Şimdi Ara

Intel Core2 Duo Destekli Anakartların Incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumdaki Core2 Duo ya olan fazla talep ve Core2 Duo kullanan arkadaşların anakartlardaki yaşadığı bazı problemler beni bu konuyu araştırmaya itti aşağıdaki testlerde 8 Core2 Duo Destekli 775p Anakartın testleri vardır,Sonuçlar da pek değişiklik yok ancak beni en çok şaşırtan Foxconn un bir modeli oldu ,zira verdiği değerler oldukça iyi,Forumda genellikle Core2 kullananlar Asus p5b kullanıyor buradaki anakart kullanan yok veya yok denecek kadar az acaba bu anakartlara şans verilmelimi arkadaşlar ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 16 Kasım 2006; 2:12:14 >

• tşkler yanlzı iede vede firefoxta reklamlar konuyu kaplıyor tamda benim anakartın üstüne bişiler yapabilirmiyiz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

tşkler yanlzı iede vede firefoxta reklamlar konuyu kaplıyor tamda benim anakartın üstüne bişiler yapabilirmiyiz :)

Evet Dostum ben Firefox kullanıyorum ve Adblock yüklü olduğu için reklamlar gözükmüyor Şimdi bir ekleme yaptım resmi reklamlardan göremeyen arkadaşlar LINKE tıklayabilir.
  • bende resim tam çıkmıyor linkte yok.
  • @hasans sende sorun vardır.resim sağlam

bu arada sağol paylaşım için+rep :P
  • YA BEN GÖRÜYORUM TABLOYU AMA ÇOK KÜÇÜK YAZILAR OKUYAMIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

YA BEN GÖRÜYORUM TABLOYU AMA ÇOK KÜÇÜK YAZILAR OKUYAMIYORUM

http://img171.imageshack.us/img171/249/core2testqh7.jpg bu linkten bak istersen eğer gene okuyamazsan söyle biraz daha büyütüp gene upload ederim,bu resmi aldığım zaman monitör 1600x1200 dü :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır yahu pc ye kaydetip faks görüntüleyici de biraz büyüt belli oluyo zaten
  • ZEUS___ bu arada +rep demişsin dh de rep veriliyormu yoksa öylesinemi dedin çünkü ben ilk defa duydum rep olayı vardıda benmi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

ZEUS___ bu arada +rep demişsin dh de rep veriliyormu yoksa öylesinemi dedin çünkü ben ilk defa duydum rep olayı vardıda benmi bilmiyorum

yok yav şaka yapıyom
  • quote:

ZEUS___ bu arada +rep demişsin dh de rep veriliyormu yoksa öylesinemi dedin çünkü ben ilk defa duydum rep olayı vardıda benmi bilmiyorum

O değil de beni asus şaşırttı.Test yapan site hangisi?Burnuma pis kokular geliyor da...
  • Verdiğin linkten aldım çok teşekkürler
  • abit anakartların olmamsı büyük ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: benbarbaros

abit anakartların olmamsı büyük ayıp

Valla hocam bencede büyük ayıp Abit'i bende severim ama nitekim ellerinde bunlar varmış ,bunada şükür ben bu foxconn u çok merak ettim ya arkadaşlar ,Cpu da en yüksek puanı MSI platinium Powerup Edition almış yani O/C kapasitesi yüksek diyebilirmiyiz burada? Ama DFI'a bakarsanız DFI ya 1.i ya 2.i ya 3 buradan stabil ve Kararlı iyi Bir Anakart olduğu ortaya çıkıyor. dfi infinity 975 x/g Yabancı sitelerdeki fiyatı 200$ civarı.Sanırım Türkiye'ye daha gelmedi bu ürün bekleyip görmek lazım daha piyasa kızışcak 680i Anakart'larda yolda akıllı adım atmak lazım arkadaşlar.

