Bildirim
A 101 09 Nisan 2015 Aktüel

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu hometech uydularınıda a101 bitirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeşil çayı patlatırım. _____________________________ Rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu UYANMAKTIR...!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Bu hometech uydularınıda a101 bitirdi.
Şaka bir yana o hometech bana çok uygun geldi
Hem HD TUNER ( 1080P ) diyor hemde hdmı kablo hediyeli
a-101 ve ithalatcısıda bu işten para kazandığını düşünürsek
Bu çinliler ne yapıyor yahu! çıldırmışlar inan._____________________________ -
uydu alıcı çok iyi fiyat , ama iptv yok
karlıdağ markası tereyağı iyidir , daha önce de almıştım , beyaz peyniri de güzeldir
iglo ürünleri güzel , ama bize kalmaz_____________________________ -
Künefe hakkında yorum alabilirmiyim _____________________________ -
Bu hafta bana hitap eden bir ürün yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnşaat Mühendisi
Atatürkçü Düşünce Topluluğu -
Yolluk ve everest yayınevinin kitaplarına bakabilirim. _____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
Selam
Künefe için yorum lütfen_____________________________ -
Fotoğraf makinası için yorum lütfen. _____________________________
Cold Fusion Energy, Inc. -
Elektrikli şofben için yorum lütfen. _____________________________
-
Künefe nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
Kitaplar güzel ve fiyat olarak da uygun _____________________________ Ne hale geldik! Kimse de demiyor ki aga bu nedir? -
kinder suprise için yorum lütfen _____________________________ -
maşrapa için yorum lütfen _____________________________ -
Bu Hd Uydu alıcısını bekliyordum fiyat çok uygun, kanal geçiş hızı nasıl acaba?
Künefeyi önceki haftalarda almıştım hala buzlukta duruyor, yapması zahmetli fırında ısıtacaksın sonra şerbetini hazırlayacaksın üzerine dökeceksin uzun iş_____________________________ 2007 Dh Üyesi
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
Bu Hd Uydu alıcısını bekliyordum fiyat çok uygun, kanal geçiş hızı nasıl acaba?
Künefeyi önceki haftalarda almıştım hala buzlukta duruyor, yapması zahmetli fırında ısıtacaksın sonra şerbetini hazırlayacaksın üzerine dökeceksin uzun iş
valla geçen günkü hometech 1050 second edition aldım valla şaşırttı beni geçişler hızlı_____________________________ -
Sağolun yorumunuz için umarım bu modelde de geçişler hızlıdır _____________________________ 2007 Dh Üyesi
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) / İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz / Ekran Kartı: MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 / Bellek: GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD / Kasa-Güç Kaynağı: POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel / Monitör: AOC 24G2U 1ms 144hz / Mouse: Razer Basilisk Chroma Mekanik Gaming Mouse / Klavye : f/p mekanik klavye aranıyor -
ben geçen ay aldıydım kullanıyom hala sıkıntı yok _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
kinder suprise için yorum lütfen
Cok iyi fiyat. Tanesi bakkalda 2.5 tlden satiliyor.marketlerde ayni paket en ucuz 6.5 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- yandex tod
- kia niro ev ısı pompası var mı
- doğum gününde hediye veren markalar
- migros fotoğraf baskı
- bargello 561 orjinali
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
- yandex s sport kampanya
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X