Şimdi Ara

2si1 'Deneysel' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta yarı canlı yayın denememiz her ne kadar hüsran ile sonuçlanmış olsa da yılmadık, çalıştık ve son 1 haftanın öne çıkan Teknoloji ve Oyun haberleri ile dolu bir 2si1 ile daha karşınızdayız.

     


     

     




  • Yakalayanlar 14:30'da 2si1'i önceden izlemiş oldu :)

  • öğle vakti canlı 2si1 izleyen şanslılardanım :)

  • o şanslılardan biri de benim :)

  • Ben akşamın tadı kaçmasın diye yarıda kestim :)

  • ps4 de direk sistemi yedekliyor oyunlarla birlikte steamdeki gibi bir sistem yok.Keşke öyle bir sistem olsaydı :S

  • Trafoya kedicikler girmiştir yahu...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cikopelo


    Trafoya kedicikler girmiştir yahu...


    Yok yok sizin alnından öpülesi evlatlarınız rahat rahat savcıyı öldürsün diye kesildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 3 Nisan 2015; 22:36:25 >
  • Mesut bey shield tabletlerde pc game streming harici grid isimli cloud tabanlı oyun servisinin betası kullanılmakta bu servis yanlış hatırlamıyor isem haziran ayına kadar ücretsiz bi bakmanızı tavsiye ederim beğeneceğinizi tahmin ediyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Speed-Step

    Mesut Çevik iyi akşamlar, 5 haftadır aynı soruyu soruyorum. Bir kelime dahi olsa cevap yazmadınız. Sizi çok uzun yıllardır takip ediyorum. Çok uzun yıllardır hemen hemen her programınızı seyrediyorum. İlk defa bir soru sordum ona da cevap yazmadınız. Canlı yayın hariç, 5 haftadır her 2si1'in altında aynı soruyu soruyorum. Sizi bunca yıldır takip etmekle hatamı ettim.

    Aynı soruyu tekrar soruyorum;

    Günlük işlerim için notebook almayı düşünüyorum. Bu saatten sonra almışken Intel 5.nesil işlemcili alayım diyorum. Sizce, Intel 5.nesil işlemcili notebooklar ne zaman piyasaya çıkar? Bilhassa Türkiye pazarında? Bu işlemcili notebookların çıkış tarihleriyle ilgili, distribütörler den bir duyum aldınız mı? Teşekkür ederim.
  • Ses aşırı az geliyor.

  • arka planı her hafta değişin.
  • Avrupa bütün nükleer santrallerini teker teker kapatırken biz niye açıyoruz
    son günlerde acayip bir pohpohlama var her yerde nükleer reklamı
    size göre hava hoş
    mersin de oturan benimm

  • Bi insan cahil olur da bu kadar olmaz arkadaş. Ukraynadaki cernobil faciasında karadenizliler ukraynada mı oturuyordu da radyasyondan etkilendiler. Allah korusun santrale bişey olursa bi sen değil Türkiye ile birlikte bölge ülkeleride etkilenir. Haaa şu olur radyasyon serpintisinde ilk bir saatte srn ölürsün ardından 4-5 saat sonra biz ölürüz. Ayrıca bugün dünyanın en bakımsız nükleer santrali nerde biliyor musun? O gelişmiş beynini yorma ben söyleyim komşumuz Ermenistanda. Bugün Allah korusun orda bi arıza durumu olsa etkinin bize ulaşması sadece ve sadece 30 dakika çünkü santralin kurulu olduğu bölge Türkiyeye bir hayli yakın. Durum bu iken daha hala cahil cahil insanlara laf anlatıyoruz. Biz nükleer santralin kurulmasına karşı çıkacağımız içimizdeki radyasyonlu hallerimizden kurtulmamız lazım... Al sana al sana al sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bunu her internet ile ilgili haberi altına yazıyorum. Superonline Fiber kullanıyorum son 2 senedir özellikle yurtdışı serverlarda aşırı derecede ping var yazlık tarzında kullandığım evde ttnetin kıytırık adsl'i ile yurtdışı serverlara 50-60 pingde bağlanırken superonline fiberinde minimum 100-150 civarı ping görüyorum bunuda dile getirin lütfen (İzmir/Bayraklı)