• Tamda yeni sistem alacak iken ve diğer parçalar içerisinde anakart da da çııkmaza girdiğimi bu zamanlarda iyi bir referans oldu bu bilgiler, ben iki marka arasında kaldım; Asus PSW DH Deliuxe ile Msi Platinium Powerup Edition şimdi iki kartta testlerde verdiği punlar ve desteklemiş olduğu özelleikler açıısndan bir iki fark dışında benzer özellikler taşımakta, sonuç olarak iş fiyata geliyor ve baktığımızda msi marka anakart asus modelinden yaklaşık olarak 120 YTL daha ucuz, farkı fiyatı derler ama bu iki üründen msi markasını tercih edersem pişman olmuş olurmyum acaba ? ek oalrak o/c de pek yapmayı düşünmüyorum, bu ürün fiyatı bakımından daha makul olduğu için tercih sebebimdir fakat stabil (ev kullanıcısına yetecek kadar) bir performans için tercih edilebilir mi ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: benbarbaros

abit anakartların olmamsı büyük ayıp

Valla hocam bencede büyük ayıp Abit'i bende severim ama nitekim ellerinde bunlar varmış ,bunada şükür ben bu foxconn u çok merak ettim ya arkadaşlar ,Cpu da en yüksek puanı MSI platinium Powerup Edition almış yani O/C kapasitesi yüksek diyebilirmiyiz burada? Ama DFI'a bakarsanız DFI ya 1.i ya 2.i ya 3 buradan stabil ve Kararlı iyi Bir Anakart olduğu ortaya çıkıyor. dfi infinity 975 x/g Yabancı sitelerdeki fiyatı 200$ civarı.Sanırım Türkiye'ye daha gelmedi bu ürün bekleyip görmek lazım daha piyasa kızışcak 680i Anakart'larda yolda akıllı adım atmak lazım arkadaşlar.

Çok ii bi çalışma hocam tesekkür ederiz...

• Walla ben onu bunu bilmem ama DFI değişmem kesinlikle!
  • arkadaşlar tablolardaki verileri toplayıp ortalamalarını aldım
    bir kaç matematiksel işlemden sonra % delerini buldum
    1- DFI % 19,2
    2- Gıgabyte % 17,1
    3- MSI 975 % 17,1
    4- Foxcoon % 13,5
    5- Esc % 10,7
    6- MSI neo % 9,2
    7- Asus deluxe % 7,1
    8- Asus wifi % 5,7

tabloyu tüm branşlardaki sıralamalara puan vererek hazırladım
    bu sıralama genel istikrar sırasınıdır bir anlamda
    birisi grafikte iyi diğeri ses te bir diğeri cpu da iyi olabilir
    önemlii olan hepsinde ortalama iyi olmak
    benim favorim gigabyte ds3 gigatekte 170 usd
    f/p olarak da iyi
    ds3 ün o/c sini pek bilmiyorum
    kullanıpta o/c yapan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: coruherdem

arkadaşlar tablolardaki verileri toplayıp ortalamalarını aldım
    bir kaç matematiksel işlemden sonra % delerini buldum
    1- DFI % 19,2
    2- Gıgabyte % 17,1
    3- MSI 975 % 17,1
    4- Foxcoon % 13,5
    5- Esc % 10,7
    6- MSI neo % 9,2
    7- Asus deluxe % 7,1
    8- Asus wifi % 5,7

tabloyu tüm branşlardaki sıralamalara puan vererek hazırladım
    bu sıralama genel istikrar sırasınıdır bir anlamda
    birisi grafikte iyi diğeri ses te bir diğeri cpu da iyi olabilir
    önemlii olan hepsinde ortalama iyi olmak
    benim favorim gigabyte ds3 gigatekte 170 usd
    f/p olarak da iyi
    ds3 ün o/c sini pek bilmiyorum
    kullanıpta o/c yapan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim

dostum bu yaptıgın cok iyi olmus direk dikkatimi cekmisti zaten 170 $ ve örnek veriyim asus p5b dlx'u yapılan incelemede geride bırakıyo...
    ben ds3 o/c konusunda imzalarda gördügüm kadarıyla epey basarılı bir kart öyle hatırlıyorum

• Arkadaşlar aslında bu testi yayınlarken biraz çekindim çünkü Asus P5b kullananların umudunu kırmak istemem ,ayrıca core2 kullananların forumda %80 civarı bu kartı kullanıyor tükürseler boğulurum valla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.