Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var .Sıfıra yakın 2. el ,limit 50 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese sevgiler saygılar , tecrübeleriniz benim için çok önemli.Yaşım 29 ilk arabamı alıcam ,limit
    45-50 .000 tl 1/3 nakit ,2/3 ihtiyaç kedisi ile alınıcak.Sıfıra yakın az km 2. el benzinli manuel araç istiyorum. Arabadan beklentim ilk önce keyif almak .Araç İzmirde hafta sonları binilicek ,h içide kısa mesafelerde kullanılır, işe gidip gelmicem araç ile .Yılda 7-10.000 km geçmem diye tahmin ediyorum.Lpg kesinlikle istemiyorum cebimde bu ay 200 liralık yakıt parası varsa okadarlık gezerim.Hız meraklısı değilim müziğimi açayım keyif alayım derdindeyim.
    Kafamdaki araçlar yeni kasa civic sedan ,yeni kasa civic hb 1.4 ,i30 1.6 gdi , focus sedan ,focus hb spor paket kırmızı yada beyaz , leon 1.2 tsi (param yeterse led paket) ,kia ceed ,opel astra (1.6 ,1.4 t ,1.3 dizel)
    Aslında b sınıfı corsa ,fiesta alırım diye çıkmıştım yola ancak 40.000 den aşağı temiz b sınıfı yok o yüzden c sınıfına yöneldim.Honda jazz bana yeterdi iç hacmi olarak ama fiyatlar c sınıfı neredeyse . Aracın servisi ,yedek parça ücretleri sorunsuzluğu ,vergisi yakıtı ve 2. eli önemli benim için .ses sistemi de önemli ,sevdiğim parçaları gürültü yapmadan tok bir sesle dinlemek isterim .
    honda civic hb insanlar sevmesede benim çok hoşama gidiyor ama 2. eli ve 1.4 un o kasaya yakışmadığı söyleniyor .ford markasına güveniyorum .Leon için trim sesi diyolar ,tsi moturdan şikayet ediyolar .civic sedan benzinle yakar deniyor . i30 un direksiyonu hissiyatsız deniyor gdi motor nasıldır bilmiyorum . Günümüz araçlarının çoğu güzel ,araç almak dünya meselesi değil ama insan yinede titiz davranıyor .Bu konuda beni bağışlayın . Bu araçların hiç birini sürmedim ,çok fazlada araç tecrübem yok . Yalıtım çok önemli değil benim için .Yardımlarınızı bekliyorum .Aracı mayıs başında almayı planlıyorum .







  • 42 ye auris 45 e corolla alabilirsin. 2014 ve yaklaşık 15 bin km yapmış araçlardır. Yeni kasa 1.33 life modeli

    Corolla nin ses sistemi mp3 çalarken iyi ama radyoda kötü.

    Mp3 de gerçekten güzel çalıyor. Evde hi fi sistemim var az çok sesten anlarım. :-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 5 Nisan 2015; 15:33:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o araçları da düşündüm ancak 1.33 yerinden kalkmıyor diyolar .2. bir olay da arabada çelik jant sisfarı kapı kollarının boyalı olması önemli benim için ilk önceliğim aracın yakışıklı olması .Yeni auris çok hoşuma gidiyor ancak 1.6 benzinlileri benim bütçemi aşıyor .
  • Leon alınabilir.
     Yardıma ihtiyacım var .Sıfıra yakın 2. el ,limit 50 bin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozlowski

    Evet o araçları da düşündüm ancak 1.33 yerinden kalkmıyor diyolar .2. bir olay da arabada çelik jant sisfarı kapı kollarının boyalı olması önemli benim için ilk önceliğim aracın yakışıklı olması .Yeni auris çok hoşuma gidiyor ancak 1.6 benzinlileri benim bütçemi aşıyor .

    Kapı kolları aynı renk. İkinci el alacağınız için çelik jantı ve sis farlı olanlara bakın.

    Turbolu motorlar hariç b sınıfı araçlardan daha iyi gider. Motor konusunda sıkıntı yaşamazsınız. İkamet ettiğiniz yer çok yoksuluysa dizel bakacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53 bine led paketli leon alınır.
  • Rapid spaceback baktinizmi hocam bi baska alternatif olabilir o da guzel aracdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunlu hocam rapid i fazla incelemedim bakayım onada .

    ibiskom @ hocam led paketli leon sıfır fiyatımı ?
  • Zevk için kullanılacak, Jazz hacim olarak yetiyor, hız merakı yok, kaliteli ses. İzmir.

    Benim aklıma spor paket falan değil, daha çok sunroof, açılır tavan falan geliyor.

    Opel Adam, dört kapılı olarak da Audi A1 bakın bence. Veya hacim konusunda anlaşırsanız 0 km Fiat 500 bile olabilir, yalnız ses ve datayda fazla bir şey beklmeyin, bunun özelliği kullanılmamış olması olur, çok sayıda ve güzel renkleri ve açılır tavanlı versiyonu var. İhtimal, en erken özel sipariş teslimini yapabilir Fiat.

