Şimdi Ara

GTA V'in Ön Yüklemeye Açılma Tarihi Belli Oldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
          Rockstar Games, bugün resmi sitesinden yaptığı bir açıklamayla Grand Theft Auto V'in ne zaman ön yüklemeye açılacağını duyurdu.

Belirtilene göre GTA V'i ön sipariş eden PC oyuncuları 7 Nisan'dan itibaren hem Rockstar Warehouse, hem de Steam üzerinden oyunu indirebilecekler. Rockstar oyunun saat kaçta ön yüklemeye açılacağını önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getiriyor.

Grand Theft Auto V'i Steam üzerinden 180 TL'ye ön sipariş edebileceğinizi hatırlatalım. 

• uyku tutmamış herhal :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Playstore dan aldım ama steam key olmaması kötü oldu benim için altta başarım kazandınız yazsını görmek istiyordum açıkçası :( R* a bi sorayım acaba steam key verirler mi? Stteam alaydın demeyin tek seferde 180 tl veremem şu sıralar bi oyuna. Taksitle aldım zaten :)

• 180 TL görünce aklıma hep aral geliyo şuan onu 80-100 tl rahat bi şekilde steamdan alırdık hep aral araya girdi b.k var.

• Ben aralgame den kutulu aldım. steam de yuklenmıyor mu ?

• haberi kes

• Süper bir haber

• ohh mis vize haftası koyarım indirmeye çıkıncada oynarız çok güzel bir haber.

• Güzel haber 7 günde hayli hayli indiririz. :)

• Sunucuların dolu olacağını düşünüp iyi karar vermişler.

• bende kutulu siparisi verdim ,,,pek heyacanli degilim cünkü oyunu ps3 de oynamistim ,,,alma sebebim fps görüs olayi ve gelistirilmis iyilestirilmis grafik ve 60 fps olayi yani daha canli omus denemek lazim pc de ayrica turkce alt yazi da gelir

• Her ne kadar alamayacağım desemde dayanamadım ve ayin 28 inde almıştım.
    7 sinde yükleyebilecek olmam fena olmuş yanlız.Of ve şurda 2 3 gün kaldı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi iyi :) anca iner zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Ben aralgame den kutulu aldım. steam de yuklenmıyor mu ?

Yok kardeşim playstore ve aral açıklama yapmıştı steam dışı alınan oyunlar steam ile etkinleştirilemeyecek.

• Super bi haber. 7 gun onceden indirecek olmamiz cok iyi oldu 65 gb cunku.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Korsana yenik düşeceği gün de açıklanmış oldu üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Korsana yenik düşeceği gün de açıklanmış oldu üzücü

Ya nasıl bir peasantlık bu ya. Hiçbir PC önyüklemedeki oyun yok ki şuana kadar hacklebilmiş. Steam'de yaklaşık 4,000 oyun var ve pek çoğu Steam ön yükleme ile kullanıcılara ulaşıyor. Hiçbir tanesi bile hacklenip gerçek oyunu satın alan insanlar değilde korsanların ilk oynadığı oyun olmadı. Bilmiyorsanız bari konuşmayın. Oyunun dosyaları torrent sitelerine düşebilir ama oyunun core dosyaları değil o. Yani oynanabilir değil. Steam yani Valve bu konuda herkese ders verecek nitelikte bir sistem oluşturmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weNM -- 4 Nisan 2015; 10:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNM

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: michael01<br> <br> Korsana yenik düşeceği gün de açıklanmış oldu üzücü</blockquote><br> <br> Ya nasıl bir peasantlık bu ya. Hiçbir PC önyüklemedeki oyun yok ki şuana kadar hacklebilmiş. Steam'de yaklaşık 4,000 oyun var ve pek çoğu Steam ön yükleme ile kullanıcılara ulaşıyor. Hiçbir tanesi bile hacklenip gerçek oyunu satın alan insanlar değilde korsanların ilk oynadığı oyun olmadı. Bilmiyorsanız bari konuşmayın. Oyunun dosyaları torrent sitelerine düşebilir ama oyunun core dosyaları değil o. Yani oynanabilir değil. Steam yani Valve bu konuda herkese ders verecek nitelikte bir sistem oluşturmuş durumda.

+1
    oyunun %98 gibi bi miktarda doyalarını indiriyoruz diye tahmin ediyorum.

• Kusura bakmayın ama korsan indirecem büyük ihtimal. Kendimi çok zorladım ama yok 180 tl çıkmaz benden. İleride 40-50 tl düşerse alırım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Kusura bakmayın ama korsan indirecem büyük ihtimal. Kendimi çok zorladım ama yok 180 tl çıkmaz benden. İleride 40-50 tl düşerse alırım artık.

O zaman 40-50 tl ye düşünce oynamalısın eğer bir şeyi almaya gücün yetmiyorsa gidip çalıyor musun?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.