Şimdi Ara

Güney Kore'de Galaxy S sahiplerine Galaxy S6 hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Güney Kore'de Galaxy S sahiplerine Galaxy S6 hediye


     

     

    Samsung'un akıllı telefon pazarında adeta şaha kalkmasını sağlayan Galaxy S serisi 5. yılını geride bırakırken, firma anavatanında önemli bir kampanyaya başlıyor. Kampanya Galaxy S kullanıcılarını ilgilendiriyor. 




    SK Telecom ile yapılan anlaşma kapsamında operatörün aboneleri arasında halen Galaxy S modeli sahibi olanlara Galaxy S6 modeli hediye olarak verilecek. Şu anda yaklaşık 17 000 abonenin Galaxy S sahibi olduğu sanılıyor. 




    Galaxy S6 lansmanı ülkede yapıldıktan ve tüm perakende kanallarında satışına başlandıktan sonra Galaxy S sahipleri belirlenen noktalara giderek kaydını yaptıracak ve hediye telefonunu çantasına koyacak. 




    Paylaşılan ilginç bilgilere göre bugüne kadar 15 milyon Güney Koreli en az bir adet Galaxy S ailesinden modele sahip oldu. 1600 SK Telecom abonesi ise bugüne kadar piyasaya çıkan 13 adet Galaxy S modelinin tümüne sahip oldu. 2400 abonede ise en az 10 adet farklı Galaxy S modeli var. 




    Önümüzdeki günlerde ülkemizde de satışa sunulmasını beklediğimiz Galaxy S6 modeli 2499TL fiyat etiketine, Galaxy S6 Edge modeli ise 2899TL fiyat etiketine sahip. 




    Galaxy S6 serisinde hatırlanacağı üzere 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, 14nm fabrikasyon süreciyle üretilmiş Exynos 7420 64-bitlik yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 2550mAh gücünde batarya (Galaxy S6 Edge için 2600mAh), Android 5.0 işletim sistemi, yenilenmiş TouchWIZ arayüzü şeklinde özellikler mevcut. 

     

     








  • hepsı bırbırınden tıpsız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de yapılsa millet kampanyanın bir açığını yakalayıp ikinci el galaxy s leri kapış kapış eder. Onunla da s6 alır beleşe..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim burda düşünemiyorum

  • "SK Telecom ile yapılan anlaşma kapsamında operatörün aboneleri arasında " demeseydi koreye gitmeyi düşünebilirdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 en güzeliydi ve gayette kullanışlı cihazdı
  • hediyelerini almaya gidenlere 1 Nisan şakası yapılcak ama onuda düşünün.. çok kötü şaka..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogzo

    "SK Telecom ile yapılan anlaşma kapsamında operatörün aboneleri arasında " demeseydi koreye gitmeyi düşünebilirdim :)

    geçen aveanın bi kampanyası vardı işte neymiş efendim tarifene hiçbir ek ücret olmadan iphone6 veriyomuş(muş) işin aslı şu ki, evet tarifeye ek ücret yok ama bu kampanyadan yararlanabilmek sadece bir tarife ile mümkün. o tarife de eşşek gibi pahalı gene parasını alıyo yani çatır çatır




  • 2011 de samsung galaxy s 1 im vardı şuanki fotodaki en baştaki soldaki idi cok berbat bi tlf du donardı safi 200 tl sattım kurtuldum

  • 1 Nisan şakadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir galaxy s cihazında s2'deki ruh yok. kraldı gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 1 Nisan 2015; 18:10:08 >
  • Bugün inceledim s6yı. Ufacık ekranı var. Yanız o yamuk ekranlı olan güzel duruyor. Ama o da ufak. Telefon dediğin en az 5.5 ekran olmalıki anca işte.

  • S4 e lolipop geldikten sonra uzunca bir süre daha telefon değiştirmenin mantıksız olacağına kanaat getirdim ama şu s6 edge kadar güzel bir telefonu hayatımda hiç görmedim. resmen irademle oynamaya başladı bu SAMSUNG!

  • Yooha lae

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi ya
    biz ne zaman KORE gibi olacağız?
  • Şaka mı değil mi bilmiyorum fakat gerçekse şaşılacak bir durum yok. Adamlar büyük ekonomi. Şirkette oldukça güçlü. 17 bin adet cihazı kendi vatandaşlarına ücretsiz hediye etmeleri, herifleri sarsmaz. Tüm dünyaya satıyorlar zaten.
  • Türkiye ' de bir firma olsa kampanya şu olurdu ; Eski cihazını getir, yeni cihazı çok az bir farkla kap(2800 TL) Ürünün fiyatı 2900 TL baz alınız.
    Hatta operatörün biriyle de anlaşılıp 12 ay , 24 aylık taahhütleri de gömüp normal telefon satışından bile daha karlı hale getirilirdi.

    Güney kore, japonya vs. bu adamların iş ahlakına hayranım, geçen adam köprü göçtü diye harakiri yaptı kendine o kadar onurlu yetişiyorlar ki bizim ülkemizdeki ucuz soyguncu zihniyet ile kıyaslanamaz ve bize göre bunların hepsi ütopya gelir.
  • bizde herkes her sene telefonunu yenilediğinden galaxy s'ler çoktan çöp olmuştur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burrnn

    bizde herkes her sene telefonunu yenilediğinden galaxy s'ler çoktan çöp olmuştur

    O da var, herkes kral ya bizde

    "yakışmaz canım bana o telefon bak karşı komşu kendisine ayfon almış benim neyim eksik ? bende aynısından alacağım, hem zaten elimdeki çok eskidi habire sorun çıkarıyor(halbuki %90 işini görüyordur ve sorun dediği şeyler aslında kendi bilgisizliğidir)."

    Sonuç : 600-800 dolarlık telefonlar burada 2500 TL ve üzeri.

    Yabancı ülkedeki adamın maaşı 2000 3000 dolar, ülkemdeki adamın maaşı 2000 - 2500 tl, bunu göz önüne alınız. (çok optimist davrandım çok daha rezalet normalde de)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Nisan 2015; 1:29:34 >




  • Acele etmeyin. 3 ay içinde fiyatı 2 binin altına düşecek. 1700 civarına gelecek. Bu fiyatlar sadece sazan avı.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.