir resim yüklemedir, resimleri kontrol edip yeniler misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oc li testler geldi.
  • dostum bende galaxy gtx 960 düşünüyorum msi ve asusa göre fiyatı oldukca ucuz oldugundan ama marka hakkında iyi kötü yorumlarn suan neler ?
  • xtarox10 X kullanıcısına yanıt
    Öncelikle avrupada en çok satan 3-4 markadan biri galax.
    KFA2 ürettiği için kartları military class kalitesinde.
    Hall of Fame pcb bileşenleri ve soğutma olarak izlenimlerime göre çok iyi.
    Kartı alıp incelemeye başladığında malzemesindeki kaliteyi anlıyosun, oldukça da ağır bir kart.
    Stok saat hızları açısından da 970ler arasında kağıt üzerinde en hızlı kart.

Bende cw çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmez.
    Fanları çok sessiz.

Bu arada HoF versiyonu msi a göere pahalı. Düz versiyonlarındaki kaliteyi bilemiyorum farklı olabilir.
  • shadow of mordor'un ayar ekranlarını ve çözünürlüğünü yazar mısınız son ayar 1080p'de 97 fps alamazsınız.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.