Şimdi Ara

Dropbox'dan not alma uygulaması : Composer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dropbox'dan not alma uygulaması : Composer


     

    Bulut depolama alanında yükselen ilgiyi iyi değerlendiren Dropbox, yaptığı hamlelerle sektörün önemli isimlerinden birisi olmayı başardı. Kısa süre önce Carousel ile fotoğraf görüntüleme alanına da adım atan Dropbox şimdi gözünü not alma kategorisine dikti. 




    Firmanın üzerinde çalıştığı Composer adındaki not alma uygulaması Evernote ve Google Keep gibi hizmetlere rakip olmayı amaçlıyor. Şu an davetiye usulü ile çalışan hizmet halen erken aşamada.




    Hizmete tam erişim hakkı elde edenler sade ve kullanımı kolay bir arayüz sunulduğunu belirtiyor. Basit bir şekilde not alma işleminin yapılacağı hizmet cihazlar arası senkronizasyon imkanı da verecek. 




    Composer projesinin ne zaman nihai sürüme geçeceği bilinmiyor. Ancak geçtikten sonra hem web hem mobil uygulamaların indirmeye sunulacağı ve Dropbox desteği ile notların saklanacağı tahmin ediliyor. 














     

     








  • Türkçe karakter sorununu çözsünler önce. İ harfinin açtığı sorunlar yüzünden birçok dosyam kayboldu, senkronizasyon yapıtığını sölediği halde bazen yaptı bazen yapmadı. Acımız büyük!

  • Any.do kullanıyordum. Telefonumda bazı notlar kayboluyordu. Bilgisayardan girdiğimde görebiliyordum. Baktım bir gün patlayacak, ben de Google Keep'i kullanmaya başladım. Eksiklerini güncellemelerle hızla kapatıyor. Kendi halinde, güvenilir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: korayus

    Türkçe karakter sorununu çözsünler önce. İ harfinin açtığı sorunlar yüzünden birçok dosyam kayboldu, senkronizasyon yapıtığını sölediği halde bazen yaptı bazen yapmadı. Acımız büyük!

    yüzde yüz haklısın hocam, dropbox forumlarında büyük İ harfi hakkında onlarca konu var ama maalesef çözmüyorlar.
    Google drive, asus webstorage, box, skydrive hiçbirinde bu sorun yok.

    Son zamanlarda box'a doğru kayıyorum sırf bu sorun yüzünden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.