Şimdi Ara

Samsung UE-55HU6900 55' SMART [ 4K ] ULTRA HD LED TV+ Akıllı Kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasil sizce alinir mi? 2799TL

www.hepsiburada.com/m/samsung-ue-55hu6900-55-smart-4k-ultra-hd-led-tv-akilli-kumanda-p-EVSAM55HU6900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogormek -- 30 Mart 2015; 19:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link acmiyor

• nox4949 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
    Yorumlari alalim:) 50" fiyatina 55

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat 2799 tl olarak cok iyi 55h6900 icin forumda kullanan arkadaslar dahili uydu alicisindan trt 4k yayini izleyebildiklerini belirtmisler

• Ben 3d ozelligini goremedim. Cok onemsemiyorum da yokmu acaba 3d.
    Forumda Cek varsa satilik daha iyi fiyatlar olabilir.

• Yabancı bir site incelemesinde hareketli görüntülerde bulanıklık yapıyor yazmış.
  • 3D yok Refresh rate düşük (200 hz)

Bunların haricinde güzel TV. Ama acelesi olmayana az daha beklemek daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Ben 3d ozelligini goremedim. Cok onemsemiyorum da yokmu acaba 3d.
    Forumda Cek varsa satilik daha iyi fiyatlar olabilir.

-
    Forumdan bi arkadasin yorumlari
    Urunde 3D yok
    Format desteği oldukça geniş
    -4K 60p (hevc)desteği var TRT 4K deneme yayını sorunsuz ve ilave bir donanım gerekmeden izlenebiliyor
    -HDMI 2.0 ve usb 3.0 desteği var.
    -Uydu alıcısı hızlı ve görüntüde bir sıkıntı/takılma yok
    -Ses kalitesi ve gücü beklediğimden iyi
    -Kumanda küçük ve işlevsel ancak bazen de çok tuşlu olmaması biraz uğraştırıyor.
    -SD yayında özellikle düşük bitrate yayınlarda kaliteli FHD panellere ve eski 720p plazmaya göre bariz kötü
    (upscale ve düşük panel hızı nedeniyle beklenen bir durum)
    -SD yayında özellikle karanlık sahnelerde veya sahnenin aniden değiştiği anlarda
    blurring ve kısa süreli netlik kaybı oluşmakta, motion resolution 300 satır olması ile ilgili bir durum sanırım.
    - yüksek bitrate HD yayında rahatsız edici bir durum yok ancak 4K kaynak görüntüsü beklemeyin
    normal FHD paneller ayarında (Oturma odamdaki Pana 47ET5E (IPS panel) ile hemen hemen aynı kalitede, siyah seviyesi
    biraz daha iyi FALD veya OLED'le kıyaslanamaz elbette.
    -Panel edge led olmadığından çok ince değil, ayrıca duvara asmayı planlıyorsanız hemen tüm girişlerin sağ tarafında olduğunu
    ve sabit aparatla takıldığında bir bağlantı veya USB söküp takmanın oldukça güç olacağını unutmayın.(hareketli bağlantı
    aparatı tavsiye ederim)
    - Yatayda yaklaşık 45 açıya kadar çok az bir kalite/kontrast kaybı var, genel olarak izleme açısında büyük bir sorun yok.
    - Futbol modu var ancak ben pek bir artısını görmedim. (standart modda HD maçta bir sıkıntı yok)
    - HDMI girişi seçilse bile uydu LNB beslemesi kesilmiyor (menüden girip kapatmak mumkün)
    LNB kablosunu çoklayıcı diseq ile kullananlar için zor bir durum umarım güncelleme ile çözerler.

• Forumda biri asagidaki sekilde yazmis. Almali mi? Bu urun mu yoksa n11de 2600e satilan philips 58puk6809 mu?

Hepsiburada, Gittigidiyor, N11, Sahibinden ve HızlıAl gibi sitelerde 1500 TL ve üzeri taksitlialışverişlerinizde %8 net indirim yapabilirim.

• quote:

Forumda biri asagidaki sekilde yazmis. Almali mi? Bu urun mu yoksa n11de 2600e satilan philips 58puk6809 mu?

Hepsiburada, Gittigidiyor, N11, Sahibinden ve HızlıAl gibi sitelerde 1500 TL ve üzeri taksitlialışverişlerinizde %8 net indirim yapabilirim. 

Bence samsung 55h6900 tv belirttiginiz urunden cok cok ustun 58puk6809 hakkinda forumdan bi yorum paylasiyorum karar sizin

Philips puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv, lg 850ub ile kıyaslanamaz bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 30 Mart 2015; 20:30:40 >
  • ercanwins kullanıcısına yanıt
    Evet donanım olarak samsung üstün ama görüntü kalitesi olarak philips e kimse laf söylememiş resim kalitesi isteyen philpse yönelse memnun olur 4k izlerim smart kullanırım kanal geçişlerim hızlı olsun diyenide samsung üzmez

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanwins

quote:

Forumda biri asagidaki sekilde yazmis. Almali mi? Bu urun mu yoksa n11de 2600e satilan philips 58puk6809 mu?