  • pars71 P kullanıcısına yanıt
    Sayin kardesim ironi yaptık şurda
    herhalde öyle bir facia tüm ülkeyi etkiler
    ben elektrik-elektronik müh.yim
    elektriğin nasıl nerelerden ne şekilde üretildiğinide çok iyi bilirim
    avrupada güneş yok doğru düzgün ama her yerde paneller var
    benim ülkemin bütün yıl güneş gören yerlerinde niye hiç yok
    kaç tane rüzgar santralimiz var
    önce bunları bi deneyelim olmazsa sonra diğer alternatiflere yöneliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 4 Nisan 2015; 0:55:10 >
  • Cs go da türk sunucularını kesinlikle desteklemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1: Enerji sektörü ÖZEL sektör olduğu için herkes topu birbirine atacaktır. Sorumlular o olabilir şu olabilir diye konuyu geçiştirilecek. Gerçek bulunsa dahi bu işten para kazana büyük başların yanmaması için bu gerçek saklanacaktır. Kısa dönemli hafızamız olduğu için de bu konu böyle kapanıp gidecek. (Hatırlayın maden kazasında toprağa verdiğimiz 300 can kaç gün hatırlandı).Maalesef Ülkemizde enerji üretecek yeterli kaynak olmasına rağmen Bunları yapacak devlet eli olmadığı ve Para patronlarına para kazandırılmadığı müddetçe de maalesef bu kaynaklar değerlendirilemeyecek.

    2:Hunt The Truth = Halo serisi PC ye gelse güzel olurdu.

    3: Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Asıl soru; Bu gelişime ayak uydurabilecek miyiz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: acsar82

    Sayin kardesim ironi yaptık şurda herhalde öyle bir facia tüm ülkeyi etkiler ben elektrik-elektronik müh.yim elektriğin nasıl nerelerden ne şekilde üretildiğinide çok iyi bilirim avrupada güneş yok doğru düzgün ama her yerde paneller var benim ülkemin bütün yıl güneş gören yerlerinde niye hiç yok kaç tane rüzgar santralimiz var önce bunları bi deneyelim olmazsa sonra diğer alternatiflere yöneliriz


    dostum o zaman iyi bilmen gerekir rüzgarda güneşte 1mW maliyeti 1M Euro olduğunu.Ayrıca güneş ve rüzgarın stabil kaynaklar olmadığını,buna rağmen 2013 yılındaki verilere göre hidro ve jeotermal haricinde yenilenebilir enerjinin üretimdeki payının %6 civarı olduğunu, 2023 akkuyunun 4 ünitesinin birden devreye girmesi halinde toplam 4800MW gücünde olacağını,halihazırda memlekette 3000MW civarı sadece rüzgar santrali kurulu olduğunu ve 2023 hedefinin 20.000MW olduğunu bilmen lazım.
    çok iyi bilemiyorum açıkçası daha 2.sınıf öğrencisiyim ama büyük oranlardaki rüzgar güneş santralleri bana göre ancak depolama teknolojileri daha baya bi geliştikten sonra piyasaya hakim olabilir yoksa rüzgar durduğunda frekansı sabit tutmak adına ya sürekli bölgesel elektrik kesintileri ile uğraşılır ya da başına beceriksiz adamlar oturursa ülkesel kesintiler yaşarız gibime geliyor.





  • Ben gereksiz telefon mesajların dan şöyle kurtuldum;
    Telefonum da windows phone işletim sistemi var. Sana gelen istemediğin bir Mesaj a "bildirimleri kapat" özelliğini kullandığım da, aynı yerden tekrar mesaj geldiğin de, sana mesaj geliyor ama sesli ve görsel olarak seni uyarmıyor.

    Ne kadar rahat ettim, anlatamam.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.