Şimdi Ara

Google+ fotoğraf ve videoları, Google Drive içerisinde de yer alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google+ fotoğraf ve videoları, Google Drive içerisinde de yer alacak 

     

    Servislerini geliştirmek adına sürekli olarak çalışan internet devi Google, bundan sonra Google+'da yer alan fotoğraf ve videoları Google Drive içerisine de taşıyacak.

     

    Bu özellik doğrultusunda Google Drive'ın iOS, Android ve tarayıcı üzerinden erişilen sürümlerine "Photos / Fotoğraflar" menüsü dahil edilecek. Bu menü üzerinden Google+'dan gelen fotoğraf ve videolar düzenlenebilecek ve bu şekilde Google Drive ile ortak çalışma sürecinin de önü açılmış olacak. Ayrıca Google Drive içerik yedekleme noktasında da Google+ için başarılı bir yardımcı oluşturacak.

     

    Bahsi geçen özelliklerin önümüzdeki bir kaç hafta içerisine herkes için kullanılacağı söyleniyor. 

     











  • Google servislerinin kullanımı son zamanlarda karmaşıklaştı. Fotoğraflar servisi güzel ama birini etiketlediğinizde Google Plus'ta tüm albümü o kişiyle paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. Eğlenceli fotoğraf araçları falan da Google Drive içine gömülürse Google Plus saçmalığı olmadan fotoğraflarımızı arşivler ve kullanırız.

  • Sonunda düşünüp yapmışlar :) Şu saçmalık yüzünden Google Drive'ı kullanmıyordum.

  • Ben fotoğraf yükledim google drive'a. fotoğraflar yer kaplamayacak deniyordu fakat kaplıyor bende yer şuan doldurdu çoğunu hatta fotoğraflar nasıl google fotoğraflara geçirip yer kaplamamasını sağlayabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.