Şimdi Ara

VAILLANT Kombi Kullananlara Soruyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Geçenlerde Vaillant'ın sitesine neler varmış diyerek bir bakayım dedim. Ürünler bölümünde Yoğuşmalı ve Konvansiyonel kombi olarak: ecoTEC Plus, ecoTEC Pro, atmoTEC/turboTEC Plus, atmoTEC /turboTEC Pro modelleri gözüküyor. Biraz özellikleri neymiş diye inceledim. Yazan iki özellik dikkatimi çekti.

    atmoTEC /turboTEC Pro'da şöyle yazıyor: Aqua sensör sistemi ile ayarladığınız sıcaklıkta suyu değişen su basınçlarında bile sabit sıcaklıkta garanti eder.

    atmoTEC/turboTEC Plus'da ise şöyle yazıyor: Akıllı mikro depolama ile anında sıcak su alırken boş yere su akıtmadığı için kullanım suyundan tasarruf sağlar.


    ''Garanti eder'' deyince insan merak etmiyor değil. Diyelim ki kışın soğuk geçen günlerde su sıcaklığını istediğimiz değere ayarladık. Sıcak suyu açıyoruz ve hiç değişmeden 25C'de akıyor. Söylendiğine göre 23C veya 27C olmuyor. Yani banyo yaparken sıcağa - soğuğa kaçma ve sürekli olarak suyu ayarlama sorunu olmayacağını garanti ediyor.

    Bir diğer özellik ise ''Akıllı mikro depolama ile anında sıcak su garantisi'' Yani suyu açar açmaz beklemeden sıcak su geleceğini garanti ediyor.


    Yukarıda adı geçen kombileri kullananların söylenen özellikler hakkında ki düşüncelerini yazarlarsa öğrenmek isterim.







  • Suyu açar açmaz sıcak su nedir ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.