Şimdi Ara

Facebook ortak video hazırlayabileceğiniz Riff uygulamasını yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Facebook ortak video hazırlayabileceğiniz Riff uygulamasını yayımladı


     

    Mobil platformlara sunduğu uygulama sayısını sürekli artıran Facebook, bu kez ortak video hazırlayabileceğiniz Riff adlı yeni bir uygulama yayımladı.




    Kullanıcıların birbiri ile etkileşimini artırmayı amaçlayan Riff, Facebook hesabınızla giriş yaptıktan sonra hızlıca video kaydına başlamanızı sağlıyor. Siz ilk kareleri kaydettikten sonra diğer arkadaşlarınız videonun kalanı için kamera karşısına geçiyor ve ortaya kolaj tadında videolar çıkıyor. 




    Riff herhangi bir süre kısıtlaması sunmuyor. Kaydedilen videoları uygulamada saklayabileceğiniz gibi Facebook üzerinden de paylaşabiliyorsunuz. Uygulama an itibariyle indirilebilir durumda.


















     








  • facebook baştan hatalı bir sistem ! örneğin eski okul arkadaşlarınıza ulaşmak için 10 kişiye arkadaşlık gönderiyorsunuz ! tabi eski arkadaşlar iyi bir yere gelmiş ise eski kankalar sizi arkadaş olarak kabul etmiyor ! sonra facebook sizi tanımadığınız kişileri eklemeye çalışan kişi olarak hesabınızı kapatıyor ! daha sonra tekrar hesap açmak istediğinizde ise 20 yıldır kullandığınız telefon numarası kapatılan hesap ait diye geri çeviriyor ! uzun lafın kısası facebook artık saçmalıyor. facebook un suyu artık iyice ısındı zaten

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.