Şimdi Ara

BU ARAÇ TAM BİR BAŞ BELASI (MİTSUBİSHİ COLT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103743490/tm.htm

yukarıdaki konuda bahsi geçen aracın muayenesi cuma günü yapıldı ancak muayene için yer kalmadığından ruhsatın değişmesi gerekti
    ruhsat sahibi olan 6 aylık hamile akrabamı trafik tescil şube müdürlüğüne götürdüm bugün
    ben xray den geçerken o hamile olduğu için xrayden geçirilmedi
    bayan polis memuru bunun üzerine çantasını açıp kontrol etti
    tamam deyip kapatıp çantayı iade edecekken nasıl bir ruh haline sahip olduğunu hala anlamayadığım hamile kadın çantamda elektroşok cihazı var onu emanete alırmısınız dedi
    ve çantasından çıkarıp memura verdi
    şaşkın bayan polis memuru diğer memurlarada sordu ve bunu size iade edemem sakıncalı amirime sorayım onun talimatına göre iade ederiz dedi
    derin bir ya sabır çekerek içeri geçtik ben bu olayla ilgili hiç konuşmadım

işimiz bitti tekrar güvenlik noktasına cihazı almak için geri döndük
    ben dışarıda beklerken akrabam içeri girdi ve konuşmaya başladılar
    5 dakika sonra bir komiser geldi be benide içeri çağırdılar
    komiserin dediğine göre savcıyı aramışlar ve savcı 6136 sayılı kanundan işlem yapılmasını söylemiş

bunun üzerine en yakın polis merkezine götürülmek üzere polis ekibini bekledik
    ekip gelince komiser olanları anlattı ve hanımın ifadesini alın dedi

ben colta bindim akrabam yanında 4 yaşındaki kızı olduğu halde ekip otosuyla polis merkezine götürüldü
    polis merkezine geldiğime polis memurları güleryüzle karşıladılar beni ama bayan akrabam hüngür hündür ağlıyordu küçük kızda bana soruyordu annem neden ağlıyor diye
    ifade verilirken bende olayın detayını anlatıp tutanağın düzenlenmesine yardım ettim
    tutanağı imzalatıp elektroşok cihazına el koydular

ruhsat sahibinin başvurma şartı olmasa trafik tescile bizzat kendim gidip tüm işlemleri halledecektim ama 6 aylık hamile kadına bir sürü eziyet çektirdim
    kendimce suçu yine colt ta buldum hatta şikayet ettiğimiz galericinin ahınımı aldık diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 31 Mart 2015; 18:35:37 >

• Arabanın ne günahı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • bende şaşkınlıkla polislere diyorumki bu bayan yeminli adli tercüman lazım olursa tercümanlık için çağırırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"bir insan neden yanında elektroşok cihazı taşır? Acaba polis vatandaşın canını malını huzurunu koruyamadığı için olabilir mi?" diye sorsaydınız keşke

bizim de arabada biber gazı vardı, asayiş aramasında polis sormuş, babam trafikte can güvenliğimiz yok ki deyince polis siz de haklısınız deyip torpidoya geri koymuş
  • Yil 2015 etraf piskopat ve namussuz kayniyor,bi bayanin cantasinda biber gazi ve elekt.sok cih.olmasi gerekir,dolayisiyla o savcinin allah belasini versin dusuncesiz herif

Orijinalden alıntı: Arif

öyle yerlere giderken o tür savunma cihazlarını arabanızda bırakmanızda fayda var

"bir insan neden yanında elektroşok cihazı taşır? Acaba polis vatandaşın canını malını huzurunu koruyamadığı için olabilir mi?" diye sorsaydınız keşke

bizim de arabada biber gazı vardı, asayiş aramasında polis sormuş, babam trafikte can güvenliğimiz yok ki deyince polis siz de haklısınız deyip torpidoya geri koymuş

o cihazı ben hediye etmiştim
    hukukçu arkadaşlarada danışmıştım
    bana kesici ve delici olmadığından sakıncası yok demişlerdi
    hatta bu olaydan sonra emniyette şube müdürünü arayıp sordum bana ilk defa böyle birşey duyduğunu söyledi

sanırım meslek aşkı had safhada olan savcı veya sorumlu emniyet müdürü ibret olsun diye takip başlattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 31 Mart 2015; 19:57:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

golf olsa böyle olmazdı arkadaşım işte.

aynen bir kapıyı kapatırdın memurlar hiptonize olup rahatlıkla geçerdiniz

2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.

• ben şimdi bu yazıyı neden okudum.otomobil forumunda otombille alakalı hiçbirşey yok yazıda
  • Coltun kabahati ne...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız işi gereği zaman zaman gittiği adliyelerin güvenliğine emanet bırakıp daha sonra geri aldığı bu cihaz için şimdi işlem yapılmasını komiserin şansınıza çağlayanda savcıyı rehin almışlar şu sra çok duyarlılar diye açıklamasıda ilginçtir
    kanunlar açık ve net olmadıkça daha neler neler çekeriz biz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.