    Eskiden Focus ve Civic gibi arabalara sürüş odaklı diyebilirdik, ancak bütün modeller zorunlu hale gelmiş elektronikle elektrikli direksiyon fırçasından geçtikten sonra bu modellerin tutumlu arakadaş veya emekli amca modellerinden sürüş olarak pek farkları kalmadı. Aslında hız merakı olmayan için en ucuz arabalar en yoğun sürüş tecrübesini veriyor artık. Türkiye'ye geliyor olsa 0 km Renault Twingo önerirdim. Arakadan motor ve arkadan itiş, şaka gibi dönüş çapı.

    Ses kalitesi nispeten iyi olan arabalar da bunlardır ama üzerine de çok düşmeye gerek yok bence. Çünkü 60-70 dB bir çamaşır makinası gürültüsüdür ve sürekli iç gürültü seviyesi bu kadardır. İyi bir arabada bile Bose veya Harmann Kardon'u çamaşır odasına kurmaya benziyor. Tecrübe istemişsiniz, bence kötüden daha iyi, dört veya altı hoparlörlü olup ses ayrımı yapabilen bir sistem yeterli oluyor. 100'ün üzerinde detaylı müzik dinlen(e)miyor pek.

    Kolay gelsin, ilk arabaysa karar zordur, maksat fikri hareketlendirelim.




  • Karbon hocam çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için ancak çok fazla maceraya girmek istemiyorum .Malumunuz sabit ücretle çalışıyorum ülke şartları 2. el piyasası beni bilindik markalara yöneltiyor .Yani 2-3 sene sonra evlilik vs acil bir durumda zorlanmadan satabileyim aracı .O yüzden seat bakarken bile tereddütle yaklaşıyorum . i30 ,auris ,focus ,leon ,civic ,astra arasında gidip geliyorum .
  • kozlowski K kullanıcısına yanıt
    selamlar.


    Astra hb-sedan yada focus üzerine yoğunlaşın derim ben. özellikle focus çok daha keyifli bir araç sürüş dinamikleri açısından. 2010 temiz 1.4 tsi stronic a3 ler de bulunabilir o fiyata. satarken de zorlanmazsın. keyif için alıyorsan sana tavsiyem 1-2 yıl yaşlı olsun ama dolu araç al.

    saygılar.
  • led paketli leon mantıklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturkbayer34

    selamlar.


    Astra hb-sedan yada focus üzerine yoğunlaşın derim ben. özellikle focus çok daha keyifli bir araç sürüş dinamikleri açısından. 2010 temiz 1.4 tsi stronic a3 ler de bulunabilir o fiyata. satarken de zorlanmazsın. keyif için alıyorsan sana tavsiyem 1-2 yıl yaşlı olsun ama dolu araç al.

    saygılar.

    çok teşekkürler hocam astra hoşuma giden bir araç yalnız opel servisleri biraz tuzlu deniyor .bu konu hakkında bilginiz varmı ?

    eren hocam leon için inceleme videosunda arka süspansiyon güven vermiyor esp sürekli devreye giriyor demişler ,golf ile arasıdaki fiyat farkı belli ediyor kendini gibi yorumlar yapmışlar siz ne diyosunuz bu konuya
  • Evet arkadaşlar yorumlarinizi ve yardimlarinizi alalım ben de arkadaşla tıpatıp ayni durumdayım

    Ben 1.0 ecoboost focus titanium a yoneldim şöyle 2013 model .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun quatrros hocam şimdiden ,düşük cc turbo motorlar içinde içime sinmeyen tek motor 1.0 ecoboost ,Hiç bir bilgim olmadığı halde .Sen araştırdıysan biraz bahsedermisin motordan .Kullanım ömrü arıza riski vs nedir ?
  • Arkadaşlar 2011-2012 golf 6 1.4 tsi Comfortline 40-60.000 km de araçlara 50.000 tl verilirmi ? sıfır 2015 focus trend x 1.6 manuel de o civarlarda .Özellikle sıfır leon ile golf 6 kıyaslarsak nasıl bir sonuç çıkar ?
  • kozlowski K kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar tekrardan.ben aracı almadim daha...su an opel astra aracim.satıp yenilemeyi düşünüyorum.butcem senin gibi...bu aralar 1.0 focus lari araştırıyoruz.
    Motor 12-13-2014 olmak üzere son 3 yildir avrupa da en iyi motor ödülünü alıyor.kullanıcı yorumları da çok iyi...yakıt olayı da benim 1.6 atmosferik LPG li aracından çok az fazla yakıyor .ben ciddi ciddi düşünüyorum bu aracı 45 bine felan tertemiz sıfır gibi bulunuyor.
    Bakalım hayırlısı hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırsan buraya bişiler yaz hocam
  • Walla bence sifir al.cunku 2.el sifirdan pahali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süratli kullanmadığınız için Hyundai i30 derim. Çok dolu araba oyuncağu bol. Elite versiyonunda yok yok. Bakım masrafları da düşüktür.
    Sürüşe önem verseniz golf derdim ama ihtiyacınız yokmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.