Şimdi Ara

Kız meselesiyle ilgili yardımlarınız bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lafı uzatmadan konuya gireyim. Kızla 4-5 aydır tanışıyoruz. Son 1 aydır da takılmaya basladık. Geçen cuma günü de kıza onu sevdiğimi söyledim. Onun verdiği cevap ise bende sana karşı boş değilim ama en yakın arkadasım da seni seviyor oldu. Bende bu konuyu arkadaşınla konuşup çözebilirsin dedim. O da bana cevap olarak o benim için sıradan bi arkadas değil geçen sene babasını kaybetti hayatında da ilk defa sana aşık oldu o yüzden senin seninle sevgili olamam tarzında bir cevap verdi. Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda tavsiylerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

    Not: Kıza açıldığım günden beri hala mesajlaşıyoruz.



  • Bu zamanda böyle kızlar var miymis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız adam gibi adammış bu arada.. sana aşık olan kız kendine birini bulmasını beklemek aklıma geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ne kadar adamlıkta yapmak istese saçmalamış, sen onu seviyorsun ve o kıza asla aşık olmayacaksın, o yapmıyorsa sen kızın karşısına çık ve sakin bir dille onu sevmediğini söyle olsun bitsin
  • Sana gonul vermis kizin karsisina cikip; sakin "Seni sevmiyorum" deme. Belki gercek bir sevgiyle baglanmistir sana, duygulariyla oynama. Babasini kaybetmis, onun yoklugunda tutunacak bir dal ariyor, seni gormus kendine uygun. Yapman gereken, hoslandigin kiz ile birlikte bu durumun ustesinden gelmek. Mesajlastiginiz vakitleri, o kiza belli etmeyin.

    Hoslandigin kiza durumu izah et; O'ndan vazgecemeyecegini gonlunu bir kere O'na kaptirdigindan bahset. Senden uzak duracak kadar ileri yorumlar atarsa, fazla uzatmayip sohbetini kes, her iki kizi da bir sure unut. Bir sure diyorum cunku; o kizlardan biri biraz zaman sonra sana yazacak ve ulasacaktir. Mesajinda kiza veda edisin biraz duygusal ve agar olsun.

    Sonra da eger; sessizligini korumasini duzgunce bilirsen "Seni merak ettim, Selam naslsn" diye bir mesaj bir sure sonra gorebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_A17 -- 31 Mart 2015; 8:51:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.