Şimdi Ara

Microsoft Office Lens iOS ve Android platformlarına da getirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft Office Lens iOS ve Android platformlarına da getirildi 

     

    Windows Phone 8 ve Window Phone 8.1 cihazlar için 17 Mart 2014 tarihinde kullanıma sunulan Microsoft Office Lens, bugün yapılan duyuru ile iOS ve Android platformlarına da getirildi.

     

    Başarılı arayüzüyle temel olarak mobil tarayıcı görevi gören ve farklı yazılı içeriklerin düzenlenebilir Word, PowerPoint ya da PDF dosyası olarak kayıt altına alınmasına imkan tanıyan Office Lens, OCR (Optik Karakter Tanıma) teknolojisi temelinde metinleri tespit edebiliyor ve özel düzenlemeler yapabiliyor. Kameralar üzerinden kaydedilen içeriklerini OneNote veya OneDrive'a aktarabilen uygulama, basit yapısıyla da rahat bir kullanım süreci ortaya koyuyor.

     

    Office Lens'in iOS uygulamasına ücretsiz olarak buradan, şimdilik ön izleme aşamasında bulunan Android sürümüne buradan, Windows Phone sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • Microsoft elindeki tüm uygulamaları nedense Android ile paylaşıyor aslında uygulamaların hepsini (here, office, lens vb.) windowsa özel yapıp windowsu android cihazlara çıkarsaydı daha iyiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da tez yaptığım vakitte denk gelmiş. Bugün böyle bir program arıyordum. Abby fine Reader deneme sürümü bitti. Artık bunu kullanabilirim. Tabi ne kadar işe yarar orası sorun..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.