Bence samsung 55h6900 tv belirttiginiz urunden cok cok ustun 58puk6809 hakkinda forumdan bi yorum paylasiyorum karar sizin

Philips puk6809 sahte 4k zaten hdmi 2.0 olmayan 4k tv mi olur, hadi bunu geçtim usb 3 yok, 4k codecler yok, uydusunda 4k desteği yok. Tamamen aldatmaca bir 4k tv, lg 850ub ile kıyaslanamaz bile

Hocam, hepsiburadan da yuzde 8 indirim yapiyor bir arkadas. Sonuc itibariyle ne yapiyoruz alalim mi? Tabi bu %8i biraz arastiracagim garip geldi bana. Bir de 55 ile 58 veya 60 inch arasinda buyuklugunde aman aman gozle gorulir fark olur mu? Ben aslinda 60 inch icin firsat kolluyordum.

• 55 ile 60 inc arasinda gozle gorulur fark var ama 58 gormedigim icin yorum yapamayacagim Samsung donanim bakımından seni uzmez tv yi 7-8 yil kullanacaksan 4k tercih etmelisin philipsin dahili uydu alicisi 4k desteklemez samsung da harici uydu alicisi almadan 4k dan yararlanabilirsin

• black_67 kullanıcısına yanıt
    Aslina bakarsak smart kullanmam da tek sorun uydunun 4k desteklemedigi soylentisi ve kanal gecislerinin yavasligi. Bunu da uydu alici alir asarim demistim de forumda cok sikayet, tvnin gunde 3-4 kere kapandigi soylentisi ve beklemenin faydali olacagi soylenmesi beni caydirdi. N11den world 111 tl puan + 100 tl anlik indirimle 2350 ye geliyordu. Cok zor tuttum aslinda kendimi almamak icin:)

• Eger acil tv ye ihtiyaciniz yok ise biraz daha bekleyin yeni seriler gelecek ve bu urunlerin fiyatlari biraz daha dusebilir tabi dolar kuru eski haline gelirse suan euro ile yarisiyor

• ogormek O kullanıcısına yanıt
    Herkesin kullanım amacı farklı 4k film indirmekte izlemekte işkence şuan, kaldıki daha full hd yayınlar yaygınlaşmamışken 4k diye tutturmakda pek akıl karı değil. 4k ya karşı değilim ihtiyaç fazlası alınan ürüne karşıyım 3d tv si olup gözlüğü takmamış adamlar var. 4k da 5 seneyi bulur en az indirir izlerim derseniz fiber netle anca o zaman olur. Ben özet geçeyim gidin tekno markete philips ve samsungu yanyana görün birde 60" full hd üst seviye sony filan bakın düşünün kararınızı verin derim çünkü sorunlu 4k almaktansa full hd üst seri almak bana mantıklı geliyor

• Ultra HD bu fiyata iyi

Biraz daha bekleyin HOLOGRAM tv leri bu fiyata alabiliceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Herkesin kullanım amacı farklı 4k film indirmekte izlemekte işkence şuan, kaldıki daha full hd yayınlar yaygınlaşmamışken 4k diye tutturmakda pek akıl karı değil. 4k ya karşı değilim ihtiyaç fazlası alınan ürüne karşıyım 3d tv si olup gözlüğü takmamış adamlar var. 4k da 5 seneyi bulur en az indirir izlerim derseniz fiber netle anca o zaman olur. Ben özet geçeyim gidin tekno markete philips ve samsungu yanyana görün birde 60" full hd üst seviye sony filan bakın düşünün kararınızı verin derim çünkü sorunlu 4k almaktansa full hd üst seri almak bana mantıklı geliyor

Bende suan 3d destekli tv var inan 4-5 defa flim izlemisimdir dsmartta bi kanal vardi meraktan bi yarim saat izlemistim sonra gozlukleri kaldirdim suan tvde sadece hd yayin izliyorum sd hic bakmam, 4k tvde kanallar olarak ilerleyecek bi teknoloji 3d gibi degil trt 4k ya adimi attiysa devami geliyor genelde icerik olarak tabiki 4k fazla yer kaplar buna bi cozum ureteceklerdir ama ulusal kanallar sadece 4k olsa yeter zaten evde izledigim kanallar ulusal kanallarve belgesel kanallari tv 8 de hd ye gecince onuda ilave ettim
    Hic unutmam arkadasim 2008-2009 yillarinda vestel hd yayina daha 10 sene var biz tuplu uretmeye devam edecez dediginde arkadasim 1500 tl ye tuplu tv almisti bende 2100 tlye tosh lcd aldim suan hd yayinlari izliyorum :)

• Bu tv almak ne kadar zormus arkadas. 2. Kere tv almaya adim atiyorum yine yorumlar beni caydirdi:) emektar 38" panasonic plazmaya talim. Biraz daha bekleyelim bari. Aslinda benim tv sonrasi hangi tvyi alirsam alayim cig atlatir.
    Bu arada 4k cok umrumda degil, 3d de oyle. Hd de hic izlemedim. Sadece almisken ileriyi dusunurek 4k alayim diyorum. 60" uyguna fhd bulsam 4ksina bakmam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.